Konu: Phillip Mascinelli - Birden fazla hile kullanımı  (Okunma sayısı 1112 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 18.12.2022 00:15
Arkadaşlar, şikayet altına gereksiz ileti atmanıza gerek yok. Bir şey hakkında kanıtı olan bizim yaptığımız gibi şikayet açsın, forumda boş boş karşılıklı atışmalara gerek yok. Şikayete savunma yapın, yetkili kişi incelesin ve bitsin 25 tane ileti atmaya gerek yok.

Kusura bakma da masa rolünden sonra oyundakilerin yarısı q atıp farklı oyunlara geçtiler, diğer yarısı da afkydı siz hazırlıklı gelip hoodu basıyorsunuz. 7/24 video açık gezmiyoruz.

#11 - 18.12.2022 00:29
kriptekse bug bildirmek üzere yazıyorum, siz dmye geldiğiniz için devamı geç sürüyor. https://cdn.discordapp.com/attachments/838112988522741760/1053779763031973968/image.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/838112988522741760/1053779845567479909/image.png
game speed dediğiniz olay olsaydı böyle bir şey olmam gerekirdi yürürken sıkarken vs ;
bu kadar hızlı seri olmam gerekirdi.
19 canla mermim bittiği için et dükkanına kaçıyorum, https://cdn.discordapp.com/attachments/838112988522741760/1053786532143710338/samp_17_12_2022_21_39_39.png
 dışarıya çıkarken objeler yüklenirken kos-spawnkill yiyorum. https://cdn.discordapp.com/attachments/838112988522741760/1053786531820736572/samp_17_12_2022_21_42_07.png videoda vurduğum 2. arkadaştaki goddan şüphelendiğim için video açıyorum. içeriye goddan şüphelendiğim adam girip kos vs yaparsa diye kayıt alıyorum ama gelen giden yok. interiorda bir video çıkıyor gamespeed falan yok görebildiğin gibi. 
« Son Düzenleme: 18.12.2022 00:32 Bolderann »

#12 - 18.12.2022 00:35
Öncelikle şikayette atılan videoda mermi.cs kullandığınız bariz. Hile şüphesi şikayeti oluştururken kendi ekranındaki hileyi kapatmayı unutmuşsun(?) Videoyu silmeye kalkışmayın, yedeğini indirdim ve kanıt olarak sunabilirim. Birisine çamur atacaksanız o hileyi sizin kullanmamanız gerekir.
Şimdi. Kendi savunmama geçeyim, şüphe olarak sayılması normal. Silent vs. benzeri üstünlük kuracak modlar kullanmıyorum, elimde AK47 model silah var, size sıkıyorum ve kaçıyorum. Can barını atmışsın, elimde uzi yok dostum 9 küsür olan bir silah var. Canının kısa süre içerisinde düşmesi normal bir şey, ek olarak A-D yaparak sıkıyorum ve mermilerin size gelmesi muhtemel. Videolu kanıt olarak atacağım.

Başka sunucularda da bunu denedik ve olabilecek bir şey olarak yorumladım, yönetici insiyatifidir. Herhangi bir üçüncü parti yazılım kullanmadığımı böyle açıklayabilirim. Buna dair bir yasaklanmam yok.

"Çamur at izi kalsın." bu mottadan çıkmanız dileğiyle.

#13 - 18.12.2022 00:39
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Bolderann
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Alper
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda var.

Yetkili arkadaş inceleyebilir, bizim çekincemiz yok. Silahı poschevo'dan aldık, silah numarası aynı. Yetkili arkadaş seve seve kontrol edebilir.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Ekstra bir şey yazmaya gerek yok, her şey kanıtlarda var.
Şahıs Spread, Slient ve Gamespeed şüphelisi. Videoda farkedildiği üzere ayakta AK-47 gibi seken bir silahla (9 Vuran silahla 1 saniyede eritiyor.)
Aramızda bulunan mesafe belli. @Alper 'in ssinde de görülüyor, sıkma saniyelerine kadar her şey gözükmekte.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Mal varlığı aktarılmasına karşın hesabını incelemeye alırsanız çok iyi olur.
Phillip Mascinelli - Birden fazla hile kullanımı

Pardon şikayetle alakam yok ama sormak istiyorum o uzatılmış şarjörü oyun içinde nereden satın alabilirim?

