Çeteye nasıl katılırım?
Öncelikle çeteye katılmak için gerekli nedenlerin olması lazım, birinci neden: O bölgede doğup büyümüş olmanız gerekiyor veya başka bir yerden gelmenizin iyi bir mantığı olması gerekiyor, gidipte “Ben Fransa'dan geldim buralara.” gibi tarzı cümleler kullanmamanızı tercih ediyoruz. 14-18 yaş aralığında bir karakter yaparsanız çeteye/kliğe daha hızlı alınacağınızı söyleyebilirim. Hit up rolleri, çete kavgası vb. şeyler önünüzü daha çok açar ve mahallede isminizin çıkmasını sağlar.
Bang rolleri/ hit up rolleri;
Bu roller daha çok karşı çeteye aşşağılamak için yapılır, kendi mahallenizde çetenizi afişleyen/belirten yazılar yazmakta bang rollerine dahildir. Mesela örnek; Temontez_ Mayfield bir tane kırmızı sprey boyası aldı ve sokağında kendi lakabının baş harfini kullanarak kendi bangini yaptı. Düşman çeteyi aşşağılayacak şeyler yazdı “Ck,hk,fucknapps” tarzı kelimeler vb. Düşman çetenin mahallesine gidip tagg bang/ hit up atanlar ise dikkatli olmalıdır, her çeteye veya mahalleye kolay kolay bang atılmıyor, öldürülebilir veya yaralanabilirsiniz, bunu bilerek oraya gidip rolünüzü geçirmeniz gerekmekte. Bu tarz rollere tagg banging rolleri veya hit up rolleri denir.
Okul rolleri/ çocuk rolleriBu tarz roller yapacak olan arkadaşlara birkaç bilgi vermek için bunu yazıyorum. Agresif bir karakter yapacak olursanız çok aşırıya kaçmamanızı öneririm, unutmayın ki karakteriniz daha okul çağında, gelişmeye açık bir kişiliğe sahip.
Yapılabilecek karakterler;Ergen, rapper, dinamik, kavgacı, asosyal, güçsüz/cılız, parti kovalayan, kız avcısı vb. roller yapılabilir.
Şarkıları;