Konu: Hile şüphesi  (Okunma sayısı 987 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.12.2022 18:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_965, Maske_36680, Maske_28255
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @@BallıSüt
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video da var

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video da görüldüğü gibi karşı araçtaki kişiler drive by atıyor önde olmalarına rağmen mermiler arka koltukta oturan rahsaan karakterine geliyor önünde biri oturduğu halde, üçünden biri veya ikisi belki de üçü silent kullanıyor. kontrol edilirse zaten kimin ne olduğu ortaya çıkar
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): yok

#1 - 25.12.2022 18:04
@Lia  kısılerı haberdar edersenız sevınırım

#2 - 25.12.2022 18:23
Orada 3 kişi ak-47 marka silah sıkıyoruz sana, zaten mermi başına 10 hasar yiyiyorsun herkes 3 defa sıksa düşüyorsun. Silent diyorsunda öyle bir hile kullanmıyoruz. Aslında savunma yapacak bir şey bile yok çünkü video da bir şey yok ama iş olsun diye açmışsın işte. Artık düşünce değil, hit yiyince bile şikayet açar hale gelmişsiniz.

#3 - 25.12.2022 18:27
2. attığın videonun tam halini ve biraz öncesini rica edeceğim çünkü kırpılmış ve chat üzerinedn mix döndüğü aşikar.

Gelelim savunmamıza:

Bu hafta yediğimiz ikinci hile şikayeti ve ilki geri çekildi. Tekrardan bir kısa bir özet geçmekte fayda var. Şüphe etmekte çok haklısınız, direk "Bunlar hile kullanıyor!" gibisinden çamur atmadığınız için müteşekkirimizi sunarız.

Camdan sarkık şekilde üç kişi geliyoruz zaten, sizde öyle. Driveby esnasında mermilerin sekmeden gittiğini de biliyorsunuzdur, bunu herkes bilir. Sizden daha önce sıkmaya başlamamız bir avantaj oldu ve bu lehimize işledi. Nedense böyle şüpheyle hep siz şikayet açıyorsunuz, bir AK'yi neden beş kişi kullanmayı tercih ediyorsunuz? 11 levellik bir adam için, AK47 gerçekten lüks bir silah.

Araba buglarınızın hepsini biliyoruz, hakkınızda güzel bir şikayette gelecek. Üç AK ile sıkıyoruz, canınızın öyle azalması normal sonuçta elimizde 3 vuran colt45 yok, 9-10 hasarı olan bir silah var.

#4 - 25.12.2022 18:43
2. attığın videonun tam halini ve biraz öncesini rica edeceğim çünkü kırpılmış ve chat üzerinedn mix döndüğü aşikar.

Gelelim savunmamıza:

Bu hafta yediğimiz ikinci hile şikayeti ve ilki geri çekildi. Tekrardan bir kısa bir özet geçmekte fayda var. Şüphe etmekte çok haklısınız, direk "Bunlar hile kullanıyor!" gibisinden çamur atmadığınız için müteşekkirimizi sunarız.

Camdan sarkık şekilde üç kişi geliyoruz zaten, sizde öyle. Driveby esnasında mermilerin sekmeden gittiğini de biliyorsunuzdur, bunu herkes bilir. Sizden daha önce sıkmaya başlamamız bir avantaj oldu ve bu lehimize işledi. Nedense böyle şüpheyle hep siz şikayet açıyorsunuz, bir AK'yi neden beş kişi kullanmayı tercih ediyorsunuz? 11 levellik bir adam için, AK47 gerçekten lüks bir silah.

Araba buglarınızın hepsini biliyoruz, hakkınızda güzel bir şikayette gelecek. Üç AK ile sıkıyoruz, canınızın öyle azalması normal sonuçta elimizde 3 vuran colt45 yok, 9-10 hasarı olan bir silah var.
Ne zamandan beri 11 level için ak lüks bi silah oldu? ben ban yiyen çarımda 7 levelken 700k para yapmıştım pekte lüks bişey değil, ve savaşta az sayıya düştüğünüzde birlik değiştiriyorsun yanınıza birileri gelince geri geliyorsun, düşmekten mı sıkıldın yoksa?

#5 - 25.12.2022 18:46

bu da bizim gözümüzden 0.33 - 0.40 izlenilebilir, herhangi bir şey olmadığı da belli oluyor.

#6 - 25.12.2022 19:02

Gelelim savunmamıza:

3 ak sıkıyorsunuz, 3 kişide paso bütün hitleri bana atması çok garip. Db de olan kişiye ve arabaya sıkıyorsunuz 2 kişi bütün hitleriniz dbye kalkmayan ve arka koltukta olan bana işliyor. Sencede bu garip değil mi? 2 saniyede canım 4e iniyor. Olayın bu tarafına bakman gerekiyor elindeki silahın kaç vurmasına değil. Arabada dönerken ilk 2 hiti ben yiyorum 4 kişinin olduğu sultanda arka koltuktaki dbye kalkmayan kişiye mi sıktığınızı söylüyorsunuz, slientiniz olmasa bütün hitleri ben değil de sürücü ve öndeki dbye kalkan yer.
« Son Düzenleme: 25.12.2022 19:04 BallıSüt »

#7 - 25.12.2022 19:05
attığın videoda bizim attığımız hitler görülüyor, 1 kişiye yönelik değilde bütün herkese sıkılıyor olması gereken bu. Sizde tam tersi slient bir kişiye odaklanıyor :D

#8 - 25.12.2022 19:10
Kafan mı iyi dostum? Ona buna şikayet açmayı bir türlü bırakmadınız, siz vurduğunuzda bir problem yok biz vurunca "silent bunlar." çamur at, izi kalsın mantığında hareket ettiğiniz sürece hiçbir zaman bu kininizi yenemeyeceksiniz. Yenmek ve yenilmek. gerçekten güzel bir söz, oyun oynuyoruz bu kadar kasmanın bir lüzumu yok. Hile kullanmıyoruz, @satıroğlu the single pistol 'da bir şeyler eklemek istedi. Ona ithafen altta bırakıyorum:

Silent ve diğer benzeri hileler ile her hafta gündeme getiriyorsunuz fakat herhangi bir somut bir delil ile karşımıza çıkmıyorsunuz, birlik üyelerinizi bir haftadır banlatıyorum. Yaklaşık beş kişi, bizden de banlanan oldu yalan değil. Ben uyarılarımı yapıyorum, dinleyene. Bir birlik lideriyim ve bir haftalık bir birlik için mi kendime riske atayım? O kadar emeği hiç etmeye çalışayım? Buna sen bile inanmazsın dostum, üç kişi drivebya çıkıyoruz ve rastgele sıkıyoruz, videoda da bu var zaten. Rica ediyorum, somut bir şekilde bize şikayet açın.

Boş şikayetlere karnımız tok, tekrardan sevgiler.  :sampanya:

#9 - 25.12.2022 19:16
kanka yaptığın savunma herhalde riske girmem slient açmam bütün savunman buysa sonuçlanabilir @Lia