Konu: Killion_Wilkins CAMHUNT 3.01.2023  (Okunma sayısı 273 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.01.2023 19:49
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Killion_Wilkins @meta @
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:  3.01.2023

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Normalde düştükten sonra kamera yere bakar ama arkadaşın oyunu ne hikmetse yere değil başka yere bakıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle
-

Ek açıklamalar: Ayıp!

#1 - 03.01.2023 20:08
Freecam değil, anlamadığım şekilde kameram yukarıdan değil yandan durdu. Attığım 2 SS'te de aynı açıdan fotoğrafını çekiyorum. Freecam kullandığıma dair daha yeterli bir kanıtın varsa sunabilirsin. İyi oyunlar, aklında soru işareti kalmasın.

Düşer düşmez /hasarlar çekip iki SS alıyorum, ikisi de aynı açı. Kanıtların yetersiz.

#2 - 03.01.2023 20:12
Freecam değil, anlamadığım şekilde kameram yukarıdan değil yandan durdu. Attığım 2 SS'te de aynı açıdan fotoğrafını çekiyorum. Freecam kullandığıma dair daha yeterli bir kanıtın varsa sunabilirsin. İyi oyunlar, aklında soru işareti kalmasın.

Düşer düşmez /hasarlar çekip iki SS alıyorum, ikisi de aynı açı. Kanıtların yetersiz.

Bana kalırsa kanıtlar yeterli herkesin oyunu düştükten sonra yere bakıyorda senin oyunun neden anlamadığın bir şekilde yandan bakıyor.

#3 - 03.01.2023 20:12
"Freecam değil, anlamadığım şekilde kameram yukarıdan değil yandan durdu. "

Oyundan çıkıp girmediğin sürece veya amazing, camhunt vb tarzı 3. parti yazılım kullanmadığın sürece kamera açısı farklı durmaz. Daha önce bunun hakkında defalarca açılmış olan şikayetler örnek alınabilir.

Test edip denenebilir, iyi forumlar.
« Son Düzenleme: 03.01.2023 20:35 Oliver_Hale »

#4 - 03.01.2023 20:42
"Freecam değil, anlamadığım şekilde kameram yukarıdan değil yandan durdu. "

Oyundan çıkıp girmediğin sürece veya amazing, camhunt vb tarzı 3. parti yazılım kullanmadığın sürece kamera açısı farklı durmaz. Daha önce bunun hakkında defalarca açılmış olan şikayetler örnek alınabilir.

Test edip denenebilir, iyi forumlar.

Gerekli savunmayı yaptım, yetkili sonuçlandırabilir. Tarafımdan daha fazla yanıt gelmeyecek.

#5 - 04.01.2023 04:47
Şikayet açılmak için açılmış, rolde kalması gereken bu düşmanlık, OOC'ye dönüşmüş gibi gözüküyor. Sizler düşman değilsiniz, Killion karakteri ile Ali Veli Mehmet karakterleri düşman. Böyle boş beleş şikayet açmaya devam edecekseniz birbirinize karşı, bu kanallara mesaj atma özgürlüğünüzü kısıtlamam gerekecek. Çeki düzen verin, mix yapmayın. Olgunlaşın. Karakterlerinize dönüşmeyin. Bunun bir oyun olduğunu unutmayın.

#6 - 04.01.2023 04:48
Şikayet açılmak için açılmış, rolde kalması gereken bu düşmanlık, OOC'ye dönüşmüş gibi gözüküyor. Sizler düşman değilsiniz, Killion karakteri ile Ali Veli Mehmet karakterleri düşman. Böyle boş beleş şikayet açmaya devam edecekseniz birbirinize karşı, bu kanallara mesaj atma özgürlüğünüzü kısıtlamam gerekecek. Çeki düzen verin, mix yapmayın. Olgunlaşın. Karakterlerinize dönüşmeyin. Bunun bir oyun olduğunu unutmayın.