Konu: [12.11.2019] Boris Petrov, Martin Petrov, Yuri Petrov Birden fazla kural ihlali.  (Okunma sayısı 271 defa)

#0 - 12.11.2019 23:16
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yuri_Petrov ( @Cass ), Martin_Petrov ( @makoyapma ), Boris_Petrov. ( @cetecibatu  )

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Alexander_Robinson ( @Nexus ), David_Kchill ( @darkmedyo ), Fabien_Foster ( @CHOL5O  )
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle

3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdırin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Hapis.

NON-RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  12.11.2019 gecesi, işletmesini yaptığımız Muscle's cafenin önünde birlik arkadaşlarımla birlikte kendi aramızda rol çevirirken Petrov kardeşler karşımıza geçip durduk yere hoparlör koydular ve bize laf atmaya başladılar. Roldür diye bir şey demedik aksine bizde rolle karşılık verdik ancak onlar pek bizimle ilgilenmedi en sonunda biz Petrov kardeşler dans ederken video çekme rolleri yaptık ve bir anda gelip kameraya saldırdılar tamam bu da roldür dedik ve brawla giriştik. Brawl rolünde kazanan taraf biz olduk ancak akıllı arkadaşımız Boris Petrov, arabaya geçip beni ve arkadaşlarımı Car Ramming yaparak düşürmeye çalıştı. O an içinde gerekli SS'leri aşağıya bırakacağım zaten şüphe olmasın. Ek olarak Boris karakteri iki kez tek emote ile kardeşini arabaya bindirme rolü yaptı ve bize bu durumda fırsat vermedi. Yani anlatmak istediğim şey bir rol yaptı ve bizim karşılık verebileceğimiz bir durum var ortada ama bu arkadaşlar bencilce rol yaparak bizim zevkimizi kaçırdı. Kişlier hem Car Ramming yaparak hem de bencilce rol yaparak bizim zevkimizi kaçırmış ve sonrasında ise OOC tartışma ortamı yaratmışlardır.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

KANITLAR:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Şahitler de SS'lerini paylaşacaklar.

#1 - 12.11.2019 23:25
Kişilerle girdiğimiz brawl rolü sonrası adamlar biz 5-6 kişi iken 3 kişi olarak bize Fear-RP yapmadan konuşuyorlar hem, hemde sanki her gün yapılan bir rolmüş gibi mekanımızın önünde dans ediyorlar (ne yazık ki bunun SS'lerini alamadım. Role odaklanmıştım.) Hemde brawl rolünün tam ortasında adam bir anda aracına binip kaçmaya çalışabiliyor canı neredeyse bitiyor iken, koşarak değil de bu şekilde kaçıyor nedense? Üstüne üstlük o kadar dayak yemiş, bıçak yemiş adam geliyor "tek emote" adı altında hemen arkadaşını araca bindiriyor tabii biz bu sırada uyuyoruz değil mi hiç bıçak falan savurmuyoruz adam rahat rahaaaat geliyor fast bir şekilde adamı araca bindirip sürücü koltuğuna geçip uzaklaşıyor. Bunu bir gerçek hayatta düşünsenize? İnsanın yüzünde tebessüm oluşuyor gülüyor insan. Cidden böyle bir rol olamaz. İnsan en azından üç kişisiniz bir Fear-RP yapar be? Veya yaralı rolü. Hemen canı dipteyken araca binip kaçıp üstüne arkadaşını araca atıp sürücü koltuğuna aynı anda binerek kaçmak ne kadar da kolay böyle? Böyle bir şey gerçekte de böyle olsa keşke.

Aslında şikayet açılması taraftarı değildim. Ama cidden bu kadar kural ihlali görmezden gelinemez.

#2 - 12.11.2019 23:27
Yuri_Petrov ( @Cass ), Martin_Petrov ( @makoyapma ), Boris_Petrov. ( @cetecibatu  )

Savunma yapın.

#3 - 12.11.2019 23:29
emotemi vermiştim ben loglardan bakılabilir ama artık çok geç hapise gitmişim :'(

#4 - 13.11.2019 00:10
Ben ne şikayette varım, ne kanıtlarda varım, benim olayım nedir? Eğer olayım, kamerayı almak ise benden sonra Boris alma rolünü yaptı, emoteler çakıştığı için rolümü geri çektim. Benim herhangi bir ne yani ben neyim ki ne bu niye buradayım cidden?

#5 - 13.11.2019 18:10
Başka bir açıklama olmayacak ise veya konu ile ilgili farklı her hangi bir SS veya video yok ise admin kararı bekleyelim.

#6 - 14.11.2019 12:47
Boris Petrov, Car Parking ve Fear-RP'den ceza alacak.