HAYATA BAŞLANGIÇ
Tarihler 01.01.2007'i gösterdiğinde sabah erken saatlerde dünyaya gözlerini açan Elmira Whitaker, ailenin tek kız çocuğu olarak dünyaya gelmiştir.
Oldukça varlıklı bir ailenin kızı olmak zor olması gerek? Fakat işler pek öyle gitmedi, annesi tarafından hiç sevilmeyen bir kız.
Ailesinin kendisi üstünde pek iyi etkileri olmasada, yaptıkları işlere adım atmayan, kötülükten uzak bir kız olmayı küçüklükten beri istiyor.
KÖTÜLÜKLERİN BAŞLANGICI
Elmira, 14 yaşına henüz adım basmışken babasının ortalıkta olmaması onu hayal kırıklılığına sürüklüyordu. Babasını henüz 10 yaşındayken toprağın altına göndermiş ve toplam 4 yıl boyunca doğum gününde dahi görememiş olması bir kız çocuğunun yaşayacağı en büyük acılardan birisi. Annesi Rosaria, eşini öldürdüğü için, Elmira 2. darbeyi yemiştir. Çocukluk hayatında bu olaylar sonucunda büyük etkiler yaşayan Elmira, 14 yaşında hem annesiz, hem babasız büyüyor.
TANRIDAN ELMİRA'YA HEDİYE
Annesinin parmaklık arkasında ölümünü öğrenmeyen Elmira, annesinin ölümünü akrabası olan Christina Marquis'e devlet personellerinin ulaşması sonucu işlerini bırakıp doğru Elmira'nın yanına gelmiş, Elmira'ya hem anne, hem baba olması ile birlikte maddi, manevi her türlü desteği kızından yana kullanmıştır.
HAYATININ SÖZÜ, TEMIZ SAYFAYA BAŞLANGIÇ
Christina Marquis, Elmira'nın babasının işlerini adı gibi bilip ona yardım eden birisi. Elmira'nın o yönde gitmemesini istemesi sonucu uygun bir zamanda kendisiyle konuştu. Elmira artık genç bir kız olması ile birlikte babasının yolundan gitmeyeceğine dair Christina'ya karşı yemin etmiştir. Christina, ondan pek emin bir sözle "Beni hayal kırıklılığına uğratmayacağını çok iyi biliyorum." dedi. Ailesinin yokluğuna alışmıştı artık Elmira, öyle de olması gerekiyordu.
TEMIZ BIR SAYFA
Christina'nın yardımıyla birlikte adeta temiz bir sayfa açmış, önceki hayatını unutması için soy isim değişikliğinde bulundurmuş, kariyeri için çalışmaya başlamış, arkadaş çevresinden olumsuz dönüşlere rağmen aldırmamaya devam edip kendini iyi düşünmeye ve davranmaya devam ediyor. 16 Yaşına kadar maddi manevi yardımı olan Christina'nın gitmesi gereken bir işi olduğu için kendisini sevdiği, güvendiği James ailesine bırakmış. Christina ve Elmira, bu durumda zorluk çektikleri gözle görülüyor fakat, yapacak bir şeyleri bulunmuyordu. Deep James ile Sakura James'in üstlendiği aile ortamı Elmira'yı daha iyiye götürdüğü gözle görülmesede hissedilebiliyordu.
TEMIZ SAYFAYA YENI AILE
James ailesinin ilgilenmesi durumunda çok eğlenen, eski heyecanını tekrardan yaşayan bir kızın en önemli dönüm noktası burası olmuş olabilir. Deep James'in yönettiği Americas Company genel merkez binasının önünde, gece saatlerinde eğlenirken Sakura'nın çocuk konusu açılma durumunda Elmira ağzından bir cümle kaçırması sonucu yeni ailesinin resmiyete dökülmesi yakınlaşmıştı. Sakura ve Deep, Elmira'nın söylediklerinden sonra daha yakınlaştığını görülüyor. Artık Elmira, Deep ve Sakura'ya anne ve baba olarak hitap ediyor. Motivasyonu oldukça yükselen Elmira, hayatını mükemmel bir şekilde devam ettiriyor.