Silahı gidip Poshevo birliğinden aldık, bu da ekran görüntüsü. Baştan sona tüm loglar kontrol edilebilir, silah numarası aynı.

#14 - 18.12.2022 00:47
100 mermili bir tabancayı kimse kimseye veremez, yönetici bile 45 mermili indiriyorken 100 mermi nereden çıkıyor? Artyom karakterini de bir açıklama yapması için buraya etiketlerseniz müteşekkir kalırım çünkü bu yapılan saçmalığın daniskası. Biz mermimiz bitince, NPC'den alırken senin 100 mermiyle sokakta dolanman saçmalık. O arkadaşında 100 mermiyi nereden çıkardığını merak ediyorum açıkçası.

#15 - 18.12.2022 00:50
100 mermili bir tabancayı kimse kimseye veremez, yönetici bile 45 mermili indiriyorken 100 mermi nereden çıkıyor? Artyom karakterini de bir açıklama yapması için buraya etiketlerseniz müteşekkir kalırım çünkü bu yapılan saçmalığın daniskası. Biz mermimiz bitince, NPC'den alırken senin 100 mermiyle sokakta dolanman saçmalık. O arkadaşında 100 mermiyi nereden çıkardığını merak ediyorum açıkçası.
@Azune İyi akşamlar, rahatsız ettim. Arkadaş anlamamakta ısrarcı, rica etsem ufak bir yazı yazar mısın?

#16 - 18.12.2022 02:08
100 Mermili gayet inebiliyor. Satan kişiyi duruma göre de tagleyebilirim. Konuya fazla dahil olmak istemiyorum, taglendiğim için bunu açıklamak istedim. İyi akşamlar/geceler.

#17 - 18.12.2022 08:28
benim videom olduğu için ben de yazayım;

Arkadaş direkt wallhackin silentiyle oynuyor, benim videomda silenti olmasa bile spreadı var. Sen hala bu iki videoyu nasıl savunuyorsun?

#18 - 18.12.2022 09:24
Öncelikle şikayette atılan videoda mermi.cs kullandığınız bariz. Hile şüphesi şikayeti oluştururken kendi ekranındaki hileyi kapatmayı unutmuşsun(?) Videoyu silmeye kalkışmayın, yedeğini indirdim ve kanıt olarak sunabilirim. Birisine çamur atacaksanız o hileyi sizin kullanmamanız gerekir.
Şimdi. Kendi savunmama geçeyim, şüphe olarak sayılması normal. Silent vs. benzeri üstünlük kuracak modlar kullanmıyorum, elimde AK47 model silah var, size sıkıyorum ve kaçıyorum. Can barını atmışsın, elimde uzi yok dostum 9 küsür olan bir silah var. Canının kısa süre içerisinde düşmesi normal bir şey, ek olarak A-D yaparak sıkıyorum ve mermilerin size gelmesi muhtemel. Videolu kanıt olarak atacağım.

Başka sunucularda da bunu denedik ve olabilecek bir şey olarak yorumladım, yönetici insiyatifidir. Herhangi bir üçüncü parti yazılım kullanmadığımı böyle açıklayabilirim. Buna dair bir yasaklanmam yok.

"Çamur at izi kalsın." bu mottadan çıkmanız dileğiyle.

Bu da sadece algıdan ibaret, movie hasarlar farklı.

#19 - 18.12.2022 13:56
Ben savunmamı yaptım, hile kullanmam.. Oyuna bugu bildirmek için giriyorum ve bir anda baskını üstüme yiyorum. Hileden daha önce hiç ban yemedim, camhunt kullanacakken bile admine soruyordum ben.