Konu: Razem Allkaj Kaplan Grozdani  (Okunma sayısı 253 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.12.2022 16:31

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Razem Allkaj @Aqu Kaplan Grazdani @mahalledream

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: sslerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hood baskını, DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ufaktan olayı özetleyeyim, CK hakkı bizde olan Baby Angels birliğini vurduğumuz için Allkaj birliği bize sıkıyor, gidip para isteyince kinlenmiş olmuşlar ki sıkmaya devam ediyorlar. Karşılık vermiyoruz, savaş rollerinden sıkıldık. Birliğimizin imajı karalandı, tek amaçları dm. Ayrıca iki kişi saatlerce hood basıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Dostumun isteği üzerine ben açtım şikayeti.

#1 - 16.12.2022 16:38

Kaplan daha yeni nc atmış, çatışma rolüne giriyor.

#2 - 16.12.2022 18:33
Olayları yanlış aktarmanın manası yok, vurmadığımız üyelerinizin cezasını bize kesmeye kalktınız. Savaş istemiyoruz birliğin imajı falan diyorsunuz fakat bölgemizde bize yapmadığımız şeyin kan parasını istemeye geliyorsunuz. Bunu yaparken yaptığınız roller de ortada, sadece tehtidkar konuşmalar.
"Getirmezseniz annenizi sikeriz, bölgenizi yıkarız, sizi yok ederiz." tarzında roller yaptınız. Biz de karakterlerle bu kez anlaşarak size karşı hamle yaptık.
Spoiler: GösterGizle
Alıntı
Ufaktan olayı özetleyeyim, CK hakkı bizde olan Baby Angels birliğini vurduğumuz için Allkaj birliği bize sıkıyor, gidip para isteyince kinlenmiş olmuşlar ki sıkmaya devam ediyorlar.

#3 - 16.12.2022 18:50
Olayları yanlış aktarmanın manası yok, vurmadığımız üyelerinizin cezasını bize kesmeye kalktınız. Savaş istemiyoruz birliğin imajı falan diyorsunuz fakat bölgemizde bize yapmadığımız şeyin kan parasını istemeye geliyorsunuz. Bunu yaparken yaptığınız roller de ortada, sadece tehtidkar konuşmalar.
"Getirmezseniz annenizi sikeriz, bölgenizi yıkarız, sizi yok ederiz." tarzında roller yaptınız. Biz de karakterlerle bu kez anlaşarak size karşı hamle yaptık.
Spoiler: GösterGizle
Alıntı
Ufaktan olayı özetleyeyim, CK hakkı bizde olan Baby Angels birliğini vurduğumuz için Allkaj birliği bize sıkıyor, gidip para isteyince kinlenmiş olmuşlar ki sıkmaya devam ediyorlar.

Bu karşı atağı ihlaller zinciri ile yaptınız ama sorun orada...

#4 - 16.12.2022 21:48
@mahalledream  susturması bitince savunmasını yapacak.

#5 - 16.12.2022 22:41
@mahalledream  susturması bitince savunmasını yapacak.
kendisini yormasın arkadaş nc attıktan sonra 48 saat boyunca böyle bir şey yapamaz kuralları okursanız savunma yapmayada gerek kalmayacağını anlarsınız.

#6 - 17.12.2022 05:01
Merhaba, ilk olarak gece vakti Jeffersondan geçerken birlik üyeleriniz metagaming yapıp yeni nc atmama rağmen bana durduk yere ateş açıyor,  24 saat sonra hoodunuzdan bisikletle geçerken çatıdan nametagı gözükmeyen bir arkadaş yine bana ateş açıyor, bende arkadaşlarıma bölgeye gelmeleri için haber veriyorum. Yani anlayacağın kendim gelip size sıkmıyorum siz bana ateş açıyorsunuz karşılık veriyorum ve nc atalı 24 saat oluyor, eğer bu yaptığım bir ihlal ise cezasını çekerim sorun yok. Savunmam bu kadar.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#7 - 18.12.2022 01:10
Maalesef kanıtlar yetersiz. Daha güçlü ve net kanıtlarla şikayet açmanız gerekiyor.