Konu: Maske_29914 // Anti Stun  (Okunma sayısı 883 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.01.2023 00:48
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_29914
Olaya dahil olan şahit karakter adı: agb üyeleri
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki birlik savaşırken üyeleri q atıyordu, onu geçtim bari anti stun kullanarak oynamayın arkadaşlar.. videoda gözüktüğü gibi idlewood r19u ant-stun cleosuyla oynayarak savaşa katılıyor, 3party yazılımdan yasaklanmasını istiyorum..
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Karakterinin yasaklanmasını ve mal varlığı aktarımının kontrol edilmesini istiyorum.

#1 - 10.01.2023 17:02
gün içersinde savunmamı ayarlayacağım.

#2 - 10.01.2023 21:17
Ek açıklama: İmproved deagle kullanıyor, son saniyelerde gözüküyor.

#3 - 11.01.2023 15:23
Merhabalar, direk olaya gireceğim. Kişi anti-stundan şikayet açmış. Çatışma rolünde bu video da
burada kişinin silent aimi kayıyor, şu saniyeyi izlerseniz her şeyi anlayabilirsiniz. 0.29 saniyede hit yiyorum, o sırada şikayet açan taraf kişinin videosuda 0.12 saniyeden izlerseniz iki taraf aynı anda ateş açtığı için sersemlik animi bozuluyor. Hasar loglarındana bakabilirsiniz, aynı anda hit yediğim için sersemlik animi bozuluyor.
&t=14s 0.12 saniyeden izleyebiliirsiniz. Deagle hiti yediğimde sersem animi oluyor, üstüne shotgun ile hit yiyince anim bozuluyor. Anti-stun olsa da deagleda sersem yemezdim, anti-stun nedir daha onu bile bilmiyorum. improved deaglellık hiç bir şey yok, dm rolünde laglıydım zaten silah elimde sağa doğru anim kayıyor o sırada düşüyorum. Anti-stun ile improvedlık hiç bir söz konusu yok, deagle hiti yediğim sırada üstüne shotgun hiti yiyorum bu sırada stun bozuluyor, anti-stun söz konusu olsa deagledan aldığım sersemi en başta yemezdim üstüne shotgun yiyince anim bozuluyor.

#4 - 11.01.2023 16:22
Herşey ortada /samp eski bir oyun olabilcek şeyler/ diyeceğini beklerdim, her neyse anti stun kullandığın belli bro arkandan sana shotgun ile ateş ediyorum yine de stun yemiyorsun ve karşındaki Oscar John karakterini düşürüyorsun, attığın videdodaki adam slient kullanıyorsa gidip ona şikayet oluşturabilirsin, burada konu o değil konu senin anti stun kullanman, o halde bir daha bilmediğin şeyleri kullanma tavsiye etmem, adminlerde gayet iyi biliyor. Sanırım bu konuda bir kanıtın yok...

İmproved için: Ayıretten lagın olduğunu söylemişsin, lagın olduğu için mi /q atıp daha gelmedin? lagın olsa emin ol sana sultanı kimse vermezdi, şöförsün arkanda akli adamlar driveye kalkıyor ve  lagın var şöför sensin :D?  kandırmaya değmez kanka, dediğim gibi lagı olan akıllı bir insan hatta, bir sıradan oyuncu kimseyi driveye kaldırmaz. Sonuçta birlik savaşı, gerçekten lagın olsaydı birini düşüremezdin, lag varken mermilerin çoğu işlemiyor. Zaten araçtan indikten sonra 3 4 mermi sıkıyorsun, çete üyesini düşürüyorsun sonra sende düşüyorsun.

#5 - 11.01.2023 19:14
Herşey ortada /samp eski bir oyun olabilcek şeyler/ diyeceğini beklerdim, her neyse anti stun kullandığın belli bro arkandan sana shotgun ile ateş ediyorum yine de stun yemiyorsun ve karşındaki Oscar John karakterini düşürüyorsun, attığın videdodaki adam slient kullanıyorsa gidip ona şikayet oluşturabilirsin, burada konu o değil konu senin anti stun kullanman, o halde bir daha bilmediğin şeyleri kullanma tavsiye etmem, adminlerde gayet iyi biliyor. Sanırım bu konuda bir kanıtın yok...

İmproved için: Ayıretten lagın olduğunu söylemişsin, lagın olduğu için mi /q atıp daha gelmedin? lagın olsa emin ol sana sultanı kimse vermezdi, şöförsün arkanda akli adamlar driveye kalkıyor ve  lagın var şöför sensin :D?  kandırmaya değmez kanka, dediğim gibi lagı olan akıllı bir insan hatta, bir sıradan oyuncu kimseyi driveye kaldırmaz. Sonuçta birlik savaşı, gerçekten lagın olsaydı birini düşüremezdin, lag varken mermilerin çoğu işlemiyor. Zaten araçtan indikten sonra 3 4 mermi sıkıyorsun, çete üyesini düşürüyorsun sonra sende düşüyorsun.
ben ortada bir şey görmüyorum, az akıllı olsan aynı anda hit yiyince sersem animinin bozulduğunu anlardın zaten. Ben savunmamı bitirdim, bırakta sonuçlasınlar

#6 - 11.01.2023 19:25
Arkadaşın savunması bitmiş, sonuçlanabilir. :sampanya:

#7 - 11.01.2023 20:05
Özellikle
0.28'i izlensin arkadaşının videosunda;
0.12'de de izlensin çünkü hitler aynı yere varıyor, aynı anda hit yiyince sersem bozuluyor. Şikayeti inceleyen kişi dikkatlice incelesin, anlaşılır zaten

#8 - 11.01.2023 20:48
İmproved ile ilgili bir açıklaman olmamış... :) Neyse, şikayeti inceliyecek olan kişiyi daha fazla ileti atarak uğraştırmaya gerek yok. Sonuçlanabilir. :)

#9 - 11.01.2023 21:09
İmproved ile ilgili bir açıklaman olmamış... :) Neyse, şikayeti inceliyecek olan kişiyi daha fazla ileti atarak uğraştırmaya gerek yok. Sonuçlanabilir. :)
ortada hiç bir şey yok zaten, improved ile ilgili sallıyorsun bir şeyler yakında aimbot falan dersin diye düşünüyorum  ::)