Forum kullanmayı çok severim, özellikle de karakter tanıtımlarını. Tek sorun tanıtımların amacı dışında kullanılması. İleti kasmak için yersiz spam atılması, alakasız spotify linkleri ya da tanıtım altını whatsapp grubuna çevirme, spam atıp ileti kasmaktan ziyade gereksiz boş şeylerle sayfa atlattırma çabası ama bilmiyorlar ki gösterim olmadıktan sonra iletinin ya da sayfa sayısının çok bir önemi yok. Gösterim her şeyden önemlidir, kendinizin sürekli gir çık yapmasından ziyade tanıtıma verdiğiniz özenle oyuncuları çekmesini bilmelisiniz ve bu yüzden de sağlam içeriklerle dolu olmalıdır bir karakter tanıtımı. Özellikle mafyacıları hiç sevmiyorum, bir rolden elli beş tane aynı kareyi çıkartıp birleştirmeden tek tek textli paylaşanlar.. Yüzüncü sayfaya gelince de "dile kolay yüz sayfa" yazılması falan.. Böyle oyuncuları sevmiyorum.
Karakter tanıtımını bi karikatür dergisi gibi düşünebilirsiniz, ben gibi müptelası olan o kafaya girip takip ediyor işte.. Anlayamazsınız, köpürmesi.. Her neyse, yukarıda bahsettiğim hususları yapmadan çıkarmış olduğunuz içeriklerle de süsleyebilirsiniz illa spofity linki atıp grup şeklinde muhabbet edecekseniz. Tek tek tanıtımınıza atılan yorumları alıntılayıp tek tek cevap vermek yerine iletinin altına sadece bir emoji bırakabilirsiniz. Bırakmak istemiyorsanız da kareyi paylaştığınızda onun üstüne spoiler çekip toplu cevap verebilirsiniz, bu sırada spotify linki paylaşıp sohbet edebilirsiniz.. Her şeyi tek kareye sığdırmak mümkün ve daha profesyonel durur. Şu an giriyorum karakter tanıtımlarına ve çoğu kareyi görmek için 5-6 sayfa falan atlıyorum.