Konu: [11.12.2022 - Diego Sol] Bug Abuse, Metagaming, Trolling  (Okunma sayısı 547 defa)

#10 - 16.12.2022 20:33
Kardeşim akşam akşam kendi kendine varoluşsal sancılar mı geçiriyorsun, şikayeti mi trollüyorsun anlamadım. Bu bir ihlal, yazma dedikçe konuyla ve şikayetle alakan olmadığı yerde durup dururken konuya mesaj atıyorsun. Düğün pisti değil ki burası çocuk çocuk hareketler. Şikayetle ilgilenen admin sana gereken cezayı takdim edecektir.

Spoiler: GösterGizle
profil-yaş uyumu

Güzel arkadaşım, iletiyi yanlış konuya atmışım. Kusura bakma dedim neden uzatıyorsun ki?

#11 - 17.12.2022 15:36
Son iki haftada süren bu Steve McWayne ve Jafari rolleri, canlı yayın basılması, Adalet Partisi'nin bunu fırsata çevirmesi, PD tarafına karşı kamera kaydı alma rolleri vesaire açıkcası çok canımı sıkmaya başladı. Bu şikayet de işin tuzu biberi oldu. Üstüne bir de o yayın izlenirken Ronin birliğinden bir değil, iki kişinin canlı yayında lag ve crash (sıktı beyler bu iki laf) bahane gösterilerek çıkış yapılması kuşku uyandırdı, hatta can sıktı.

Birlik liderinden bu evin nasıl bulduğu ile alakalı elle tutulur, gözle görülür, fiziksel bir kanıt en kısa zamanda buraya atılmazsa eğer işlem uygulayacağım. Tek mesajda o kanıtı bekliyor olacağım. Konu kilidi açık olacak, o kanıt mesajından başka bir mesaj ister şikayeti açandan gelsin, ister savunmacıdan, yine işlem uygulayacağım.

Sıktı beyler.

#12 - 17.12.2022 16:56
Kimsenin canı sıkılmasın gerek yok, bana birlik üyemden Ev 359 diye bilgi geliyor ben de Diego karakterine bunu aktarıyorum. Olay bu kadar.

Gelen PM'e de boş teoriler üretilmesin, rol ortasında ortadan kayboldu onu açıkladı.

#13 - 17.12.2022 17:11
Adresi veren benim, girdiğim bugtan ötürü ve aracım olmadığım için alınmamı talep etmiştim. Baskın vesaire atılacağı bilgisi vermedim.

#14 - 17.12.2022 17:31
Tahmin ettiğim gibi olmuş. Connor Smith, bug abuse kapsamında ceza alacak.

Diego Sol da aynı şekilde ceza alacak fakat cezaları aynı ölçüde olmayacak.

Bug yüzünden relog atmadığınızın farkındayım. Ha diyelim bir bug oldu da yayın yerine düştünüz. Mısır alıp bira açmak yerine bir sonraki sefere rapor atabilirsiniz. Biz de işimizi yaparız. Ayrıca bir sonraki sefere bira açmadan önce /bugkurtar yapın. Sonra da raporunuzu atarsınız.

Normal şartlarda bu gerçekleşen çatışma rolünü iptal ederdim ancak rol iyice dallanıp budaklandı, haber içeriği çıktı, işin içine PD vesaire dahil oldu. O kadar çok kişinin rolünü tek parmak şıklatmasında silemeyeceğim için rol bir şekilde devamlılığını sürdürecek. Ancak burada atılan cezalar, bu rolün muhattabı olan Ronin birliğine tarafımca yapılan sert bir uyarıdır. Birlik üyesi birinden, bu denli büyük bir bilgi geliyorsa, bu bilginin kaynağı kontrol edilmelidir. "Bilmiyordum" tarzı bir açıklama bu derece sıkıntılı bir ihlalin üstünü kapatamaz. Her birlik lideri, kendi birliğinin adminidir. Buna dikkat ederek hareket etmelisiniz.

Ayrıca birlik liderine kanıtı atması ile alakalı dürüstlüğü yüzünden teşekkür ederim.