Konu: Lowell_Tylol Mix  (Okunma sayısı 64 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.12.2022 20:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lowell_Tylol @TRIXWENOMM

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: OOC İC KARIŞTIRMAK MİX

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bana pm üzerinden aracı alacak mısın yazdı, mix'e giriyor. Uyarı değil, ceza almasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ceza almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 02.12.2022 20:27 TheAlpha »

#1 - 02.12.2022 20:53
Arkadş ile ıc olarak konuşup fiyatı anlaşamamıştık ve ben mekanından ayrıldım tekrar düşünüp satmak için gittim mekanda bulamadım ve bulamayınca pm atmak zorunda kaldım nerde olduğunu öğrendim yanına gittim bana birlşeyler teklif etti bende kabul etmiyince şikayet açacağım dedi ve o teklifi kabul etsem %100 eminim ki şikayet açmıyacaktı.Bunun için ceza almak istemiyorum uyarı verirseniz sevinirim.

#2 - 02.12.2022 21:08
MİX ağır bir kavramdır, uyarı falan istemiyorum. Bana nasıl ceza uyuglandıysa bende arkadaşın ceza almasını istiyorum. Şikayet açmayacağını düşündüm diye birşey yok. Sonuçlanabilir. Tolerans gösterilecek bir durum değil.

#3 - 02.12.2022 21:10

Arkadaşın hood bölgemde, yaptığı roller. Bundan şikayet açmadım ama göz önünde bulundurulabilir.

#4 - 02.12.2022 21:11
Arkadş ile ıc olarak konuşup fiyatı anlaşamamıştık ve ben mekanından ayrıldım tekrar düşünüp satmak için gittim mekanda bulamadım ve bulamayınca pm atmak zorunda kaldım nerde olduğunu öğrendim yanına gittim bana birlşeyler teklif etti bende kabul etmiyince şikayet açacağım dedi ve o teklifi kabul etsem %100 eminim ki şikayet açmıyacaktı.Bunun için ceza almak istemiyorum uyarı verirseniz sevinirim.
Hiç bir alakası yok, ic yada ooc bir kinim yok. İlk baştaki rol hatanızı göz önüne almadım, ikinci rol hatanızda bende şikayet açmak zorunda kaldım.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#5 - 02.12.2022 22:17
Selam.

Bunu her ne kadar rol akışı için sormuş olsanız da PM'den değil, oyun içi yollarla sormanız gerekiyor. Ağır bir ceza değil fakat cezalandırılacak.