Çok üzgünüm. Bir ayda ikinci saldırıyı yaşıyoruz. Vice Şehrinin en büyük şirketi olan Valachi Corporation'u ve tüm Little Italy halkını hedef alan bu saldırıyı lanetliyorum. Little Italy bölgesini korumak bizim en büyük hedefimiz, bizi hedefimizden şaştıramayacaksınız. Salone Paradiso'da oluşan maddi hasarlar giderildi, ilk günkü gibi temiz ve düzenli bir şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Ailemize karşı yapılan bu itibar suikastinin faillerinin en yakın zamanda bulunmasını ve cezasını almasını bekliyorum. Emniyet kuvvetlerine güveniyorum, onlar işin aslını en iyi şekilde inceleyip bulacaktır.
Dün akşam saatlerinde Başkan Kasparov'a Vice Şehri'ne verdiği hizmet ve özverinin teşekkürü olarak bir akşam yemeğinde toplandık. Baro, Polis Departmanı, Belediye, VCFD ve basın personelleri bizimleydi. Ne olduğunu anlamadık, Salone Paradiso'nun dışından yüksek sesler duyduk ve birden gelişti olaylar. Kapıdan dumanlar yükseldi ve yangını gördük. Yapılan müdahale sonrası kimseye bir zarar gelmeden oradan çıkabildik. Şehrin önde gelen kamu yetkililerinin neredeyse tamamının orada olması olası bir faciada bizi derin acılara sürükleyebilirdi. Tanrı bizi korudu, herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Little Italy'de devlet memurlarımız için özel olarak gerçekleştirilen balomuza yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Başından beri bu insanların sadece Adalet Partisi'ne değil, devletimizin tüm kamu bileşenlerine düşman olduğunu vurguladım. Bu provokatörlere geçit vermeyeceğiz. VCPD'nin amansız mücadelesi ile faillerin çok geçmeden yakalanacağını ve siyasi bağıntılarının da ortaya çıkarılacağına inanıyorum.
[img width=500 height=128]https://i.hizliresim.com/jo4u7k5.png[/img][b]Rumuz:[/b] N/A[b]Yorum:[/b] N/A