Konu: Cesar_Alvarez RK ihlali  (Okunma sayısı 451 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 14.01.2023 13:25
Lencast'ın susturması olduğu için onun adına savunma:

Bölgeye Louis karakterini teslim etmek için silahlı adamlarımız için araç sürüyordum. Vurulmamdan tam 5 saat geçti ve kovalamacaya vesaireye girmedim. Herkes vurulana kadar aracımda da kaldım Louis'in DM'den 1500 DK yiyen herkesi vurduğu da gözüküyor. Herkes vurulduktan sonra bölgeye gelip savaşın bittiğini söylemek dışında hiçbir şey yapmıyorum. @Manifesto dönüş yolunda bizi dondurdu zaten, şu an mevcut Deagle mermime bakarsa bir tane mermi ateşlemediğimi görür. Oraya DM atmaya değil savaşın bittiğini duyuru geçmeye gittim. RK'dan 5 saat sonra diyaloğa girememek gibi bir durum yok öyle olsaydı eğer 12.01.2023 tarihindeki baskınımızda bizimle diyaloğa girecek adam kalmazdı esir düştüğümüzde bir tek Boris Poschevo konuşabilirdi ama Artyom Poschevo bol bol sanki 3 dakika önce vurulmamış gibi rol yaptı. Savunmam bu şekildedir fotoğraf atmaya ihtiyacım yok çünkü "ateş ettiğime dair" bir "hasarlar kaydı" ya da ekran görüntüsü yok çünkü etmedim. Ek olarak bu şikayette de bildirmek isteyeyim ben orada DM ihlali yapmadığım için 1500 DK OOC jailimin kaldırılmasını istiyorum.

#11 - 14.01.2023 13:26
DM'den jail yerken saati belli olsun diye alınmış bir SS sağ altta gözüktüğü gibi RK süresi henüz bitmiş değil ve DM'den ötürü jail'a giriyor. https://cdn.discordapp.com/attachments/1011238315036520448/1063765599144132659/cesarrk4.png

#12 - 14.01.2023 13:30
Bundan sonrası yetkili kararı.

#13 - 14.01.2023 13:33
DM'den jail yerken saati belli olsun diye alınmış bir SS sağ altta gözüktüğü gibi RK süresi henüz bitmiş değil ve DM'den ötürü jail'a giriyor. https://cdn.discordapp.com/attachments/1011238315036520448/1063765599144132659/cesarrk4.png
Sürekli aynı argümanlarla cevap veriyorsunuz dostum, Lencarst'ın yerine attığım savunma da bunun cevabı var. Orada herhangi bir DM ihlali yapılmadı, muhtemelen bir yanlışlık oldu. Bu şikayetin konusu bu değil zaten, şikayeti açan taraf olarak size karşı ateş ettiğine dair kanıtınız varsa atarsınız. Gerekli savunmayı yaptık, olayı farklı yerlere çekmenize gerek yok. Başka savunma gelmeyecek, şikayet sonuçlanabilir.

#14 - 14.01.2023 13:41
Videoda da belli zaten Alphonso ve Devante karakteri Bahama merdivenlerinden inip araya girdiklerinde karşılarında sadece Louis karakteri var, videonun çok kısa bir saniyesinde arkadaki kişiler ve araç gözüküyor. Biz oradan da atış alıyoruz sadece seninle çatışmıyoruz orada. Diğer köşede ise Vincent-Dustin-Cesar karakteri var. Sadece bölgede sen varsın diye konuşma kanka. Yaralı karakterin bu tür role girmesi yasak gerisini yetkili kararına bırakıyorum, iyi forumlar.

