Anket

Karakter tanıtımlarını takip ediyor musunuz?

Evet, takip ediyorum.
28 (41.2%)
Eh işte, karşıma çıkarsa bakıyorum.
21 (30.9%)
Hayır, takip etmiyorum.
19 (27.9%)

Toplam Oy Verenler: 68

Konu: Karakter tanıtımlarını takip ediyor musunuz?  (Okunma sayısı 1119 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.01.2023 23:28
Merhaba. Bu anketi bir konuyu merak ettiğim için açtım. Karakter tanıtımlarını insanlar takip ediyor mu, ya da ne sıklıkta ediyor diye merak ettiğim için bir anket açma gereği duydum. Ankete katılım sağlarsanız sevinirim, çoğu kişinin de benim gibi bir merakı olduğunu düşünüyorum. Ankete katılım sağlayan ve konuya ilgi gösteren herkese şimdiden teşekkürler, sonuçlara birlikte bakalım.  :sampanya:  :vice:
« Son Düzenleme: 23.01.2023 22:20 Nyarko »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 07.01.2023 20:55
Forum kullanmayı çok severim, özellikle de karakter tanıtımlarını. Tek sorun tanıtımların amacı dışında kullanılması. İleti kasmak için yersiz spam atılması, alakasız spotify linkleri ya da tanıtım altını whatsapp grubuna çevirme, spam atıp ileti kasmaktan ziyade gereksiz boş şeylerle sayfa atlattırma çabası ama bilmiyorlar ki gösterim olmadıktan sonra iletinin ya da sayfa sayısının çok bir önemi yok. Gösterim her şeyden önemlidir, kendinizin sürekli gir çık yapmasından ziyade tanıtıma verdiğiniz özenle oyuncuları çekmesini bilmelisiniz ve bu yüzden de sağlam içeriklerle dolu olmalıdır bir karakter tanıtımı. Özellikle mafyacıları hiç sevmiyorum, bir rolden elli beş tane aynı kareyi çıkartıp birleştirmeden tek tek textli paylaşanlar.. Yüzüncü sayfaya gelince de "dile kolay yüz sayfa" yazılması falan.. Böyle oyuncuları sevmiyorum.

Karakter tanıtımını bi karikatür dergisi gibi düşünebilirsiniz, ben gibi müptelası olan o kafaya girip takip ediyor işte.. Anlayamazsınız, köpürmesi.. Her neyse, yukarıda bahsettiğim hususları yapmadan çıkarmış olduğunuz içeriklerle de süsleyebilirsiniz illa spofity linki atıp grup şeklinde muhabbet edecekseniz. Tek tek tanıtımınıza atılan yorumları alıntılayıp tek tek cevap vermek yerine iletinin altına sadece bir emoji bırakabilirsiniz. Bırakmak istemiyorsanız da kareyi paylaştığınızda onun üstüne spoiler çekip toplu cevap verebilirsiniz, bu sırada spotify linki paylaşıp sohbet edebilirsiniz.. Her şeyi tek kareye sığdırmak mümkün ve daha profesyonel durur. Şu an giriyorum karakter tanıtımlarına ve çoğu kareyi görmek için 5-6 sayfa falan atlıyorum.
100
9
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
Linna, Duce, Lord Xuneity, Myrtle, lastgunmobster, oldreligion,
deffen,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

