Konu: Hajdari Criminal Organization  (Okunma sayısı 9963 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#260 - 06.05.2023 01:49

hangi mafya kendini etiket edicek şekilde billboardlara ilan verir?  :garip: skinler ve map bana 2015 mta birliklerini hatırlattı.
haklı isyan bro
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#261 - 06.05.2023 11:24

hangi mafya kendini etiket edicek şekilde billboardlara ilan verir?  :garip: skinler ve map bana 2015 mta birliklerini hatırlattı.
Düşüncene saygı duyuyorum mutlaka rolde görüşmek isterim rolümüzü görüp ön yargını atmak için. Yukarı da ki Hajdari Criminal yazısı sadece bir shoptur normalde öyle bir obje atılmamıştır. Kıyafetler ise Arnavut kültürünü yansıtmaya çalışıyoruz. Değerli düşüncen için teşekkür ederim ☺️
pwnt
1
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
pwnt tepkisini veren kullanıcı(lar):
1modolex,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#262 - 07.05.2023 11:42

Dost öncelikle fikrine saygı duyduğumu belirtmek isterim ama önce bizi yargılamadan önce kendi yaptığın ihlal ve hile kullanımını sorgulaman gerekmiyor mu?
« Son Düzenleme: 07.05.2023 11:47 Kyrenia »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#263 - 07.05.2023 11:48

Dost öncelikle fikrine saygı duyduğumu belirtmek isterim ama önce bizi yargılamadan önce kendi yaptığın ihlal ve hile kullanımını sorgulaman gerekmiyor mu?
Yaptığın ihlal ve hile kullanımın bana Sa-Mp'den çok MTA'yı anımsatıyor, belirtmek isterim.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#264 - 07.05.2023 19:03
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#265 - 08.05.2023 00:03

daha detaylı ssler güzel gözükebilir. 2 tane emote yazıp ss atmak saçma bence sadece bir eleştiri.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#266 - 08.05.2023 01:48

Yaptığın ihlal ve hile kullanımın bana Sa-Mp'den çok MTA'yı anımsatıyor, belirtmek isterim.
Hile kullanımım 2020'de oluşum liderimin bugla elde ettiği, bana verdiği silaha sahip olduğum için atıldı ve o dönem rahat 50 kişi bu sebepten benim gibi ban yedi. Bug yapan oyuncular ise forum ban yedi. İhlallere gelecek olursak, o ihlallerle support, hood onaylı birliğe sahip, defalarca pilot oluşum yetkilisi, 3 kere ayın çetecisi, bir kere de yılın ikinci çetecisi oldum, yani o siciller pek bir şey ifade etmiyor kimse için :D etse bile sizi sadece eleştirdim, siz eleştiriye karşı eleştiriyle mi karşılık veriyorsunuz:DDDD?

Rol SS'leri yanlış editleniyor, roller saçma ve kötü, skinler hala uygun değil, sicilim olup olmaması da bir şey değiştirmiyor ne yazık ki, kendinizi böyle avutmayın. Yardım gerekirse yazın discorddan.
« Son Düzenleme: 08.05.2023 01:50 Cross »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#267 - 08.05.2023 01:50
 :D :D
« Son Düzenleme: 08.05.2023 01:51 Cross »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#268 - 08.05.2023 01:51

Hile kullanımım 2020'de oluşum liderimin bugla elde ettiği, bana verdiği silaha sahip olduğum için atıldı ve o dönem rahat 50 kişi bu sebepten benim gibi ban yedi. Bug yapan oyuncular ise forum ban yedi. İhlallere gelecek olursak, o ihlallerle support, hood onaylı birliğe sahip, defalarca pilot oluşum yetkilisi, 3 kere ayın çetecisi, bir kere de yılın ikinci çetecisi oldum, yani o siciller pek bir şey ifade etmiyor kimse için :D etse bile sizi sadece eleştirdim, siz eleştiriye karşı eleştiriyle mi karşılık veriyorsunuz:DDDD?

Rol SS'leri yanlış editleniyor, roller saçma ve kötü, skinler hala uygun değil, sicilim olup olmaması da bir şey değiştirmiyor ne yazık ki, kendinizi böyle avutmayın. Yardım gerekirse yazın discorddan.
Karşılaştırma yapacaksanız sicil üzerinden yapmayın, girin eski oluşum tanıtımlarıma.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#269 - 08.05.2023 01:53

Karşılaştırma yapacaksanız sicil üzerinden yapmayın, girin eski oluşum tanıtımlarıma.
isom   :o
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok