Konu: Sslerde görünen maskeliler- Metagaming  (Okunma sayısı 402 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 16.12.2022 22:54
Savaş sürerken bölgenizde bekliyoruz, iş yerinizden ayrılan karakter (Bölgenizin park alanında bulunan Huntley aracına biniyor.)
O sırada yukarıdan da bir üyeniz bize ateş açmaya devam ediyordu, karakterin elinde de görüldüğü üzere deagle mevcut. Forumdan falan bakmadık, bölgenizi uzun süre izledik. Şahıs bölgenizde bulunan açık olmayan iş yerlerinden çıkarak park alanındaki arabasına bindi. Giyinme tarzı da sizinkine benzerdi.
Bertuzzi bölgesinde sadece bertuzziye ait iş yerleri var, iş yeri açık olmadığına ve savaş bölgesi olduğuna göre? Bu kişinin sizden olmama ihtimali yoktu, buna göre davranarak ateş açıldı. Şahıs sistemsel bulunsun bulunmasın, sizin birliğinizin bir parçası.
Kanıt: https://streamable.com/xwst3l
Bisikletli karakterlerin hasar kayıtları elinizde mevcutsa atabilirsiniz, size sıkmadılar. Bisikletten inip sıktığıma dair kanıtınız varsa atın.

Ben savunmamı attım, genel olarak ve en altta kendi savunmamı attım bir cümlelik. Eğer benim bisikletten inip sıktığıma dair bir kanıtınız var ise buyrun, sizi tutan yok. İyi geceleriniz olsun  :sampanya: :nays:

#11 - 16.12.2022 23:48
Selamlar yoğunluktan dolayı ve bir süredir oyundaydım şikayete savunma yazamamıştım
Zaten benle ilgili tek kısım bisiklet kullanma kısmı direk oraya geçeceğim
Ama öncelikle "Vurulduktan dört dakika sonra" (Zaten 3 dakika yaralı kalıyorsun) Arabayla Non-rp yapıp kaçmaya çalışıyorsun, üstüne role girecegimizde "AFK OLMAMANA RAGMEN" (Bunu ben sana /do dan soru sorarken pmden yazışmalarından anlıyoruz) Afk taklidi yapıyorsun ve seni belki orada kaçıracağız sonuçta iki saat seninle rol yapma hakkımız var ama sen afk taklidi yaparak kurtuluyorsun uzatmak istemiyorum zaten bununla ilgili ayrı bir şikayet var.
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Gerçekten bir işin olduğunu düşünerek seni orada bıraktık, ama sen gittiğimiz anda yine NON-RP yaparak: Vücudunda 7.62 Kalaşnikof mermileriyle (?) araba sürerek kaçmaya çalıştın  :D https://streamable.com/x9rcjl (Söz konusu şikayet, buradaki kanıtlarda referans olarak kullanılabilir. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=140313.0
Zaten yetkililer saatlerden yola çıkarak sana gereken cezayı verecektir şimdi kendi savunmama geçiyorum:

Siyahla çerçeve içine aldığım kısmı iyi okursan sevinirim sana ateş etmiyorum savaşta sadece gözcülük durumundayım araç kıtlığı yüzünden bisiklet kullanıyordum
Evet ateş emoteu verdim ama düştüğünü gördükten sonra sana ateş etmedim ayrıca bisiklet kullanımının asıl yasaklanmasının sebebi bisikletteyken God açmış gibi mermilerin çoğunu yememek bu God olayını zaten siz daha iyi bilirsiniz  :)
Böyle bir durumda yok zaten hiç mermi yemedim gördüğün gibi sanırım başka söze gerek yok yetkili kararı bekleyebiliriz

