Merhabalar, bana ait olan şikayete OOC kininizi aranızda atışarak döktüğünüz için teşekkürler,
keyifli günler diliyorum.Savunmaya gelecek olursak, bu oynadığımızın bir oyun olduğunu unutmamanız gerektiğini düşünüyorum. Meclis rollerine sizin bu sunucuya kayıt olma tarihinizden (05.04.2022 20:14) bile daha öncelerden katıldığımı belirtmeliyim. Meclis ortamı bildiğiniz üzere agresif, saldırgan ve kapışmalı bir ortam. Hepimiz aramızda atışıyoruz, laflıyoruz veya bu atışmalar büyüyüp argoya geçmekte. Bu ortamı kızgınlaştıran şeyler de bildiğiniz üzere sözlerimiz ve bunları destekleyen emotelarımız. Hepimizin meclis içerisinde verdiği emoteları görüyoruz buraya meclisteki tüm kişileri etiketleyip onay alabilirim ama gerek yok. Böyle ufak tefek emoteların sizi neden rahatsız ettiğini anlamışta değilim. Kısacası böyle emoteları gün içerisinde hepimiz kullanıyoruz, bunu "Support" olmam değiştirmiyor. Savunmanın kısa ve özetine gelecek olursam, tamam evet attığım emote hatalı olabilir bunu zaten inkar etmiyorum ama bu emote'un şikayet seviyesine gelecek kadar sizi rahatsız etmesini saçma buluyorum. Ayrıca yazmış olduğum emote ortaya atılmış bir emote, üzerinize alınmış olan kişiler sizseniz diyebileceğim bir şey yok. Genel bir şey.
Ekstra olarak böyle ufak tefek şeylere "Support" olarak takılmayarak ekran görüntüsü alma zahmetine bile girmediğim fakat chatlogdan aldığım size ait olan emoteları aşağıya bırakıyorum.
Bu şikayete karşılık olarak bir şikayet açmayacağım, OOC kin güdecek kadar önemsemem, bu bir oyun. Umarım sizlerde bu durumun farkına varıp eğlenmenin, geçirdiğiniz vaktin önemini anlarsınız. Teşekkürler, Vice ile kalın!

Ek:

==> Meclis sırasında emote içerisinde "karı" kelimesi hatalı.
---
[21:56:16] * Reginald Chavez elini beline götürür, hayali silahı masaya koyar ve Jack'e gösterir.
[21:56:31] * Deep James eli havada, söz bekliyor.
[21:56:35] * Jack Valentine silahı görüp şaşırmış gibi yapar, beğeni belirtisi gösterir dudak kıvrımlarıyla, artık saldı mevzuları.
[22:26:40] Harrison Crawford (bağırır): İyi geceler yüce meclis üyelerim.
[22:26:46] Harrison Crawford (bağırır): Öptüm hepinizi.
(Hatalı emotelar örneği ve RetartedRP kapsamında meclis içerisinde bağılarak öptüm hepinizi denilmesi(?), "artık saldı mevzuları", Chatlog
@Magician 'dan alınmıştır.)