Konu: Steve Cardinelli - @N3MM  (Okunma sayısı 185 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.02.2023 18:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @N3MM Steve Cardinelli

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Crisberg Üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Üç-dört gün öncesine kadar ve bakımdan son bir dakika öncesine kadar.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Sunucu ekonomisinin dengesinin sağlanması, diğer oyunculara karşı haksız kazancın önlenmesi ve oyun dışı ticaretin önlenmesi adına yapılan ticaretlerde belirli kısıtlamalar bulunmaktadır.

15.1. OOC Ticaret: Oyun mal varlıklarınız için yapacağınız tüm ticaret işlemleri IC olmak zorundadır. Yapacağınız ticaret işlemleri için forum veya üçüncü bir iletişim aracı kullanmamalısınız. Bununla birlikte OOC parayla alınan Vice Market ürünleri hiçbir şekilde paraya çevrilemez.
Örnekler
- Discord üzerinden iletişime geçip OOC anlaşma yaparak bir evi/işyerini satın almak
- Gerçek para karşılığı para, mülk, araç, materyal vb. satış gerçekleştirmek
- VP ile alınmış özel interior, gate vb. mülke eklenen market ürünleri için fiyat biçmek (Satış yapmadan önce tüm Vice Market ürünleri mülkten kaldırılmalıdır, özel interior, özel exterior veya gate ile satış yapılamaz.)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşımız VP ile birlik skin paketi alıyor, ve birlik discordunda 50k'ya satıyor. [Bertuzzi] Sunucu ekonomisini tamamen bozuyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:  Loglardan bakabilirsiniz, 50.000$ veren herkese skin attırıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Steve Cardinelli'ye 50k veren herkes bilin ki skin attırmıştır. Rütbe kazanmak için birlik liderlerine bedavaya vermiş olabilir. Fakat 7 tane satmış son 3 tane kalmış sanırım. 7 kişinin de log incelemesini yapılmasını, Steve Cardinelli'ye ortada hiç birşey yokken durduk yere 50k verenlerin ban yemesini talep ediyorum.

#1 - 01.02.2023 18:42
Arkadaşın mal varlığı aktarıp aktarmadığının kontrol edilmesini de talep ediyorum, ban yiyeceği belli, şimdiden aktarmasın.

#2 - 01.02.2023 18:53
Durumu olmayan arkadaşlara birlik skin paketinden skin veriyor, bu bir sorun teşkil etseydi ticket üzerinden bunun hatalı olduğunu söylerlerdi. İnsanlık yapıyor, kıymet bilene. Bir sıkıntı gözükmüyor.

#3 - 01.02.2023 18:54
Gerekli savunma yapılacak

#4 - 01.02.2023 18:59
Durumu olmayan arkadaşlara birlik skin paketinden skin veriyor, bu bir sorun teşkil etseydi ticket üzerinden bunun hatalı olduğunu söylerlerdi. İnsanlık yapıyor, kıymet bilene. Bir sıkıntı gözükmüyor.
Görülüyor abi, 50k'ya satıyor. Loglar kontrol edilir.

#5 - 01.02.2023 19:37
Öncelikle Küçük ali isimli arkadaşımız VP ile birlik skin paketi aldığımı iddia ediyor aşağıdaki ss dışında market geçmişim adminler tarafından kontrol edilebilir 1 kere bile Birlik Skin paketi almışlığım bulunmamakta adminleri bu konuda yanıltmayalım

Kutu açarak birlik skin paketi çıkartıyorum burası doğru  kendi birliğimdeki skinsiz ve rollerini beğendiğim arkadaşların bazılarının durumu olmadığı için paketi onlar üzerinde kullanıyorum işte çalışan biri olduğu için istediğim zaman özel skin alabileceğimden kendim için kullanmayı pek düşünmedim.

Zaten attığım ticketlerin çoğu Manifesto tarafından kontrol edilip oyuna aktarıldı sıkıntılı bir durum olsaydı bizzat ekleyeceğini düşünmüyorum.

Ayrıca Birliğimde R16 rolü sergilediğim için tax,mermi vb ihtiyaçlar karakterim üzerinden rolsel bir şekilde toplanıyor loglar kontrol edilebilir.

2020'den beri bu sunucuda tek bir ceza yedim o da gişe kuralı ihlali şikayet açan arkadaşımız içini rahat tutabilir Mal varlığı aktarımı gibi bir saçma işe girmeyeceğim

Zaten herhangi bir kanıt koymamışlar sonuçlanabilir iyi forumlar.

Spoiler: GösterGizle

#6 - 01.02.2023 22:55
Görünen o ki elinizde hiçbir kanıt yok ve neye dayanarak böyle bir şikayet açtınız anlam veremedik. Kanıtınızın olmadığı bir durumda şikayete başvurmayın.