Konu: Phillip Mascinelli - Birden fazla hile kullanımı  (Okunma sayısı 1111 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#20 - 21.12.2022 13:28
Şahısın hile kullandığını yaptığı savunmalardan bile anlamak zor değil, kendisinin video kayıt programı var. Geri sarma özelliği de var, ancak söylediği şeyler şundan ibaret.
Oyuna giriyormuş, o sırada üzerine baskın geliyormuş bla bla bla. Yok birlik üyeleri onun hile açmayacağını biliyormuş falan. Zaten noname kesimdensin, sen hayatında kaç tane savaş rolünde bulundun? Kimi vurduğun zaman anlık kayıttaydın, düştüğünde çok güzel video alıyorsun. Vurduğunda niye videon yok? Çünkü hile kullanıyorsun.
Elinde viceda birini vurarken kendi ekranında alınmış en ufak bir kayıt paylaşımın yok. Çünkü kullandığın esp slienti ile dümdüz tarıyarak oynuyorsun. O kadar amatörsün ki yaptığın savunmada bile karşı tarafın mermisine takılmışsın, garip insanlarsınız. Şikayet size açılıyor, savunma yapmak yerine karşı tarafa saçma sapan bilmediğiniz itamlarda bulunuyorsunuz.
Şahıs düştüğünde video kaydı alıyor ama vururken hiç bir türlü videosu yok, çünkü kendi de biliyor slientle oynadığını. AK-47 gibi seken bir silahla kimse o mesafelerden o hasarlara sağ sol yapan birine ulaştıramaz. Üstelik deagle mermisi yiyip animasyona girerken bile sıkmaya devam ediyor. Movie sunucularında sabit insanlara sıkarak video çekerek savunma yapan birinden ne bekleyebiliriz ki?
Videodan da net şekilde anlaşılıyor ki şahıs amatör bir hileci, diğer arkadaşlarının attığı esp slienti ile öküz gibi tarıyor. Kendisi de hile olduğunu içten içe biliyor ki yaptığı savunmada bile saçma sapan konuşuyor.
Geri sarma özelliği de olmasına rağmen videolarını saklıyor, videosu da var. Şikayet açarken videolu oynayabiliyor.  Şikayet kendine açıldığı zaman sadece chat yapıyor.
Herşey ortada... Mal varlığı aktarımı kontrol edilirse seviniriz. Özellikle o AK-47.
Spoiler: GösterGizle

Videolu oynadığının kanıtı, aynı saatler:

« Son Düzenleme: 21.12.2022 13:49 Kasimer »

#21 - 21.12.2022 21:47
Sonuçlanabilir mi? İki birlik arasında aktif süren bir savaş var, bu arkadaşın kullandığı hile savaşı etkliyor. @Lia
Savaşı mı etkiliyor? İlk çatışmamda düşürdüğüm iki kişiden bir kesit bu. Daha da çatışmaya girmedim zaten aktif olarak bağlantı problemim var mobil veri ile sunucuya erişim sağlayacağım. Bütün bunlar dışında kendinizi masum gösterip benim adıma açılan bu hile şikayeti altına bütün tanıdıklarınızı samp profesörlerini toplayıp ta "şu var bu bpl var bu arkadaş içerde video alıyor..." tarzında saçma komik şeyler yazdırmanıza gerek yok. Savaştaki tüm zamanlarda en az beş üyeniz hileden, bir kaçınız da mixing yüzünden banlandı. Kendi attığınız dm videolarında bile spawnkillden rkya bir sürü ihlaller var. Masum ayağınıza yatmanızı anlamadım. Editlenmiş bu videoda bir şey yok, arkada attığım sslerde siz bile bir saniye içinde karına 35 hit atabiliyorsanız bu gayet normal :). Arnavut konseptli birliğe İtalyan, İrlandalı gibi komik ırkları alıp sırf savaşlık soldier verip iki adam düşürdüm beyler diye foruma atan sonrasında hileden ban yiyen tiplemelersiniz. Şimdi şikayette kendi konuma geçiyorum.
-
İçerde gayet te videodasın diyen arkadaş, dışarda o kadar araç obje insan içinde benim kullandığım modlarla beraber codsmp /optim 3 'ün bana sağladığı en maximum fpslerle oynuyorum zaten bunu attığım bir kaç sste de görebilirsin. bulvar civarında 30fps ve altında oynadığımı herkes biliyor. vice logları a'dan z'ye her şeyi gösterdiği için bu loglarda da görünebilir. Oyuna yeni girdiğim bile belli, ak47'yi araca bırakmadan üstüme koşan iki adamı düşürüyorum içeride relog atıp videoyu başlatıyorum ki orada bile videonun max fpsi 45 50 falan. benim interiorlarda aldığım videosuz tarayıcısız fps 100'ü anca geçiyor. "Zaten noname kesimdensin, sen hayatında kaç tane savaş rolünde bulundun? Kimi vurduğun zaman anlık kayıttaydın, düştüğünde çok güzel video alıyorsun. Vurduğunda niye videon yok? Çünkü hile kullanıyorsun." Benim bugüne kadar viceda hiçbir yerde dm videosu çektiğimi göremezsin bro böyle bir amacım yok zaten :D noname kesimdenmişim sana göre de sırf hileymişim diye video açmıyormuşum. Sen çatılara tp atarken ben bu fpslerde adamlarla çatışıyorum. Oyunun 30fps civarında ne kadar stabil çalıştığını anlatmama gerek yok. Bomboş işlerle uğraşıp kırk yedi kişi bir şikayete yanıt atmayın. Benim tarafımdan da olsa birer mute alsanız iyi olacak çünkü siz fazla alışmışsınız buna. Bu fpslerde oynayıp ta videoyu anca düşünce açmam gayet doğal, sizler gibi rk ihlali yaparak çatışmaya devam etmiyorum. Videoda yaptığın a-d ile yerinde dönersen 100dpi adam bile crossu üstünde tutup seni vurur. Bu şikayet sonuçlandıktan sonra dediğin konularla kanıtlarla zaten bir şikayet açılacak. Bildiğim kadarıyla hile şikayeti bölümünü artık Developer kısmı inceliyor. Hile şikayetleri tamamen developerlara kalmış. Vice loglarında bullet distancesi görünür, giriş tarihim görünür, fpsim görünür, her şey görünür rahatta kalın. Aktaracak bir silahım yok, birlik içi silah paslaşarak oynanıyor her şey bu kadar. En kısa sürede sonuçlanacağını ümit ediyorum.
« Son Düzenleme: 02.01.2023 11:46 Bolderann »

#22 - 31.12.2022 00:10
İlk sayfada daha fazla iletiye gerek yok demiştik, oluşum tanıtımı gibi uzadı. İlgi alakası olmayan arkadaşlarımız da kendilerine göre yorumlamış. Şikayet sahibi isterse kilitleyebilir ve şikayet sonuçlanabilir, yazılacak daha fazla bir şey yok. @Lia

#23 - 04.01.2023 09:20
Yasaklandı.