Öncelikle Küçük ali isimli arkadaşımız VP ile birlik skin paketi aldığımı iddia ediyor aşağıdaki ss dışında market geçmişim adminler tarafından kontrol edilebilir 1 kere bile Birlik Skin paketi almışlığım bulunmamakta adminleri bu konuda yanıltmayalım
Kutu açarak birlik skin paketi çıkartıyorum burası doğru kendi birliğimdeki skinsiz ve rollerini beğendiğim arkadaşların bazılarının durumu olmadığı için paketi onlar üzerinde kullanıyorum işte çalışan biri olduğu için istediğim zaman özel skin alabileceğimden kendim için kullanmayı pek düşünmedim.
Zaten attığım ticketlerin çoğu Manifesto tarafından kontrol edilip oyuna aktarıldı sıkıntılı bir durum olsaydı bizzat ekleyeceğini düşünmüyorum.
Ayrıca Birliğimde R16 rolü sergilediğim için tax,mermi vb ihtiyaçlar karakterim üzerinden rolsel bir şekilde toplanıyor loglar kontrol edilebilir.
2020'den beri bu sunucuda tek bir ceza yedim o da gişe kuralı ihlali şikayet açan arkadaşımız içini rahat tutabilir Mal varlığı aktarımı gibi bir saçma işe girmeyeceğim
Zaten herhangi bir kanıt koymamışlar sonuçlanabilir iyi forumlar.