Konu: Phillip Mascinelli / İzinsiz Cam Hunt  (Okunma sayısı 346 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.12.2022 04:15
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Bolderann
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ssde var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Normalde oyundan çıkıp tekrar giriş yaparsanız sağa sola bakabiliyorsunuz. Bu şahıs düşüyor ve karakteri ile cam hunt açarak etrafın görüntüsünü alıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

[spoiler]

Ek açıklamalar(varsa):ceza alsın.
« Son Düzenleme: 18.12.2022 04:17 Aqu »

#1 - 18.12.2022 04:17
vurulunca emote ile kendimi dükkana atıyor, interior girdiğimde saniyesinde relog atıyorum ve kamera kilidi kalkmış oluyor. ucu boş şikayetleri kesin lütfen.
interior gir çık yaptığınızda bazen kamera kilidi de kalkabiliyor deneyebilirsin.
« Son Düzenleme: 18.12.2022 04:21 Bolderann »

#2 - 18.12.2022 04:19
vurulunca emote ile kendimi dükkana atıyor, interior girdiğimde saniyesinde relog atıyorum ve kamera kilidi kalkmış oluyor. ucu boş şikayetleri kesin lütfen

Arkadaş zaten hileden yasaklanıcak, şikayet buna göre değerlendirilebilir.

#3 - 18.12.2022 04:22
vurulunca emote ile kendimi dükkana atıyor, interior girdiğimde saniyesinde relog atıyorum ve kamera kilidi kalkmış oluyor. ucu boş şikayetleri kesin lütfen

Arkadaş zaten hileden yasaklanıcak, şikayet buna göre değerlendirilebilir.
seste adminle konuştum bu adam ban yiyecek diyince ben ban mı yiyecek oluyorum şimdi? anlıyorum dostum ucu boş işlerle uğraşmaya devam et.

#4 - 18.12.2022 04:28

Şahsın kendi videosu, görüldüğü üzere olay esnasında zaten videoda.
Chatte bile relog attığından bahsediyor ama o sırada yeni düşüyor.

#5 - 18.12.2022 13:58
relog atınca yaralısın diye bir yazı gelmiyor mu yani? dolu yanıtlar atarsan ben de cevaplayayım bro

#6 - 04.01.2023 09:25
Karakter yasaklı durumda.