sXe

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#2 - 09.01.2023 20:01
Bakmıyorum açıkçası. Sadece platformda az da olsa muhabbetin olan insanların tanıtımına yorum sallıyorum.
Haha
1
Vice
1
Tepki yok
Tepki yok
Haha tepkisini veren kullanıcı(lar):
Elif,
Tepki yok
Vice tepkisini veren kullanıcı(lar):
Linna,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 10.01.2023 10:02
Ediyom. Güzel tanıtımlar var, ama en iyisi şudur en iyisi budur demem. Kimsenin rolüne de genelde iyi kötü yorum yapmam. Karakter tanıtımı açmamdaki sebep karakterimin her yönünü verebilmek, derinleştirmek ve ic olarak rollere katabilmemi sağlayan enerjiyi vermesidir. O yüzden birkaç defa kapayıp açtım tanıtımı. Hatta rol ssi atmayı mix olarak görenler var onlara saygı da duyuyorum. Kesinlikle doğru sizinle insanların belirli olumlu ya da olumsuz bir kanaatle rol yapmaları rolün doğallığını bozuyor. Bunu istemem tanıtımım iyi diye bana iyi yaklaşılsın veya kötü diye kötü yaklaşılsın istemem. Tanıtım ne kadar iyi olursa olsun rolde yansıttığı daha önemli. Hem rolü hem de tanıtımı iyiyse o rolcüyle rol yapmak keyiflidir elbette. Çünkü çok yönlü olmayan karakterlerde genelde belirli bir kalıbın rolünü görüyorsunuz ve bu rol tahmin edilebilir, keyifsiz oluyor genelde. O açıdan ilgi uyandıran bişey. Bir de hızlı edit yapabiliyorsanız güzel bişey. Edit işi fazla zamanınızı öldürmemeli. Karakterin açılış zamanı gidişatı hangi aylarda ne roller yapmışız yıl dönümü ne zaman bu tarz şeylere ben önem veriyorum ve bana o dönemde yaptığım başka işleri de hatırlatıyor. OOC hayatımda da günlük yazarım mesela hala her gün olmasa da bazen böyle bir yerlere gittiğimde ya da büyük anılar yaşadığımda. Ana, anıya kıymet vermekle alakalı da olabilir. Neyse bu kadar felsefe yeter.  :manifdog

Story de atılabilir, normal rollerde paylaşılabilir. Yani güzel bişey kısaca.

Ama şu tanıtımı görünce vay be ne güzel roller, bunla kesin rol yapmalıyım dediğim pek olmadı. Genelde IC rolde verilen refleksleri takip etmek iyi rolü yakalamak açısından daha önemli. Çünkü tanıtım sergiyi gösterir, rol ise kaliteyi gösterir.
« Son Düzenleme: 10.01.2023 10:05 Elif »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 10.01.2023 10:36
karakter tanıtımı değil, ss ve spotify tanıtımı olmus resmen. cok nadir rol ssi paylasanlar var onları bulursanız zevkli oluyor. (low rpler haric)
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 10.01.2023 17:13
hayir
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 10.01.2023 17:36
Kanki aslansın kaplansın en iyi rolcüsün sen öylesin sen şöylesin sen böylesin kanki keşke yüzbaşı 3 olsan en iyi pd md fd mafya sensin harika rolcüsün aslansın peygambersin spotify şarkı linki 100 emojisi palmiye ağacı emojisi newpage aşırı müstehcen koça kıçlı skinler aşırı kaslı erkekler next page new page ve bitti
« Son Düzenleme: 10.01.2023 17:38 Janisty »
Mükemmel
1
Haha
2
100
1
funny
2
Tepki yok
Mükemmel tepkisini veren kullanıcı(lar):
Fensiklidin,
Linna, oldreligion,
100 tepkisini veren kullanıcı(lar):
karizmatik devrimci,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
funny tepkisini veren kullanıcı(lar):
californiadreamin, oldreligion,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#7 - 10.01.2023 20:05
Ediyom. Güzel tanıtımlar var, ama en iyisi şudur en iyisi budur demem. Kimsenin rolüne de genelde iyi kötü yorum yapmam. Karakter tanıtımı açmamdaki sebep karakterimin her yönünü verebilmek, derinleştirmek ve ic olarak rollere katabilmemi sağlayan enerjiyi vermesidir. O yüzden birkaç defa kapayıp açtım tanıtımı. Hatta rol ssi atmayı mix olarak görenler var onlara saygı da duyuyorum. Kesinlikle doğru sizinle insanların belirli olumlu ya da olumsuz bir kanaatle rol yapmaları rolün doğallığını bozuyor. Bunu istemem tanıtımım iyi diye bana iyi yaklaşılsın veya kötü diye kötü yaklaşılsın istemem. Tanıtım ne kadar iyi olursa olsun rolde yansıttığı daha önemli. Hem rolü hem de tanıtımı iyiyse o rolcüyle rol yapmak keyiflidir elbette. Çünkü çok yönlü olmayan karakterlerde genelde belirli bir kalıbın rolünü görüyorsunuz ve bu rol tahmin edilebilir, keyifsiz oluyor genelde. O açıdan ilgi uyandıran bişey. Bir de hızlı edit yapabiliyorsanız güzel bişey. Edit işi fazla zamanınızı öldürmemeli. Karakterin açılış zamanı gidişatı hangi aylarda ne roller yapmışız yıl dönümü ne zaman bu tarz şeylere ben önem veriyorum ve bana o dönemde yaptığım başka işleri de hatırlatıyor. OOC hayatımda da günlük yazarım mesela hala her gün olmasa da bazen böyle bir yerlere gittiğimde ya da büyük anılar yaşadığımda. Ana, anıya kıymet vermekle alakalı da olabilir. Neyse bu kadar felsefe yeter.  :manifdog

