??

Hastanede bu rolü nasıl elini kolunu sallayarak yapabildiğini açıklarsan sevinirim.
@cikolataligofret
Benle uğraşmanız, 50 kere düşürüp ss almanız veya kin beslemeniz, arkamdan sövmeniz, pmden kışkırtmanız falan gram umrumda değil fakat başka insanların rol zevkini baltalamamanız gerektiğini hala öğrenemediniz.
Arkadaşlar savunma yapacaktır ben şu konuya değinmek istiyorum. Seni saldığımız halde Social üzerinden gerek birlik liderimizin ölümüyle dalga geçmek gerek IC'den toxiclemen seni neden vurduğumuzu anlatıyor dostum. Şikayetini süsleyip karşı tarafa daha fazla nasıl ceza yedirtebilirim gibi düşüncenden ötürü yazdığını biliyoruz. Fakat emin ol seni saldığımız halde sen toxicliğe devam ediyorsun. Durduk yere vurulmadınız. Kanıtlarını arkadaşlarım atacaktır. İyi forumlar.
Beni vurmanız umrumda değil, bunu belirttim. Deathmatching kısmı Maeve karakteri için. Şikayet tek kişilik değil farkındaysanız. Fazla ceza yemenizde umrumda değil.
Kimin kin beslediği, ne yaptığı gayet açık. Savunmadan sonra eğer karşı savunma yazmam gereken bir şey çıkmayacaksa sonuçlanabilir.
edit:
Hey selam!
&ab_channel=vlone71 Bİrlikteki üyeler barda takılırken Killion arkadaşlarımıza saldırıyor.
Burda arkadaşımızla dalga geçiyor.
R20 karakteri ölmüş Vice Socialden dalga geçiyor.
Nonrp konusuna gelirsek, kusura bakma birader ben kuralları ara sıra unutuyorum şimdi diyeceksin banane senin unutmandan, ben normalde Buffalo ile geziyordum arkadaşımla. Oyunum çok Crash verince bende bisikletime geçtim arkadaşımda etrafta yoktu bende düşman olduğumuz için sıktım kusura bakma.
Olaylardan ikisi zaten sonuçlanmış, geçmiş şeyler. Tarihe, sağ alta bakın. Rest In Piss postu da dün
@Vicolays Yarmel karakteriyle beni bu konuda uyardı, kışkırttığım tüm postları sildim. Dalga konusu hariç dediğim gibi, eski şeylere dayanarak bir savunma yazmışsın.
Şikayet sonuçlanabilir, arkadaş geçerli bir savunma yapmayacak gibi duruyor.