Konu: Lautaro Ruales - Jeremy Fonseca  (Okunma sayısı 340 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 13.12.2022 23:51
Merhabalar. Gerçekten adıma atılmış en saçma şikayet olabilir. 
Birliğimiz kapandığı için ölmemiş karakterlerimizle role giremez miyiz? Bu çok saçma bir düşünce yapısı. Evet bölgenizde bir taşkınlık çıkardık ve bunun sonucu karakterlerimiz vuruldu, her şey IC gelişti. Jeremy karakteriyle fear rp yaptım ve karakterim öldürüldü. Lautaro ise IC OOC onu da öldüreceğinizi sandığı için size küfür etti, CK etseydiniz. Yapacak bir şey yok. Burada bir kural ihlali göremiyorum. Alıntıladığınız kuralda bile Fear RP yapmamanın CK’a yol açabileceği söyleniyor. Lautaro karakterinin de zaten CK hakkına sahip olduğunuz için ve onun da öldürüleceğini düşündüğü için Fear RP yapmamakta özgür. Dediğim gibi, öldürseydiniz.
Verdiğim emotelarda bir sorun göremiyorum. Kimseyi rahatsız edecek emotelarda değiller. Oluşum üyeniz 2018 MTA rolcüsü gibi hala “ şahıs “ dediği için o an öyle emote veresim geldi.
Lautaro karakterinin hayalarına ateş ettiniz. Herhangi bir karakter ölümü gerçekleşmedi, size ateş etmesinde ve intikam rolleri yapmasında hiç bir sorun yok. Ben ateş ettiğim ve intikam rolleri yaptığım için ceza aldım zaten.

2022’de hala şikayet altına şahitliğimi onaylıyorum  :D yazan, silaha yumruk atan, sakallı mobster rolü yapan oyuncularında rol bilgisi almamı istemesi çok ironik. Geçmişte oyunculara rol desteği veriyordum, pilot oluşum yönettim ve bu sunucuda supportluk yaptım. Rolümle tüm oluşumunuzu beşe katlayacağımı da bilmenizi isterim dostlar. Yönettiğim veya yetkilisi olduğum oluşumların rol sslerine bakarsanız kendi MTA’dan kırma oluşumunuzla ne kadar kalite farkı olduğunu görürsünüz. Açıldığınız günü hatırlıyorum, o zamandan beri de ara ara tüm oluşumların tanıtımına bakar, rollerini incelerim. Mekan açmaktan ve savaşlarda kendinizi göstermekten başka bir meziyetiniz yok ne yazık ki arkadaşlar.
Rolümü sorgulamak size düşmez, laf edebilecekte son insanlarsınız. Lütfen kendinize gelin, kararı yetkiliye bırakalım. İyi geceler.
Sonuçlanabilir

#11 - 14.12.2022 01:32
Şahitliğimi onaylıyorum. Arkadaşların rol eğitimi alması şart.
Kesinlikle öyle, bende şahitliğimi onaylıyorum. @Cross rol desteği alırsa bende sevineceğim, aliemmo bu konuda sana yardımcı olacaktır.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#12 - 14.12.2022 19:18
Jeremy için sorun yok fakat Lautaro karakteri ceza alacak.