Konu: Marshall Romero, Travone Winstton - DM, Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 343 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 25.12.2022 01:55
Sürekli turladığımız yerlerdeyiz ve en çok aktif olan yerleri kontrol ettik, ne anlatmaya çalışıyorsun? Hile şikayetleri açabilirsin. Zaten oradan geçerken seni farkettik geri döndük.

#11 - 25.12.2022 02:00
Öyle mi olmuş dostum? Hile kullandığınızı tüm sunucu zaten biliyor. Sizin içinde üzülüyorum bazen çok.

#12 - 25.12.2022 02:10
Selamlar öncelikle şahitliğimi onaylıyorum eklemem gereken bir şey var. Sunucuda aktif rol olabilecek o kadar yer var cidden gelip Ravenite’a bakmanız mükemmel bir denk geliş olmalı hadi tamam buna denk geldi diyelim, ben sürücü olmama rağmen tek bir mermi bile yemedim mükemmel aim olmalı bir aracın sürücüsünü vurmadan yanındakini vurmanız.

#13 - 25.12.2022 02:20
Selamlar öncelikle şahitliğimi onaylıyorum eklemem gereken bir şey var. Sunucuda aktif rol olabilecek o kadar yer var cidden gelip Ravenite’a bakmanız mükemmel bir denk geliş olmalı hadi tamam buna denk geldi diyelim, ben sürücü olmama rağmen tek bir mermi bile yemedim mükemmel aim olmalı bir aracın sürücüsünü vurmadan yanındakini vurmanız.
Başka bir savaşa girmemek için bilerek sana sıkmıyoruz, bide aracın dibindeyiz.

#14 - 25.12.2022 02:22
Herşeye bahene üretmenize gerek yok.

#15 - 25.12.2022 02:22
Öyle mi olmuş dostum? Hile kullandığınızı tüm sunucu zaten biliyor. Sizin içinde üzülüyorum bazen çok.
Aynen kanka oyuzden sizden çoğu kişi HİLEDEN DOLAYI BAN YEDİ, SENSİN

1

#16 - 25.12.2022 02:31
Aynen kanka oyuzden sizden çoğu kişi HİLEDEN DOLAYI BAN YEDİ, SENSİN

Konuyla alakan bile yok dostum. Sesin çok çıkıyor gibi.

#17 - 25.12.2022 02:38
Toxiclemeye yer aramanıza gerek yok, şikayet açtınız savunmamızı yaptık. Toxic olduğunu düşünüyorsan düşünme  ::) ::) ::) ::)

#18 - 25.12.2022 02:50
bızım aımlerımız zaten mukemmel dostum o yuzden olmus olması normal

#19 - 25.12.2022 02:50
Toxiclemeye yer aramanıza gerek yok, şikayet açtınız savunmamızı yaptık. Toxic olduğunu düşünüyorsan düşünme  :))))