Konu: [04.12.2022 Joaquin_Barrios @BALTIMORE] DM  (Okunma sayısı 254 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.12.2022 01:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joaquin_Barrios @BALTIMORE , Hector_Yepes @Snappy , David_Sajero @softwarethemonarch  , Saul Juarez @diawind

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Bernando_Moretti @EmirGang , Gilberto_Rossi @Tequila01 , Orlando_Moretti @Agony2006

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba , SS'te görülen saatlerde bir bar açılışı yaptık. Sonrasında bir grup kişi geldiler konuşmak istediler. Konuşmalarında onların da aynı saatte işletme açtıklarını , bizim açtığımız işletmemiz yüzünden işletmelerinin işlemediğini söylediler. Bu şekilde konuştukları halde hiçbir şekilde agresif rol yaparak karşılık vermedik , dostça yaklaştık. Bunu yapmamıza rağmen silahlarını çekerek içerideki çalışanları ve birkaç müşteriyi vurdular. Burada yaptığımız tek şey bar açılışı yapmak , başka hiçbir şekilde onlara birşey demeden sıktılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Orlando_Moretti adlı oyuncunun /hasarlar kısmı.

Bernando_Moretti adlı oyuncunun /hasarlar kısmı.

Orlando_Moretti isimli oyuncunun aldığı video kaydı.
(Video'da görüldüğü üzere bir müşteriyi de vurmuşlar. Ve aynı şekilde kendilerinden bir kaç kişiyi de vurmuşlar ne alaka anlamadım.)

Bunlarda aramızda geçen konuşmalar. SS'lerin siyah olma sebebi düzgün bir rol çıkacağını düşünmemdi. Eğer öyle olsaydı rollerden kareler'e atacaktım.

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 05.12.2022 01:24 yortanli »

#1 - 05.12.2022 12:35
@BALTIMORE @Snappy @softwarethemonarch @diawind 24 saat içerisinde savunmalarınızı yapın.

#2 - 05.12.2022 16:03
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 05.12.2022 16:41
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 05.12.2022 17:26
Rolsel uyardık, saçma bir rol sergiledi. Biz de bari dağıttık silah çekti vurduk, @diawind kanıtları atarsın kardeşim.

#5 - 05.12.2022 20:19
Sadece brawl attık kanka silah dahi çekmedim, ss de göründüğü gibi sadece 1 kere yumruk atmışım :D Silah çektin arkadaşlarda seni düşürdü DM demişsin ama sen bilirsin :D

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#6 - 08.12.2022 23:31
Selamlar.

Hasar loglarında silaha dair bir şey yok, klasik bir brawl rolü. Ceza verilmeyecek.