Konu: Vice Şehri Polis Departmanı - Ride Along Programı / PASİF  (Okunma sayısı 370 defa)

#10 - 30.12.2022 18:05

RIDE ALONG BAŞVURU FORMU 

I.1 - Kişi Bilgileri ve Ride Along Bilgileri:

Soyad:  Thorney
İsim:  John
Doğum Tarihi:  01.01.1990

Ekip Tercihi(hava / kara):  Kara
Müsait olduğunuz saat dilimleri:  17.00-23.00

I.2 - Acil Durumda Haberdar Edilecek Kişi Bilgileri:

İsim-Soyisim:  Tiago Sherman
Telefon Numarası:   1170726

I.3 - Risk Kabulü & Sorumluluklar:

Polis memurlarına tehlike ve ciddi riskler içeren görevler verilecektir. Orada olduğunuz için acil durum veya tehlike içeren görevlerden kaçınılmayacaktır. Güvenliğinizi sağlamak için her türlü çaba gösterilecek olsa da, memurun ilk sorumluluğu kendisine verilen görevleri yerine getirmek olacaktır. Lütfen, sürüş sırasında yaralanma ve hatta ölme riskini üstlendiğinizi unutmayın. Bu riskler şu durumlardan bazılarını içerebilir; bir trafik kazasına karışmak, vurulmak, rehin alınmak, biber gazına maruz kalmak, dövülmek, ısırılmak, keskin bir silahla kesilmek veya sıkışmak, sözlü tacize uğramak.

I.4- Onay Bölümü:

RIDE ALONG başvurusunda yazdığım bilgilerin tamamen bana ait olduğunu ve bilgim dahilinde hiç bir bilgiyi saklamadığımı kabul ederim. Bu formu imzalayarak, formdaki bilgiler hakkında ve program sürecimle ilgili, hakkımda yürütülecek her türlü araştırma ve soruşturmayı kabul ediyorum. Araştırmalar sonucunda vermiş olduğum yanıltıcı bilgilerden dolayı hukuki sorumluluğum doğabileceğini bilerek ve öngörerek bu formu onaylıyorum. Programa kabul görülmem durumunda vermiş olduğum bilgilerde sonradan ortaya çıkabilecek bir eksik veya yanıltıcı bilgi nedeniyle, herhangi bir açıklama gerekmeden programdan çıkartılabileceğimin bilincindeyim. Bu formu doldurarak programın gerektirdiği talimatlara uyacağımı kabul eder, herhangi bir sağlık problemi durumunda sorumluluğun benim üzerimde olduğumu beyan ederim.

İMZA:  J.Thorney 
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 30.12.2022 21:41

RIDE ALONG BAŞVURU FORMU 

Soyad: Parkers
İsim: Elenor
Doğum Tarihi:  13.10.1999

Müsait olduğunuz saat dilimleri:  21:00-00:00

İsim-Soyisim:  N/A
Telefon Numarası:  N/A

Polis memurlarına tehlike ve ciddi riskler içeren görevler verilecektir. Orada olduğunuz için acil durum veya tehlike içeren görevlerden kaçınılmayacaktır. Güvenliğinizi sağlamak için her türlü çaba gösterilecek olsa da, memurun ilk sorumluluğu kendisine verilen görevleri yerine getirmek olacaktır. Lütfen, sürüş sırasında yaralanma ve hatta ölme riskini üstlendiğinizi unutmayın. Bu riskler şu durumlardan bazılarını içerebilir; bir trafik kazasına karışmak, vurulmak, rehin alınmak, biber gazına maruz kalmak, dövülmek, ısırılmak, keskin bir silahla kesilmek veya sıkışmak, sözlü tacize uğramak.

I.4- Onay Bölümü:

RIDE ALONG başvurusunda yazdığım bilgilerin tamamen bana ait olduğunu ve bilgim dahilinde hiç bir bilgiyi saklamadığımı kabul ederim. Bu formu imzalayarak, formdaki bilgiler hakkında ve program sürecimle ilgili, hakkımda yürütülecek her türlü araştırma ve soruşturmayı kabul ediyorum. Araştırmalar sonucunda vermiş olduğum yanıltıcı bilgilerden dolayı hukuki sorumluluğum doğabileceğini bilerek ve öngörerek bu formu onaylıyorum. Programa kabul görülmem durumunda vermiş olduğum bilgilerde sonradan ortaya çıkabilecek bir eksik veya yanıltıcı bilgi nedeniyle, herhangi bir açıklama gerekmeden programdan çıkartılabileceğimin bilincindeyim. Bu formu doldurarak programın gerektirdiği talimatlara uyacağımı kabul eder, herhangi bir sağlık problemi durumunda sorumluluğun benim üzerimde olduğumu beyan ederim.

İMZA:  Elenor Parkers   
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 31.12.2022 02:30

RIDE ALONG BAŞVURU FORMU 

Soyad:  Preston
İsim:  Chelsea
Doğum Tarihi:  21.05.1999

Müsait olduğunuz saat dilimleri:  21:00 ve sonrası

İsim-Soyisim:  -
Telefon Numarası:   -

I.4- Onay Bölümü:

İMZA:  C.Preston   
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 01.01.2023 16:01
      PUBLIC RELATIONS DIVISION

Sayın katılımcılar, başvuru takvimine uygun kontenjan sınırına ulaşıldığı için departmanımıza gönderdiğiniz başvurularınız incelenip; program kapsamına kabul edilmiştir ve başvuru süreci sonlandırılmıştır.

Programa dahil edilmeyenlerin gerekçeleri alt maddede belirtildiği gibidir;
-Sicil kaydı.

Program tarihi ve saati aşağıda belirtildiği gibidir.

Program başlamadan en erken otuz, en geç on dakika önce Commerce Büro binasının içinde olmanız gerekmektedir.

Program Tarihi ve Saati:

02/01/2023 - 21.30 Stanley Cline / Yardımcı Komutan Sophia Bishop / Pilot Scarlett Acklers
02/01/2023 - 21.30 Lloyd Schrader / Kıdemli Memur Lilly Mishenka
02/01/2023 - 21.30 Lucas Martini / Kıdemli Memur Shirayuki Ludwigschafen
03/01/2023 - 21.30 Jae Kim / Kıdemli Memur Chloe Rosenfield
03/01/2023 - 21.30 Deep James / Kıdemli Memur Conroy Atkinson
04/01/2023 - 21.30 Julya Blackhand / Kıdemli Memur Victor Woods
04/01/2023 - 21.30 John Thorney / Kıdemli Memur Jake Listray
05/01/2023 - 21.30 Elenor Parkers / Kıdemli Memur Cannor Rodriguez
05/01/2023 - 21.30 Chelsea Preston / Kıdemli Memur Shirayuki Ludwigschafen

« Son Düzenleme: 02.01.2023 01:05 Pink »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok