Konu: Lucifer_Pyatrov MIXING  (Okunma sayısı 366 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.01.2023 00:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucifer_Pyatrov @xismetBK

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MIXING

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Poschevo bölgesine basmaya gitti birlik üyelerimiz, o sırada oyundan düşen Lencarst'a kendi bölgesinde oyuna geri girmesiyle ve ID'sinin değişmesinden dolayı arkadaştan böyle bir PM gelmiş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=141201.msg958333#new Bu şikayeti de göz önünde bulundurursanız seviniriz, MIX fazla dönüyor. "Demiş" ?

#1 - 11.01.2023 05:49
Öncelikle Selam.
Sadece 1 SS'de gözüken wg pmyi alıp buraya ctrl c ctrl v misali yapıştırıp, hemen "mix meta mix meta hüüü!" demek bence baya yanlış bir şey. Neden? Cevaplıyayım; Bu dönen mevzunun geçtiği saatlerde, karakterim ne öncesi ne sonrası dm rolünde değildi.  Şayet bir admin izlediyse bunu birinci elden görmüştür zaten. Sakin bir yerde arabasını stop etmiş, eline kahvesini almış telefonuyla mesajlaşan dayılar gibiydim o sıra.  Ben bu olaydan ne 10 dakika sonra dm'ye katıldım, ne 10 dakika önce dmdeydim. Birlik oyuncuları ve pmleştiğim kişi buna şahitlik edebilir. Buna ek olarak, hiç kimse düşünmüyor mu? Bu konuşma belki oyunla bile bağlantılı değil. Belki arkada metin2 oynuyorum? XD Goygoyu bir kenara bırakacak olursak, karakterin o süre zarfı içinde dm ile bir bağlantısı yoktur, ve ortada sadece 1 ssten yola çıkarak mix meta yaptığımı kanıtlayan bir delilde yoktur. "O zaman ne dönüyordu arkadaş???" onuda cevaplıyayım, arkadaşları bilen biliyor. Sicilierini, yaptıkları rollerini vs. Baya kural ihlali ve kindar olduklarından şu aralar bi hayli şikayet yiyorlar, Sonrasınada yiyecekleri şikayetler için kanıt toparlıyoruz bunun kanıtı sen de var mı tarzı bir yorumla arkadaşıma pm attım , arkadaşımla pm üzerinden bu olaylar hakkında konuşuyorken aramızda basit bir diyalog döndü "Kanki  geçenki olaydan ss var mı veya  haberin var mı?  Diyorum, arkadaş AFK. Geri dönemediği için ben de afk saldım. Bi süre sonra geri dönmüş, "Hangi olaydan bahsediyosun" tarzı bir şey yazmış [adam bile şaşırmış artık çok var.] Bu sefer ben AFK olduğum için direkt cevap yazamıyorum. /r yoluyla mesaj atmaya çalıştığım vakit o oyundan düştüğü veya artık çıktığı için orası fark etmez, mesaj bu arkadaşa gidiyor. "Demiş" eki kullanıyorum zaten, mix meta yapan biri niye bu eki kullansın? Wg der geçer, "yırtmaya çalışıyorsun" falan tarzı bir şey epey gülünç olurdu. Çünkü hem arada saniye fark yok mesaj direkt geliyor "demiş" , hem dediğim gibi, karakter ne 10 dakika önce, ne 10 dakika sonra dm'ye katılmadı. Ek olarak OOC sicilim veya cezalarımda bu tarz bir suç yok, geçmiş vesaire. 64 seviyeye gelmiş 3 yıldır bu platformda oynayan kendi çapında birisiyim, beni az çok tanıyan birisi zaten böyle bir hata yapmayacağımı, yapsam bile daha kapsamlı yolları tercih edeceğimi bilir. Sadece bir ssden mix yaptığımı çıkarmanız bana ve ekibime karşı tuttuğunuz kini kanıtlıyor. Tıpkı "demiş"in bir şeyler kanıtladığı gibi. "Kanıtın nerde ahbabi?" sorusuna "kanitim yok ahbabi, samp'ın mucizevi olaylarından teki gerçekleşiyor  ve birden ss sınırını doldurduğumu görüyorum, zaten araya bir dünya şey sıkışmış, firma araç respawn metni, reklam vs . güm" Olayla ilgili kontakta olduğum arkadaş @Hereford  dediğim gibi, basit bir ss ve hemen mix de emzik istemeye gerek yok, belki bir admine bile yazıyor olabilirim o sıra, veya support'a şikayet açmam konusunda fikir almak adına pmleştiğim bir şey de olabilir değil mi? Objektif lütfen.
-------
Gel gelelim size... Dostlar, rastgele bir yere gidip ben morgan karakterine durduk yere dgyle dm bile atsam, sizin yaptıklarınızın yanında bu minnacık bir şey kalıyor. Ben, ne hile açıp millete sıktım, ne hileye "sharingan" deyip bir de üstüne goygoya vurdum. Ne o kadar düştüm, ne düşüttürdüm. Başkalarının arkasından "şu şöyle, bu böyle" deyipte sallamadım da, herkes herşeyi biliyor bu konuda içiniz ferah olsun. Şu godu ve wallhacki fulleyip sağa sola işid militanı gibi sıkan arkadaşlarınıza söyleyin, biraz ucunu kıssınlar. Fazla belli oluyor. 1 Level çar açıp "güvercinlik" yapmanın alemide yok xd aaa... Favorim olan bak, baskına geldindiği sıra mekanda kimsenin kalmayışı, herkesin otomatik Q  atışı falan, bunları unutmadık.... Çanların kimin için çaldığı belli sanırım hahahahah.... [Beni tanımayan kişilerden bu konuşma adına özür diliyorum, ancak bazı kişiler için "gerekliydi" bu konuşma]