Ama şu tanıtımı görünce vay be ne güzel roller, bunla kesin rol yapmalıyım dediğim pek olmadı. Genelde IC rolde verilen refleksleri takip etmek iyi rolü yakalamak açısından daha önemli. Çünkü tanıtım sergiyi gösterir, rol ise kaliteyi gösterir.
Konudan bağımsız olarak her konuya uzun uzun paragraflar yazarak yorum yapıyon. Yaptığın yorumların ucunu da hep kendine bağlıyon. Anladık, her çorbada tuzun var ve en iyisini bilen sadece sensin. İmlân gözümü kanatıyo. Senin dediklerin tamamen bir düşünceden ibaret, dediklerin doğrularmış gibi bi de vurguluyon. :manifdog
Haha
4
Tepki yok
Tepki yok
Linna, Myrtle, Fensiklidin,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#8 - 10.01.2023 21:02

Konudan bağımsız olarak her konuya uzun uzun paragraflar yazarak yorum yapıyon. Yaptığın yorumların ucunu da hep kendine bağlıyon. Anladık, her çorbada tuzun var ve en iyisini bilen sadece sensin. İmlân gözümü kanatıyo. Senin dediklerin tamamen bir düşünceden ibaret, dediklerin doğrularmış gibi bi de vurguluyon. :manifdog

Sana mı soracağım fikrimi nasıl ifade edeceğimi? Sen bu şekilde ifade edersin ben farklı bir şekilde ifade ederim. Her insanın hali, tavrı, yaklaşımları farklıdır. Asıl yargılamaya başladığın zaman yani şu an yaptığın gibi o zaman bir şeyleri bir tek sen doğru biliyor zannedersin. Tonun da aynı bu şekilde. Bağlam dışı konuşmak istemeni anlayışla karşılıyorum konu ilgini çekmeyebilir, ancak burası bir konuyla ilgili açılmış ve o konuyla alakalı yorum yapma yeri. Bilmiyorsan ya da henüz fark edemediysen hatırlatabilirim. Şahsi hislerini kendine saklayabilirsin. Çünkü ilgilenmiyorum.  Sizi de tanımıyorum öyle bir samimiyetimiz de yok, tanımadığın insanlarla konuşurken tonunu ayarla lütfen. Sonuçta düşüncelerini net ifade edebilen birisisin, bu konuda zorlanacağını düşünmüyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#9 - 10.01.2023 21:48
Tartışma yaratmayın arkadaşlar. Devam ettiğiniz taktirde forumda uyarı puanı alabilirsiniz @kanye west @Elif
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok