Konu: [3.01.2023 - 17.29] Maske_33264 (Troy Poole) NON-RP & Deathmatching  (Okunma sayısı 241 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.01.2023 17:42

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_33264 Troy Poole @Crex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Maeve_Edelweiss @themz

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 3.01.2023 17.27 gibi.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
3.6.2. Bireysel Çatışma ve Savaşlarda Bisiklet Kullanımı Kuralı:

- Gerçeğe aykırı kullanımı ve çatışmalarda Non-RP avantaj sağlaması nedeniyle, bisiklet kullanarak çatışılması yasaklanmıştır.
- Karakter çatışma/birisini vurma öncesinde veya sonrasında bisiklete binemez, bisikletle gelemez veya bisikletle kaçamaz.
- Shotgun, M4, AK47 gibi silahları bisikletle taşıyarak bir bölgede savaşmak yasaktır.
- Savaş durumlarında bisiklet yalnızca, gözcülük yapmak/haber taşımak amacıyla kullanılabilir. Bu karakterin de çatışmaya dahil olmaması gerekir.
- Aksi tüm durumlar, 8 Eylül 2022 itibariyle kural ihlali ve Non-RP olarak değerlendirilecektir.

5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Maeve ile IC mesajlaşıyoruz, o sırada belediyenin önünden geçiyorum ve AGB üyeleri beni görüyor, aracımı departman önüne park ediyorum. Birkaç dakika bekleyip izlenmediğimden emin olduktan sonra Maeve'nin mesaj attığı yere doğru ilerliyorum, vurulmuş halde görüyorum. İki saniye sonra da bu arkadaş zaten bisiketle atlayıp vurup aynı şekilde bisikletiyle kaçıyor.

Maeve'nin yaşadığımız olaylarla hiçbir alakası yok. Neden vurduklarını anlamış değilim. Arkadaşta sanırım sunucuya DM için giren kadrodan, bisikletle çatışmaya gitmek aylardır yasaklı fakat haberi yok gibi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet açan biri değildim, direkt birlik liderleriyle iletişime geçip durumu hallediyordum normalde, sonrasında pişmanlık yaşadığımı farkettim. Bundan sonra böyle, işinize geliyorsa.

@themz şikayete kendiyle alakalı kısmı yazar. Ona saldırmanız için ortada hiçbir sebep yokken böylesine bir role girmeniz can sıkıcı. Benle uğraşmanız, 50 kere düşürüp ss almanız veya kin beslemeniz, arkamdan sövmeniz, pmden kışkırtmanız falan gram umrumda değil fakat başka insanların rol zevkini baltalamamanız gerektiğini hala öğrenemediniz.

#1 - 03.01.2023 17:47
Gereksiz  :garip:.

#2 - 03.01.2023 17:49
Katılıyorum bayım. Savunma gelecek.

#3 - 03.01.2023 17:52
Alıntı
Benle uğraşmanız, 50 kere düşürüp ss almanız veya kin beslemeniz, arkamdan sövmeniz, pmden kışkırtmanız falan gram umrumda değil fakat başka insanların rol zevkini baltalamamanız gerektiğini hala öğrenemediniz.
Arkadaşlar savunma yapacaktır ben şu konuya değinmek istiyorum. Seni saldığımız halde Social üzerinden gerek birlik liderimizin ölümüyle dalga geçmek gerek IC'den toxiclemen seni neden vurduğumuzu anlatıyor dostum. Şikayetini süsleyip karşı tarafa daha fazla nasıl ceza yedirtebilirim gibi düşüncenden ötürü yazdığını biliyoruz. Fakat emin ol seni saldığımız halde sen toxicliğe devam ediyorsun. Durduk yere vurulmadınız. Kanıtlarını arkadaşlarım atacaktır. İyi forumlar.

#4 - 03.01.2023 17:58
Dün Killy'yi vururken sende Killy'nin yanındaydın. Zaten orada sana sıkmadık. Fakat daha sonra mahallemize silahlı biriyle gelerek yerimizi silahlı adama bildirdin. Silahlı adamda, benle diğer arkadaşımı vurdu.
Gayet yeterli değil mi bu neden? Yalanlamazsın umarım bunu.
« Son Düzenleme: 03.01.2023 18:00 farukt8 »

#5 - 03.01.2023 18:03

??

Hastanede bu rolü nasıl elini kolunu sallayarak yapabildiğini açıklarsan sevinirim. @cikolataligofret

Alıntı
Benle uğraşmanız, 50 kere düşürüp ss almanız veya kin beslemeniz, arkamdan sövmeniz, pmden kışkırtmanız falan gram umrumda değil fakat başka insanların rol zevkini baltalamamanız gerektiğini hala öğrenemediniz.
Arkadaşlar savunma yapacaktır ben şu konuya değinmek istiyorum. Seni saldığımız halde Social üzerinden gerek birlik liderimizin ölümüyle dalga geçmek gerek IC'den toxiclemen seni neden vurduğumuzu anlatıyor dostum. Şikayetini süsleyip karşı tarafa daha fazla nasıl ceza yedirtebilirim gibi düşüncenden ötürü yazdığını biliyoruz. Fakat emin ol seni saldığımız halde sen toxicliğe devam ediyorsun. Durduk yere vurulmadınız. Kanıtlarını arkadaşlarım atacaktır. İyi forumlar.

Beni vurmanız umrumda değil, bunu belirttim. Deathmatching kısmı Maeve karakteri için. Şikayet tek kişilik değil farkındaysanız. Fazla ceza yemenizde umrumda değil.

Kimin kin beslediği, ne yaptığı gayet açık. Savunmadan sonra eğer karşı savunma yazmam gereken bir şey çıkmayacaksa sonuçlanabilir.

edit:
Hey selam!
&ab_channel=vlone71 Bİrlikteki üyeler barda takılırken Killion arkadaşlarımıza saldırıyor.
Burda arkadaşımızla dalga geçiyor.
R20 karakteri ölmüş Vice Socialden dalga geçiyor.

Nonrp konusuna gelirsek, kusura bakma birader ben kuralları ara sıra unutuyorum şimdi diyeceksin banane senin unutmandan, ben normalde Buffalo ile geziyordum arkadaşımla. Oyunum çok Crash verince bende bisikletime geçtim arkadaşımda etrafta yoktu bende düşman olduğumuz için sıktım kusura bakma.

Olaylardan ikisi zaten sonuçlanmış, geçmiş şeyler. Tarihe, sağ alta bakın. Rest In Piss postu da dün @Vicolays Yarmel karakteriyle beni bu konuda uyardı, kışkırttığım tüm postları sildim. Dalga konusu hariç dediğim gibi, eski şeylere dayanarak bir savunma yazmışsın.

Şikayet sonuçlanabilir, arkadaş geçerli bir savunma yapmayacak gibi duruyor.

« Son Düzenleme: 03.01.2023 18:06 meta »

#6 - 03.01.2023 18:05

??

Hastanede bu rolü nasıl elini kolunu sallayarak yapabildiğini açıklarsan sevinirim. @cikolataligofret

Alıntı

Beni vurmanız umrumda değil, bunu belirttim. Deathmatching kısmı Maeve karakteri için. Şikayet tek kişilik değil farkındaysanız. Fazla ceza yemenizde umrumda değil.

Kimin kin beslediği, ne yaptığı gayet açık. Savunmadan sonra eğer karşı savunma yazmam gereken bir şey çıkmayacaksa sonuçlanabilir.
Herkes şikayetini kendisi açsın o zaman kanka milletin bekçisi misin sen? Ek olarak discord mesajları kanıt olarak sayılmıyor.

#7 - 03.01.2023 18:06

??

Alıntı

Maeve'in neden vurulduğunu açıkladım. Uzatma daha fazla, sonuçlanmasını bekle.

#8 - 03.01.2023 18:07

??

Alıntı

Herkes şikayetini kendisi açsın o zaman kanka milletin bekçisi misin sen?

şikayet senin hakkında değilken zıplaman can sıkıcı. herkes kendi şikayetini açmıyor, ortak bir şikayet açıyoruz çünkü Oyuncu Şikayetleri kısmında bir yığılma olmasını istemiyoruz, fakat sen forumda ve oyuncu şikayetleri bölümünde tartışma çıkartarak yetkililerin işini zorlaştırmak istiyor gibisin.  :manifdog

#9 - 03.01.2023 18:09

??

Alıntı

Herkes şikayetini kendisi açsın o zaman kanka milletin bekçisi misin sen?

şikayet senin hakkında değilken zıplaman can sıkıcı. herkes kendi şikayetini açmıyor, ortak bir şikayet açıyoruz çünkü Oyuncu Şikayetleri kısmında bir yığılma olmasını istemiyoruz, fakat sen forumda ve oyuncu şikayetleri bölümünde tartışma çıkartarak yetkililerin işini zorlaştırmak istiyor gibisin.  :manifdog
benim hakkımda olmaması senin ortak şikayet açtığın gibi ortak yanıt atamayacağım anlamına gelmez kanka. Maeve karakteri için şikayet açacak yeterli kanıtınız olmadığı için bu şikayetle alınabilecek cezaları katlamak istediğin için açtığını biliyoruz. Yetkililerin işini zorlaştırmak istesem emoji atardım senin gibi :D. Yığılma konusu falanda kolpadan ibaret kimin ne olduğunu herkes iyi biliyor.