2. Kere aynı şikayeti açmanıza anlam veremedim. Sanki daha farklı şeyler mi mevcut? Veya adminler daha hızlı mı inceliyorlar herneyse..
Öncellikle merhaba, kendimi kısa ve öz şekilde açıklıyacağım boş yazılara veya emojilere gerek yok. OOC de bu kadar bilendiğinizi ve içerlediğinizi yansıtmayın lütfen. Sonuçta oyun platformundayız, herkes oyun oynamanın derdinde rollerini yapmanın. Kısa ve öz durumu açıklamam gerekirse. Bölgeye polislerin geldiğini belirtmişler. Bu tarz bir durum yaşanmadı, Bir oyun yalanlar söylemek sizi düşürür belirteyim. SSlerde rolden kaçmam bile söz konusu değil. 1. Ss'de bulunan saat kısmına bakıldığı zaman 01:17 de beni vurdukları bariz belli. 2. Ss'e dönüyorum ve bakıyorum 01:37 ve aralarında kaç dakika geçtiği bariz belli görünmekte. İlk Ss'de Mazzini ve Demachi adamları ile beni vuruyor. Göründüğü üzere ben yerde süremi bekliyorum. Ve yerden süre bittikten sonra benim çocuklarıma haber salıyorum. Vurduktan sonra bölgeyi terk ediyorlar zaten, ardından benim çocuklar geliyor 5 dakika geçmeden. Beni kaldırıyorlar ve mekana götürüyorlar orada yaralı rolüme devam ediyorum ve ardından uyuyorum çocukları da Sokaklarda durmamalarını söylüyorum uyarıyorum. Sabah işlerim olduğundan dolayı da oyundan çıkış sağlıyorum kendi rızam ile. Q atarak vesaire değil.
Şimdi ise discord mevcusuna gelelim..
Discord konuşmalarından bahsetmişsin hepsini buraya atarsam rezil olursun dostum. "10 Yaş çocuklar ile uğraşmıyormuşsun ya hani" bu durumu söylüyen sunucuda adları mimlenen Mazzini ekibi. Çok komiksiniz gerçekten dostum asıl ben uğraşamam sizlerle Mazzini ile olan ticaret dostluğumu kestiğim için sizin bu kadar içerlememişler. Gidin 10 yaş farklı çocuklar bulun onlar ile kumlarla ticaret yapın. Benim hiç kimse ile bir sorunum yok ne oyun içi ne realde kendileri bize karşı kin tutmuşlar ve hiç gerek yok beyler. Sizin kalıbınıza düşüp illaha bende mi OOC size karşı kin beslemeliyim.

Ben böyle birisi değilim olmamda. Benim tarafımdan savunma bu kadar uzatmaya gerek yok. Adminler gerekenin en iyisini bilirler. Sevgiler ve saygılarla 🙏