Konu: Maske_49114 - Dm  (Okunma sayısı 133 defa)

#0 - 12.01.2023 16:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_49114 - @Batman31

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gym'de spor yapıyordum, çıktım ve sokağa doğru ilerliyordum. Arkadaş bir anda sıkmaya başladı, kendisi ile bir rolüm bulunmuyor, kendisini de tanımıyorum. Pm üzerinden yazdığımda düşman birlikte olduğumu falan söyledi. Birliğe gireli 3-4 günüm oldu. O zamanlar agb denilen birlik kapanmıştı bile, arkadaşla bir rolüm dahi bulunmuyor. Kendisinden şikayetçiyim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın kaç tane şikayeti oluştu bu durumdan, kendisi bir de hile kullanıyor. God kullanarak bir yere varamazsın kardeşim. Arkadaşın yasaklanmasını talep ediyorum, eğer böyle bir durum gerçekleşirse mal varlığı aktarımlarının da kontrol edilmesini istiyorum.

#1 - 12.01.2023 16:34
İdlewood içinde rol yapıyorsun daha önce gördüm seni, birliğinizdeki adam bana sıktığı için bende size sıkıyorum geri kalan AGB üyeleriyle.

#2 - 12.01.2023 16:37
Attığın sste yokum bile :D Orada beni rol yaparken gördüğünün kanıtı varsa alayım canım, god kullanmak kötü bir şey.  :'(

#3 - 12.01.2023 21:39
Attığın sste yokum bile :D Orada beni rol yaparken gördüğünün kanıtı varsa alayım canım, god kullanmak kötü bir şey.  :'(
Senin R15'nin allaha şehitlere sövmesi kadar kötü değil,

Karakterim yasaklandı, şikayet kapatıla bilir.

#4 - 12.01.2023 23:14

r15 in dediğin çocuk benim arkadaş ne anlatıyon  :-\ onun allaha şehide sövmesi seni gram ilgilendirmez. sen birliğinde hile dağıtan r20ye bu lafları geçir. :manifdog

#5 - 12.01.2023 23:50
Bune abi daha neler göreceğiz acaba? Adam resmen forum üstünden şehitlere hakaret ediyo...?????@Manifesto @dixsept @KSZ

« Son Düzenleme: 12.01.2023 23:54 Kasimer »

#6 - 12.01.2023 23:50

r15 in dediğin çocuk benim arkadaş ne anlatıyon  :-\ onun allaha şehide sövmesi seni gram ilgilendirmez. sen birliğinde hile dağıtan r20ye bu lafları geçir. :manifdog
?

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#7 - 13.01.2023 00:19
Şikayet kapatıldı. Karakter yasaklandı.