Konu: Neville_Goodwin  (Okunma sayısı 834 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.01.2023 18:26
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Neville_Goodwin @Vasilyev
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Pratham_Kochenkov @Beta44
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.01.2023 16:54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, öncelikle şarkı açık kalmış özür dilerim. Her neyse, biz soygun için kasabayı ziyaret ediyoruz. Aracı kenara çekip telefon bekliyoruz o esnada Neville_Goodwin adlı oyuncu gelip bize çarpıyor, ilk vurduğunda bir şey demiyoruz sonrasında çarpmaya devam ediyor arabamızı biraz ileri aldığımızda Neville_Goodwin'in aracı direğe takılıyor. Bunun 3.parti yazılım olduğuna eminiz, cevap almamaya devam ediyoruz direğe takılı kalmış bir şekilde gaza basmaya devam ediyor. Arkadaş bilgisayarı açık bırakmış, botla para kasıyor. Bütün bunlar şans eseri yaşandı. Neyse ki video açmıştım, sonrasında arabasını geri çekip gitmeye çalışıyor fakat bot hala çalıştığı için ileri gidiyor, botu kapatıp tekrardan geri çıkıyor, yaklaşık üç dakika sonra arabasını düzeltip yoluna devam ediyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):19.01.2023 tarihi, saat 16:54 civarında kasabada soygun yapacakken araç bize direğe takılıyor, sonrasında ise 3 dakika aralıksız gaza basıyor direği kıramadığından takılı kalıyor. Bunun bir hile olduğuna eminim, arkadaş bilgisayar başından kalkmasına rağmen para kasmaya devam ediyor.
« Son Düzenleme: 19.01.2023 18:55 kush the hunter »

#1 - 20.01.2023 21:55
daha şikayeti yeni görüyorum allahım bir saniye yanıt atalım

#2 - 20.01.2023 22:34
kardeşlerim benim şikayeti ben açmadım sadece 3. parti yazlımdan şüpheli gözüyle bakıyorum arkadaş şahit olarak beni yazmış :garip:

#3 - 20.01.2023 23:50
Merhabalar, öncelikle araçla giderken içeriden çağırılıyorum, bunun üzerine giderken esc basıp alt tab atıyorum. Oyuna girdiğimde direkt kırılmış gözüküyor bende, ve arkadaşlar önümde bekliyorlardı chatte ki yazılara bakmadan devam ettim. Yazıları sonrasında gördüm ne demek istediklerini anlamadığım için yoluma devam ettim, Samp Addon kullanmıyorum,bir kişi tarafından vurulabiliyoruz, kısacası bu kadar.

Ek olarak, 4000'e yakın bir Vice serüvenim var, zaten mal varlığım oldukça yerin de, neden kendi hesabım da bunu yapmak isteyim ki? Bir çok emeğim var, gerekirse Lowrider birliği, gerekirse 4000 saatlik bir serüven, karakterimi böyle sebepler için kullanacak birisi değilim, yada bu saatlerde bunu yapacak, Vice'ın en aktif olduğu zaman da bunu yapacak birisi değilim, bunu yaparak hiç bir türlü birlik arkadaşlarıma, veya Vice ekibine bunu yapmam, isim olarak da karalamam.

#4 - 24.01.2023 01:12
direğe kafa atmışsın direk nasıl esc oluyormuş bu

#5 - 24.01.2023 19:26
direğe kafa atmışsın direk nasıl esc oluyormuş bu
800mb lik oyun olduğu için ondandır, botwin

#6 - 26.01.2023 18:38
Direğe vurarak kalmışım, bir fikrim yok sanırsam dönerken attığım esclerden birisidir.

#7 - 27.01.2023 21:22
Merhabalar, öncelikle araçla giderken içeriden çağırılıyorum, bunun üzerine giderken esc basıp alt tab atıyorum. Oyuna girdiğimde direkt kırılmış gözüküyor bende, ve arkadaşlar önümde bekliyorlardı chatte ki yazılara bakmadan devam ettim. Yazıları sonrasında gördüm ne demek istediklerini anlamadığım için yoluma devam ettim, Samp Addon kullanmıyorum,bir kişi tarafından vurulabiliyoruz, kısacası bu kadar.

Ek olarak, 4000'e yakın bir Vice serüvenim var, zaten mal varlığım oldukça yerin de, neden kendi hesabım da bunu yapmak isteyim ki? Bir çok emeğim var, gerekirse Lowrider birliği, gerekirse 4000 saatlik bir serüven, karakterimi böyle sebepler için kullanacak birisi değilim, yada bu saatlerde bunu yapacak, Vice'ın en aktif olduğu zaman da bunu yapacak birisi değilim, bunu yaparak hiç bir türlü birlik arkadaşlarıma, veya Vice ekibine bunu yapmam, isim olarak da karalamam.
Esc basıp alt tab atıyorsun :D Fakat, dedigine göre "Oyuna girdiğimde direkt kırılmış gözüküyor bende" pekala o zaman neden videoda geri çıkıp direğe tekrar çarpıyorsun broski? Hani sende kırılmış olarak gözüküyordu.  :garip:

#8 - 27.01.2023 22:21

Esc basıp alt tab atıyorsun :D Fakat, dedigine göre "Oyuna girdiğimde direkt kırılmış gözüküyor bende" pekala o zaman neden videoda geri çıkıp direğe tekrar çarpıyorsun broski? Hani sende kırılmış olarak gözüküyordu.  :garip:
Sorun da o işte zaten, tamamen orada takılmam, oradan kurtulmaya çalışıyorum, ama bu 500MB'lık bir oyunun hatası, ve ona takılıyorum, nereye takıldığımı görmüyorum ve geriye gidip tekrardan başka yerden dönüyorum.

#9 - 31.01.2023 18:10
Tamam kanka zaten hep hata 500Mblik oyunda.  :)