#12 - 17.12.2022 00:21
şahitliği onaylayarak konuya giriyorum; verilen emoteler tamamen yanlış, hatalı emoteler kullanılıyor. iki taraf ta o sırada rolü bir şekilde bölüp sorguluyor. bisiklette gözcülük yapıyorum araç yok diyorsun. bu daha kötü polisler plakanı alır. demişsin ki ben hasar almadım, adam zaten tek başına. size silah çekemez ki orada hepiniz inip ateş ediyorsunuz adama, fear rp den yer bir kişi o kadar adama silah çekecek te vuracak ta. bisikletteyken silah sıkmadık diyorsunuz araç kıtlığı var madem tavana çıkıp mı ateş edip düşürdünüz adamı? kendinizle çelişiyorsunuz beyler. "Eğer benim bisikletten inip sıktığıma dair bir kanıtınız var ise buyrun, sizi tutan yok. İyi geceleriniz olsun" savunma diye attığınız "https://streamable.com/xwst3l" videosunda demişsiniz araca ateş edildi diye, ne bi ateş var ne bir mermi sesi ne çatıda bir adam. giacomo karakteri vurulacağı yere kadar giderken hemen önünden videoyu izlerseniz zaten alper (darrel) kardeşimiz bisikletle yanına atlıyor çatıdan, skini bile aynı. hemen atlıyor bizim oğlanın peşine. sultanlarla birleşip iki bisiklet bir sultan vuruyorlar zaten.
 şikayetin daha ilk fotoğrafında senin masken var emote verip vuruyorsun, ikinci sste  yine aynı maskedesin, kıyafetin aynı. adamı bisikletten inip vurduğun apaçık ortada. chatte adamı düşürünce heyecandan "amına oktugum" yazan armend kardeşimizin de ihlali var; non rp + düşürdüğünüz adama "yat, ez, kolay." gibi şeyler yazana da işlem uyguluyorlar. sanırım bunu nonrp olarak değerlendiriyorlar. bisikletle çatıdan huntleye zıplıyorsun. sultandaki 38106 maskeli arkadaş yavaş diyor. onu takip ettiğin için chatine bile düşmüş. adamı bisikletten inerek vurduğunuz daha ne kadar ortada olabilir? araç kıtlığı bir bahane olamaz.
gördüğüm kadarıyla yönetimi kandırmaya isteklisiniz, kendi attığınız ssleri videolarla bile kanıtlıyorsunuz neyi yapıp nerden ne yalan attığınızı. aman sakın ha discord kanalınız silinir ssler videolar patlar, patlamasın lütfen biz yine de indirelim ssleri :) https://cdn.discordapp.com/attachments/838112988522741760/1053423153751265361/kan.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/838112988522741760/1053423154191675434/krmz.png
şikayeti inceleyecek yetkiliden ricam eğer bu adamların ihlallerine karşı şikayet açmamı isteyeceksen dostum tahminimce arkadaşlar videoları ssleri imha edecek yanıtları düzenleyecek bir şekilde bozacak, kayıtları tutuluyorsa göreceğiz zaten
-
hood baskın ihlalinizi göze soka soka sürdürüyorsunuz. 14.33 saatinde zaten hoodu yetersiz adamla basıp düşürüyorsunuz (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=140310.0) 14.33 saatinde vurduktan sonra taa bu saatlere kadar hoodda ve çok yakınlarında fink atmayı sürdürüp giacomoyu da vuruyorsunuz ben anlamadım şimdi. hood baskınında on dakika veya daha kısa bir süre bulunur. siz 14.33'ten saat kaça kadar hoodta dolaşıyorsunuz merak ediyorum? yirmi dört saat geçmeden yine saat 21.00 gibi hoodta federico karakterini darlayıp toplanıyorsunuz bertuzzi hooduna. lombardi ile olaya el atmak için on araba adam geliyoruz hooda kimse yok :D birliğin amacı allahtan dm atmak değildi ya. illegal yasağı olan beş kişilik birlik kimleri kimleri toplamış hey allahım. ihlalleriniz ortada baylar kabullenin bence. yanıt atın da görelim savunmalarınızı.
« Son Düzenleme: 17.12.2022 00:29 Bolderann »

#13 - 17.12.2022 10:01
Cidden kol gibi yazı yazıp ciddi ciddi atmışsın. bana açılan kısım ile konuşuyorum, bisiklette inip sıktığıma dair hala iyi bir kanıt yok kanka :D Orada emote gözüküyor, sıktığıma dair. O emote kim bilir ne zaman atmışımdır da bisikletimi çıkarıp binmişimdir. Yetkilileri kandırmaya gerek yok.