#2 - 11.01.2023 07:04
aynen kardeşim aras kargo aç kapıyı

Sana hatıratını yaz demedik İsmet, şikayete kanıtlarla cevap ver bu kanal senin günlük tutma yerin değil, bariz bir şekilde baskın saatiyle aynı saatte gelen bir PM var. Buraya B1 düzey Türkçe gramer bilginle şikayete cevap vermek dışında bir ton yazı yazmışsın ilgi çekmek, prim kasmak için. Yapılan rolleri otomatik olarak OOC olarak algılamana da gerek yok, bir ton suçlama yapmışsın varsa kanıtın açarsın şikayetini. Hadi yazdıkların doğru diyelim, doğruysa eğer neden göz yumdun?  Madem elinde böyle bir suçlamaya yetecek kanıt var, seninle OOC dost olduğum vakitlerde neden açmadın şikayet? Çünkü Lencarst ile dostsunuz, hem OOC hem IC olarak işinize geliyor değil mi? Görmek istediğim acizlik tam olarak bu. IC-OOC karıştırmamayı artık bir adet hâline getirin. Kaç yıldır sunucuda oynuyorsunuz, yaptığınız şu röntgenciliği, rezilliği de bir kenara bırakın, boşa uğraşıyorsunuz. Biz senin ne kadar bağımlı olduğunu biliyoruz o yüzden kıvırmaya kalkma da şikayeti cevapla şimdi somut delillerle. Laf-ı güzaf bir savunma yaparak çocuk aklınla tribünlere oynamışsın diye, bir de birliğimi ilgilendiriyor diye ben cevap verdim. Mesele eski defterleri açmaksa, omurgasızlık yapmak bize yakışmaz, sen de şimdi sana yakışanı yap.

Şikayete başka ileti gelmeyecektir.

Spoiler: GösterGizle

« Son Düzenleme: 11.01.2023 10:23 lencarst »

#3 - 11.01.2023 11:12

Baskın saati 23.31, kapıda vurulan 5 kişi var. Muhtemelen arkadaş da bir yerde oturup çay içmiyor, tavernanın içinde diğer herkes gibi. Kapıdakilere soruyor.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 11.01.2023 16:55
Karakter ceza alacak.