Konu: Car Surfing  (Okunma sayısı 117 defa)

#0 - 28.01.2023 18:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeffrey_Bell @quarion

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pratham Romanov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.01.2023 22:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      Car Surfing — hareket eden araçların tavanı, kaputu üzerinde seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sürekli böyle geziyorlar. Şahısın önceki cezalarının kontrol edilmesini istiyorum. Sürekli böyle haraketler sergiliyor. Artık bir yere kadar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): PM'den gelen mesajları gönderen şahısı gerekli şikayetlerle banlattırdık. Takmayın teşekkürler.

« Son Düzenleme: 29.01.2023 18:45 IvanRS »

#1 - 28.01.2023 22:05
Kısa süre içerisinde savunmanızı gerçekleştirmelisiniz.

#2 - 29.01.2023 01:09
Attığı ss yüklenmiyor, savunmamı gerçekleştireceğim. Yüklendiği vakit.

#3 - 29.01.2023 01:12
Attığı ss yüklenmiyor, savunmamı gerçekleştireceğim. Yüklendiği vakit.
Bana şikayete attığın Car Surfing yaptığıma dair kanıtı tekrardan yükler misiniz? Göremiyorum.

#4 - 29.01.2023 07:33
Fotoğrafı gün içinde güncelleyeceğim.

#5 - 29.01.2023 12:36
Fotoğrafı gün içinde güncelleyeceğim.
Güncellediğin vakit lütfen etiket atar mısın?

#6 - 29.01.2023 18:46
Güncellendi @quarion

#7 - 29.01.2023 20:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jeffrey_Bell @quarion

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pratham Romanov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.01.2023 22:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.8. GTA San Andreas oyun fiziklerinin gerçek dışı kullanılması: Powergaming kapsamında değerlendirilmektedir.     
      BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      Car Surfing — hareket eden araçların tavanı, kaputu üzerinde seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sürekli böyle geziyorlar. Şahısın önceki cezalarının kontrol edilmesini istiyorum. Sürekli böyle haraketler sergiliyor. Artık bir yere kadar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): PM'den gelen mesajları gönderen şahısı gerekli şikayetlerle banlattırdık. Takmayın teşekkürler.

Herhalde bana çok kinlisin kanka, açtığın şikayet boş şikayet. Kişiyi tanımamaktayım bisikletimin üzerine çıkmış ben çıkmamışım. Ona şikayet açmalısın, sürekli böyle hareketler sergiliyor diyorsun kanıtlarını bırakır mısın? Wolfpack klanın olarak yaptığınız roller ortada herkes biliyor. 10 level altı olup illegal rol sergilemek  ::) Şikayeti Keshawn'a açmalısın, bana değil. Savunmam bu kadar (lütfen OOC kin tutmayalım <33   :D ::) :-\ )

#8 - 29.01.2023 20:04
Yetersiz kanıt. Bu tarz şeylerde ekran görüntüsü yerine video kaydı gerekiyor. Ekran görüntüsü alınacağı zamanlarda, car surfing yapılıyorsa eğer, hareket halinde ekran görüntüsü alınmalı.

Toparlayacak olursak, bisiklet üzerinde duran kişi, o anlık çıkmış, daha sonra inmiş olabilir, ya da tanımadığı herhangi birisi olabilir.

Kilit ve arşiv.