#14 - 17.12.2022 12:29
şahitliği onaylayarak konuya giriyorum; verilen emoteler tamamen yanlış, hatalı emoteler kullanılıyor. iki taraf ta o sırada rolü bir şekilde bölüp sorguluyor. bisiklette gözcülük yapıyorum araç yok diyorsun. bu daha kötü polisler plakanı alır. demişsin ki ben hasar almadım, adam zaten tek başına. size silah çekemez ki orada hepiniz inip ateş ediyorsunuz adama, fear rp den yer bir kişi o kadar adama silah çekecek te vuracak ta. bisikletteyken silah sıkmadık diyorsunuz araç kıtlığı var madem tavana çıkıp mı ateş edip düşürdünüz adamı? kendinizle çelişiyorsunuz beyler. "Eğer benim bisikletten inip sıktığıma dair bir kanıtınız var ise buyrun, sizi tutan yok. İyi geceleriniz olsun" savunma diye attığınız "https://streamable.com/xwst3l" videosunda demişsiniz araca ateş edildi diye, ne bi ateş var ne bir mermi sesi ne çatıda bir adam. giacomo karakteri vurulacağı yere kadar giderken hemen önünden videoyu izlerseniz zaten alper (darrel) kardeşimiz bisikletle yanına atlıyor çatıdan, skini bile aynı. hemen atlıyor bizim oğlanın peşine. sultanlarla birleşip iki bisiklet bir sultan vuruyorlar zaten.
 şikayetin daha ilk fotoğrafında senin masken var emote verip vuruyorsun, ikinci sste  yine aynı maskedesin, kıyafetin aynı. adamı bisikletten inip vurduğun apaçık ortada. chatte adamı düşürünce heyecandan "amına oktugum" yazan armend kardeşimizin de ihlali var; non rp + düşürdüğünüz adama "yat, ez, kolay." gibi şeyler yazana da işlem uyguluyorlar. sanırım bunu nonrp olarak değerlendiriyorlar. bisikletle çatıdan huntleye zıplıyorsun. sultandaki 38106 maskeli arkadaş yavaş diyor. onu takip ettiğin için chatine bile düşmüş. adamı bisikletten inerek vurduğunuz daha ne kadar ortada olabilir? araç kıtlığı bir bahane olamaz.
gördüğüm kadarıyla yönetimi kandırmaya isteklisiniz, kendi attığınız ssleri videolarla bile kanıtlıyorsunuz neyi yapıp nerden ne yalan attığınızı. aman sakın ha discord kanalınız silinir ssler videolar patlar, patlamasın lütfen biz yine de indirelim ssleri :) https://cdn.discordapp.com/attachments/838112988522741760/1053423153751265361/kan.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/838112988522741760/1053423154191675434/krmz.png
şikayeti inceleyecek yetkiliden ricam eğer bu adamların ihlallerine karşı şikayet açmamı isteyeceksen dostum tahminimce arkadaşlar videoları ssleri imha edecek yanıtları düzenleyecek bir şekilde bozacak, kayıtları tutuluyorsa göreceğiz zaten
-
hood baskın ihlalinizi göze soka soka sürdürüyorsunuz. 14.33 saatinde zaten hoodu yetersiz adamla basıp düşürüyorsunuz (https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=140310.0) 14.33 saatinde vurduktan sonra taa bu saatlere kadar hoodda ve çok yakınlarında fink atmayı sürdürüp giacomoyu da vuruyorsunuz ben anlamadım şimdi. hood baskınında on dakika veya daha kısa bir süre bulunur. siz 14.33'ten saat kaça kadar hoodta dolaşıyorsunuz merak ediyorum? yirmi dört saat geçmeden yine saat 21.00 gibi hoodta federico karakterini darlayıp toplanıyorsunuz bertuzzi hooduna. lombardi ile olaya el atmak için on araba adam geliyoruz hooda kimse yok :D birliğin amacı allahtan dm atmak değildi ya. illegal yasağı olan beş kişilik birlik kimleri kimleri toplamış hey allahım. ihlalleriniz ortada baylar kabullenin bence. yanıt atın da görelim savunmalarınızı.
Arkadaşın yerine yazıyorum. Federico karakterini darladığımız ya da hooda geldiğimizin kanıtını bekliyorum, Sadece yazıyorsun Bolderann kanıt bekliyoruz, söylediklerini kanıtlayacak hiçbir şey yok.  ::)

#15 - 17.12.2022 13:23
Cidden kol gibi yazı yazıp ciddi ciddi atmışsın. bana açılan kısım ile konuşuyorum, bisiklette inip sıktığıma dair hala iyi bir kanıt yok kanka :D Orada emote gözüküyor, sıktığıma dair. O emote kim bilir ne zaman atmışımdır da bisikletimi çıkarıp binmişimdir. Yetkilileri kandırmaya gerek yok.
Ben size ateş açmadım, yaralıya düştüğünüzden sonra aracın tekerlerine ateş ettim. Karakterinize ateş açtığıma dair kanıtınız varsa sunabilirsiniz.

#16 - 17.12.2022 16:09
emote çekip vurduğunda bile timestamp açık kanka bisikletini spawnlayacakmışsın da alacakmışsın gelecekmişsin falan. videodan beri görülüyor zaten bence sonuçlanabilir, kendi dediklerinizle çelişip kendinizin attığı fotoğraflardan avlanıyorsunuz.

#17 - 17.12.2022 16:25
100 kere söylediğimi tekrar söyleyemem, sonuçlanabilir herkes savunmasını yaptı.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#18 - 18.12.2022 09:08
Selamlar.

Metagame ve DM için yeterli kanıtlar sunulmuş. Kişinin Bertuzzi bölgesinden çıkıp yol aldığı gayet açık ve net ortada. Bunun için başka bir şeye gerek duyulmuyor.

Bunun dışında;

Giacomo karakteri aktif rolde /b bölmek ve bu tarz bir şey yaptığı için işlem görecek.

Bisikletli olan ve savaş içinde bulunan karakterler de Non-rp kapsamında cezalandırılacak.

Hatalı emote kapsamında bir şey göremedim. Daha net kanıtlarla tekrardan şikayet oluşturabilirsiniz.