Konu: Thomas Collins - Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 200 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.12.2022 01:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas Collins @sukutt

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ekran görüntüleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.12.2022 - 00.15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Güvenli bölgede (VCPD binası önünde) kışkırtma ve temas rollerine girişmeye başladı, rol sonuna kadar sürdürüldü.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
1-
Spoiler: GösterGizle

2-

3-

4-

5-

6-
url=https://www.hizliresim.com/ocdwbby][/url]

Ek açıklamalar(varsa): Yaptığı kural ihlali net olarak görünüyor, ceza almasını istiyorum.

#1 - 11.12.2022 00:50
Olay güvenli bölgede başlamadı bunu sen de biliyo olmalısın, küfürlerin nedeni de geçen gün bi rolde ters düşmemiz
Olayın başladığı ss bu (sansür sansür conroy hoşgeldin rolüyle rolümüz başlıyor, ve sen de fısıldayarak bana küfür ediyosun)bana ettiğin küfürden sonra bi süre seni kovaladım departmanın önüne kaçtın sonrada orda küfürlerimi dinledin

Bu da ters düşme gününden bir ss gevşek diyosun türk rolü
Olayımız ise; 07/12/2022 günü  Beni yanlış anladığın bi olayda haksız yere kelepçeleyip kodeslere kadar götürüyosun bir saat kelepçeli kalıyorum departmanda beni aşağalıyosun vb. bu şekilde kavgamız başladı ve o gün bir ceza almadan departmandan çıktım yanlışlık olduğu anlaşıldı, o günden beri karakterim sana düşman

Bu da güvenli bölge dışında başlayıp güvenli bölgeye kaçanlara karşı yazılmış kural, ceza almam için güvenli bölge kuralının bir kısmını kesip şikayet açmana gerek yok

arkadaşın güvenli bölgeye sığınma ve gevşek türk rolünden ceza almasını istiyorum
« Son Düzenleme: 11.12.2022 01:48 sukutt »

#2 - 11.12.2022 01:02
selam olayın içinde bende varım diye yazma gereği duydum, seni uzun bir süre kovalıyoruz, esc ata ata güvenli bölgeye sığınıyorsun yakıştıramadım.

#3 - 11.12.2022 01:04
SS'ler açılmıyordu, ne oldu? Bir anda açıldı galiba.

Karakterim il-legal bir karakter değil, rol yaptığım polis departmanına etkinlik amacıyla geliyorum. Olay ne kadar dışarıda başlasa da güvenli bölge içerisinde, temas rollerine girişerek bir kişi kışkırtamazsın, üstelik polis bir karakteri departman önünde(?) pek mantıklı bir rol gibi durmuyor, kural açık ve net. İl-legal bir karakterim olsa zaten güvenli bir bölgeye sığınma rolüne giremem.

"Gevşek" ağır davranma anlamında kullanılıyor ve türkçe bir terim değil. /soru komutunu kullanarak teyit edebilirsin.

Savunma için teşekkürler, keyifli roller.

#4 - 11.12.2022 01:14
dostum güldürüyorsun, evet kural net ve araç, olay güvenli bölge dışında başlıyor ve güvenli bölgeye kaçıyorsun, yok etkinlik varmış da falan filan, bu senin güvenli bölgeye kaçtığını değiştirmiyor, kuralı okuyabilirsin.

#5 - 11.12.2022 01:14
Banane etkinlik için departmana gittiysen, bana göre güvenli bölgeye sığındın ve sadece küfürler ettim gittim seni dövmedim yani. Olay güvenli bölgede başlamıyor illegal olup olmaman bir şeyi değiştirmez, sana küfür ediyorum tehdit ediyorum gidiyorum. Uzun bir süre kovaladım durduğun yerde de laflarımı söyledim gittim. Eğer departman yerine idlewoodda dursaydın da aynı rolü yapacaktım, şikayet sonuçlanabilir

#6 - 11.12.2022 01:47

İlla ki (?) - Türkçe terim eklenmesini istiyorum, rol baltalamaktan, trollemekten başka sunucuda bir işlevi yok sanırım.

#7 - 11.12.2022 01:52

İlla ki (?) - Türkçe terim eklenmesini istiyorum, rol baltalamaktan, trollemekten başka sunucuda bir işlevi yok sanırım.

rol baltaladığım trollediğim yok, bi rolü beğenmiyorsun diye bu troll veya baltalamak olmuyo sunucunun v1inden beri buralardayız ya bir işlevimiz vardır "illaki"
en azından başka yerde başlayan bi rolü güvenli bölgeye kaçıp ss alıp, kuralın bir kaç yerini kırparak şikayet oluşturmuyorum bu da bir şeydir.

#8 - 11.12.2022 14:16
V1'den beri buradasın ancak, polis bir karakterinin güvenli bölgeye girebileceğini bilmiyorsun. Aracı benim sürdüğüme dair bir kanıt atmamışsın? Çünkü aracı ben kullanmıyorum, kanıtların varsa buraya atabilirsin veya oyuncu şikayeti açabilirsin, güvenli bölgede yaptığın saçmalıklar ortada, gerekli cezayı alacağını düşünüyorum, daha fazla ileti tarafımca gelmeyecek.

#9 - 11.12.2022 21:14
Güvenli bölge dışında başlayan bir rol güvenli bölgeye taşındığında aynı şekilde devam edebilir, bunda sakınca yok. Şikayet kapatıldı.