......... |  
Sahte Rusça Kursuna Şok Baskın! Vice Şehri, gün geçtikçe birbirinden garip, birbirinden ilginç, birbirinden absürt olaylara sahne oluyor. Vice Şehrinin en tarafsız, ilkeli, samimi, yaratıcı haber merkezi Vicetung'un son haberi tüylerinizi ürpertecek!
Vice halkından aldığı ihbarı değerlendiren şehrin en büyük ve en gerçekçi haber portalı olan Vicetung ekibi, Jefferson Motel'de Rusça kursu adı altında eğitim verildiği iddia eden motel odasına yapılan baskın sonucu, üç tane atletli adama ve yabancı uyruklu olduğu iddia edilen kadına rastlandı.
Gördüklerimize göre atletli üç adam ve bir kadın, Jefferson Motel odasında yazı tahtasının önünde Rusça dersi işliyordu, dil öğreniyordu. Ama işlerin pek de görüldüğü gibi gitmediğine şahit olduk! Bu odada fuhuş var! İlginç görüntüleri ve yaşananları sizlere yayınlıyoruz...
Baskın sırasında N.D ile yatakta oturan S.L kameralarımızda, işte o anlar...
Muhabir: Ne oluyor burada? Bayım, ne yapıyorsunuz bu odada? S.L: Iııııı... şimdi, dostum lütfen! Bir dakika ama, kapatır mısınız kamerayı? Sizi kim aldı içeri? Muhabir: Basıldınız değil mi? Bu bayan neden bu şekilde giyinmiş? Üstünüzde neden atlet var?
Tam bu anda N.D yazı tahtasının önüne geçip ders işlemeye başladı, yerde oturan yetişkin atletli J.H ve T.O ders işledikleri masaya geçti, sözde dil kursu almaya devam ettiler.
S.L: Kurs alıyoruz efendim. Rusça eğitimi alınan yere siz nasıl izin almadan, kapıyı çalmadan girebiliyorsunuz? J.H hey, biz ders almıyor muyuz? -Alıyoruz tabii. T.O, dostum, biz ders almıyor muyuz? 100 dolar verip gelmedik mi bu derse? -Alıyoruz! 100 dolar verdik tam olarak!
Muhabir: Rusça dersi alıyorsunuz demek, bu mu öğretmeniniz? Hey lady siz, öğretmen misiniz? Neden bu şekilde giyindiniz? N.D: ... Muhabir: Böyle bir eğitim yuvası görmedik biz! Burada yatak var, herkes çıplak.
S.L: Formalarla birlikte 100 dolar alıyor okul yönetimi bizden! Haberin var mı senin? Git onu işle! Böyle bir yara var! Eğitim almak kolay mı? Böyle bir para bulmak kolay mı?
Muhabir: Peki biliyorsanız anlatın biraz, Rusça ne öğrendiniz bugün?
J.H: Yani, daha öğrenemedik. +Öğrenemediniz? İlk ders mi bu? -Öğrenmeye başlıyoruz, ilk ders, ilk dersimiz. +Biz de katılalım o halde, biz de öğrenelim. -Elbette, siz de katılın tabii.
S.L: Lütfen! Bu şekilde olamaz ama dersimizi bloke ediyorsunuz. +Arkadaşlarınız daha bir şey öğrenememiş ama?
Bu esnada S.L muhabirimizi kenara ittirerek kenardan ders dinlerse ücret talep edilmeyeceğini bildirdi. S.L ve N.D arasında geçen konuşma.
S.L: Öğretmenim bir şey konuşabilir miyim bu arada? S.L. Pajalusta, ummm, spasiba, daway. Haraşo. -Dasvidenya evet yaz.
Bu sırada atletli adamlar N.D'den duydukları kelimeyi deftere yazmaya başlarlar.
Muhabir: Evet, ne öğrendiniz şu anda? Dasvidenya ne demek? S.L: Dasvidenya bir tür meyve. Çok da tatlıdır aynı zamanda. Muhabir: Peki siz üç kişi mi alıyorsunuz bu dersi? S.L: Evet. +Okul ücreti nedir? -Çok ağır, yani okumak için eğitime verilen ücret çok ağır. Yani haberci iseniz biraz da bunları işleyin, dersin ortasına girilmeyeceğini öğrenin. Biraz da sen konuşur musun J.H, zaten afişe olduk. Biraz da sen konuşur musun? +Peki bayım, neden böyle giyinip ders alıyorsunuz?
J.H: Yani okulun kuralı böyle, böyle bir forma uygun görülmüş. +Bu yaşta bir anda Rusça mı öğrenmeye karar verdiniz? -Evet, yani bilmiyorduk öğrenmeye çalışıyoruz. +Pek inandırıcı gelmiyor ama, bura bir sıra koyunca burası eğitim öğretim alanına mı dönüşüyor? Biz inanacak mıyız buna? -Yani inanmanız gerekiyor.
Bu esnada N.D'den gelen başka kelimeleri de yazmaya başlarlar.
Muhabir: Yatakta ne yaptığınızı anlatabilir misiniz?
S.L: Dinleniyoruz. Öğlen uykusu molası veriyor kursumuz bize. Bizim bünyeler kaldırmıyor çünkü. Artık öğlen uykusuna yatıyoruz üçümüz, iki saat öğlen uykusundan sonra sporla devam ediyoruz. +Spor olarak ne yapıyorsunuz? -Ağırlık kaldırma, şınav, mekik. +O yüzden mi böyle giyindiniz? -Tabii, daha rahat hareket edebiliyoruz. Derse de uyumlu, spora da. Tek hamlede duşa gidiliyor. N.D: Rus sporu. +Rus sporu demek. Nasıl bir Rus sporu bu? Anlatır mısınız biraz? N.D: ... Muhabir: Bu kadın daha düzgün giyinse eğitim alamaz mısınız?
Bu esnada atletli adamlar tarafından tarafımıza yağdırılan Rusça hakaretler sonrası kameralarımıza saldırıldı ve olay yerinden ayrıldık...

| | 
● Anasayfa ● Son Dakika ● Blog ● Ekonomi ● Magazin ● Sanat ● Halkın Sesi ● Haber ekle! ● İletişim ● Arşiv |