#15 - 14.01.2023 17:44
Videoda da belli zaten Alphonso ve Devante karakteri Bahama merdivenlerinden inip araya girdiklerinde karşılarında sadece Louis karakteri var, videonun çok kısa bir saniyesinde arkadaki kişiler ve araç gözüküyor. Biz oradan da atış alıyoruz sadece seninle çatışmıyoruz orada. Diğer köşede ise Vincent-Dustin-Cesar karakteri var. Sadece bölgede sen varsın diye konuşma kanka. Yaralı karakterin bu tür role girmesi yasak gerisini yetkili kararına bırakıyorum, iyi forumlar.
Şuanda yalan savunma yapıyorsun şöyle alıntılayayım bak sana akşam ne atıcam, benim hood bölgemde AKli bir adam var arkadan sıkıyor videodada gözüküyor hatta gerçekten yalan söylemeyi marifet sanmaya başladınız cesar karakterinin damage gösteren bir ss var mı elinizde? Dört kişiyide ben ve arkamdaki AKli arkadaş vuruyor. @Manifesto Eğer yönetici kişi videoyu isterse tam halinide atarım savaşı ne güzel bitirmiştik arabayla gezerken chatloguma dükkanın alarmı çalıyor diye bildirim geliyor bir gidiyorum 3 sultan araç var 5-6 kişiler bunlarda videoda gözüküyor bu arada beni ve aracı görür görmez sıkmaya başlıyorlar aracı bozuyorlar sonra benimde kafam attı benim hoodumda dalga geçer gibi mekanıma soygun girişiminde bulunuyorlar birde mekanımda taranıyorum mecbur olarak vurdum arkadaşları eğer olayların başlangıcını görmek isterse yönetim onuda atarım @lencarst Cesar karakteri savaşa dahi girmedi zaten ATTARDİ bizi aradıktan sonra bitti bizde her şey sıkan tek kişi bendim ondada hooduma kadar giriyoruz benim sokağımda ilk ateşi sizden yiyip size su fırlatamazdım o yüzden vuruldunuz.

Şimdi yalan şikayet ve savunma yaptığınız için paylaşılmayan görüntülerde buraya gelicek beklemede kalın flaming yapmaktan kaçının

#16 - 14.01.2023 18:01
Şuanda yalan savunma yapıyorsun şöyle alıntılayayım bak sana akşam ne atıcam, benim hood bölgemde AKli bir adam var arkadan sıkıyor videodada gözüküyor hatta gerçekten yalan söylemeyi marifet sanmaya başladınız cesar karakterinin damage gösteren bir ss var mı elinizde? Dört kişiyide ben ve arkamdaki AKli arkadaş vuruyor. @Manifesto Eğer yönetici kişi videoyu isterse tam halinide atarım savaşı ne güzel bitirmiştik arabayla gezerken chatloguma dükkanın alarmı çalıyor diye bildirim geliyor bir gidiyorum 3 sultan araç var 5-6 kişiler bunlarda videoda gözüküyor bu arada beni ve aracı görür görmez sıkmaya başlıyorlar aracı bozuyorlar sonra benimde kafam attı benim hoodumda dalga geçer gibi mekanıma soygun girişiminde bulunuyorlar birde mekanımda taranıyorum mecbur olarak vurdum arkadaşları eğer olayların başlangıcını görmek isterse yönetim onuda atarım @lencarst Cesar karakteri savaşa dahi girmedi zaten ATTARDİ bizi aradıktan sonra bitti bizde her şey sıkan tek kişi bendim ondada hooduma kadar giriyoruz benim sokağımda ilk ateşi sizden yiyip size su fırlatamazdım o yüzden vuruldunuz.

Şimdi yalan şikayet ve savunma yaptığınız için paylaşılmayan görüntülerde buraya gelicek beklemede kalın flaming yapmaktan kaçının
Güzel kardeşim yönetici kararına bıraktık zaten ikide bir boş ileti gönderip şikayeti zorlaştırma kantıın varsa at direkt, ikide bir FORUM FLAMİNG yapmayın diyip Forum flaming'den ceza yemen ayrı bir ironik olay

#17 - 14.01.2023 22:39
İncelenmek üzere kilit.

#18 - 15.01.2023 00:38
Merhaba, şikayet incelendi ve sonuçlandırıldı. Kişinin gelip ateş ettiğine dair net bir kanıt yok. Ek olarak dün gerekli cezayı fazlası ile almış.