Konu: Hile şüphesi  (Okunma sayısı 981 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.12.2022 19:17
bos sıkayet degıl dostum ondekı adamı vurmak yerıne mermılerın arkadakı adama gıdıyor admınler arastırırsa zaten gerekenı yapılır

#11 - 25.12.2022 19:28
kanka yaptığın savunma herhalde riske girmem slient açmam bütün savunman buysa sonuçlanabilir @Lia

Daha ne yazmamı bekliyorsun? İki araba karşı karşıya çatışıyoruz, drivebya çıkmışız. İki tarafta birbirine sıkıyor, arabanı önce sola kırıyorsun ve arkadaki adam damage yiyor. Sonrasındaysa arabanız bozuluyor ve garaja sığınıyorsunuz. Bunda nasıl bir silent buldun? Saçmalığın daniskası, yirmi kere şikayet açıyorsunuz. Yeterli bence.
« Son Düzenleme: 25.12.2022 19:31 van der godefroy »

#12 - 25.12.2022 19:31
Alnımız ak, savunmamız yeterli. @Lia sonuçlandırabilirsiniz.

#13 - 25.12.2022 21:08
kanka yaptığın savunma herhalde riske girmem slient açmam bütün savunman buysa sonuçlanabilir @Lia
hacı orada sıkarken video çektik youtubeye attık silent yada başka bir hile olsa atarmıyız sence?

#14 - 26.12.2022 03:04
pyrex dostum aynı olaydan banlanmıstı, geregi yapılsın

#15 - 26.12.2022 09:08
neymis efendim herkes sıkmıs zaten 100 canı vardır falan herkes tutturdugu icin ölmüşsün vs. ne anlatıyonuz hacı hile deseniz sizde, ooc kin deseniz forumda guzel guzel yok iki giriyorum rol yapiyorum cikiyorum sikayet yediginiz zaman, dm atarken salyanız akıyor direkt noname bir yapılanmanın minik etkileri bu denli forumu etkilemesi sıkıntı iş

#16 - 26.12.2022 09:14
senın yaptıgındrıllmıpussyboy

#17 - 26.12.2022 13:48
neymis efendim herkes sıkmıs zaten 100 canı vardır falan herkes tutturdugu icin ölmüşsün vs. ne anlatıyonuz hacı hile deseniz sizde, ooc kin deseniz forumda guzel guzel yok iki giriyorum rol yapiyorum cikiyorum sikayet yediginiz zaman, dm atarken salyanız akıyor direkt noname bir yapılanmanın minik etkileri bu denli forumu etkilemesi sıkıntı iş
Hile bizde diyorsun en fazla bir kişi ban yedi o da gta objelerinin buguna kurban gitti. Onun dışında herhangi bir hile geçmişimiz yok fakat karşımızda bulunanlar genelde aynı tipler olunca ve üstüne her zaman hile kullanımından banlanınca bize laf atmaları da trajikomik. Siz vurunca bir şey yok, biz vurunca “hile” yok öyle dava. Bir şikayet açılıyor ne kadar satıroğlu hateri varsa toplanıyor, siz istemeyin diye varız. Herkes drivebya kalkmış, arkadaki kişi duruyor ve otomatiken o camdan sarkmadığı için hasarı o alıyor. Şüphe etmenizi doğal karşılıyorum fakat durum böyle. Youtubeye video bile attık, hala aynı masalları anlatmayın.

#18 - 26.12.2022 13:49

Bu kadar açıklama bile yazdığıma utanıyorum, üç kişi sizi taramışız hepiniz hasar yemişsiniz. Neyin davası bu?

#19 - 26.12.2022 14:20
Hile bizde diyorsun en fazla bir kişi ban yedi o da gta objelerinin buguna kurban gitti. Onun dışında herhangi bir hile geçmişimiz yok fakat karşımızda bulunanlar genelde aynı tipler olunca ve üstüne her zaman hile kullanımından banlanınca bize laf atmaları da trajikomik. Siz vurunca bir şey yok, biz vurunca “hile” yok öyle dava. Bir şikayet açılıyor ne kadar satıroğlu hateri varsa toplanıyor, siz istemeyin diye varız. Herkes drivebya kalkmış, arkadaki kişi duruyor ve otomatiken o camdan sarkmadığı için hasarı o alıyor. Şüphe etmenizi doğal karşılıyorum fakat durum böyle. Youtubeye video bile attık, hala aynı masalları anlatmayın.
öyle iş yok kardeşim benim satıroğlu falan eskidendir tanıdığım birisi hateri olacak kadar düşmem kimseye gördüğümüz kahpelikler cabası olduğundan kanımız ısınmıyor bu tür şeylere evet içimizden hile geçmişi olanlar var ancak hepsi neredeyse bırakmış durumdalar, o kadar şeyin arasında sizin hilenizi zaten bazı arkadaşlar bakar bakmaz anlıyor. Onu da geçtim bu durumu ooc bile vurmazken ortada bertuzzi tarafına allkaj'la olan savaşlarınızda da dahil olmak üzere ooc kötü duruma düşmemek için kimseye birliğimden gülücük emojisi bile attırmadım bu tarz şeyleri sizlerden görmek yazık
« Son Düzenleme: 26.12.2022 14:21 pawerly the remedy »