Konu: [30.11.2022 - Belita_Khadzhiyeva ] Cache m.  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.11.2022 21:26
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Belita_Khadzhiyeva @hazepoppy
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 30.11.2022, 21:06

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
ÖZEL SKININIZIN HAKLARINDAN FAYDALANMAK İÇİN(Skin Ekletmeden Okuyun)
  • 11.06.2021 tarihinden sonra eklenecek tüm skinler için geçerlidir. Çalınma, hırsızlık, hatalı skin/çalıntı skin ihlallerine yönetim olarak müdahale edilecektir.
  • Tüm haklardan faydalanmak için, skinlerinizin mutlaka kurallarımıza uygun şekilde eklenmesi gerekir. Vice Roleplay bünyesinde skin yapan oyuncularımız(şu anda 10+ farklı oyuncu) kuralları iyi bilen, çalıntı skin/asset kullanmayacağını bize bildiren isimlerdir ve Vice Roleplay yönetiminin kontrolü altındadırlar. İhlal durumunda, hesaplarının yasaklanacaklarını da kabul etmekteler.
  • Bu sebepten dolayı, ücretli, VP veya oyun parası karşılığında özel skin yaptıracağınız zaman mutlaka ViceSquad discordumuzda(discord.gg/vice) Özel skin bölümündeki "Skin Yapımcısı" rolüne sahip kişilerle iletişime geçmenizi öneriyoruz. Bu isimler dışında yaptırılan/ekletilen/kendinizin yaptığı skinlerde çalıntı olması durumunda, hiçbir haktan faydalanamazsınız ve özel skininiz silinir.
  • Kendiniz paylaşılmış bir skini bulup ekletebilir veya sıfırdan yaparak yine sunucuya gönderebilirsiniz. Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. 

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar,
oyuna girdiğimde yakınımda olan bir arkadaşın modeli dikkatimi çekti, gittim inceledim. Benim modelimle birebir. Sadece birkaç değişiklik yapılmış, retexture işlemi görmüş. Satın almış olduğum bir body rell diye birkaç çalıntı discord adreslerinde mevcut ya da cache mining üzerinden elde edildi.. Kendilerinin araştırmadan yüklettiği aşikâr. Modeli onaylı model yapımcısı Tyrisden temin ettim, ettik. Satın alan arkadaşım benim adıma modeli satın aldı. Yetkili kararına bağlı kanıt istenirse etiket atılır, konuşmalar sunulur.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 30.11.2022 21:39
Skin için ticket açtığım zaman, skinin fotoğrafı da isteniyordu. Skinin fotoğrafını ve indirme bilgilerini attım. Ticket'a Lia isimli yetkili baktı ve onayladı. Cache mining yapmalık bir durum yok. Sorunun benimle de alakası yok, skinin sunucuya aktarılmasını Lia onayladı. Benim buna yapabileceğim bir şey yok. Ticket'a, "Skin sunucuda bulunmakta, talebiniz reddedildi." diyebilirdi. Burada sorunu yetkilinin üstüne yıkmıyorum fakat bunu yapabilirdi diye düşünüyorum. 80VP az bir miktar değil.Ticket ID [#20482]

#2 - 30.11.2022 21:48
Skin için ticket açtığım zaman, skinin fotoğrafı da isteniyordu. Skinin fotoğrafını ve indirme bilgilerini attım. Ticket'a Lia isimli yetkili baktı ve onayladı. Cache mining yapmalık bir durum yok. Sorunun benimle de alakası yok, skinin sunucuya aktarılmasını Lia onayladı. Benim buna yapabileceğim bir şey yok. Ticket'a, "Skin sunucuda bulunmakta, talebiniz reddedildi." diyebilirdi. Burada sorunu yetkilinin üstüne yıkmıyorum fakat bunu yapabilirdi diye düşünüyorum. 80VP az bir miktar değil.Ticket ID [#20482]
Skin yükletmeden önce okumanız gereken belli kurallar mevcut. Alıntı yapmak gerekirse; " Ekletmek istediğiniz skinin(bulduğunuzu varsayarsak) sunucuda olup olmadığını kontrol etmek adına, ViceSquad discorduna girip skinin görüntüsünü skin yapımcılarına göndermenizi öneriyoruz. Kendileri size bu skinin sunucuda olup olmadığını söyleyeceklerdir. Sunucuda var olan bir skini ekletirseniz/sahibinin şikayeti sonucunda skininiz silinir ve VP iadesi yapılmaz. "

Bu durumda skini yükletmen biz veya başkasının değil, tamamen senin sorumluluğun altında.

#3 - 30.11.2022 22:43
Her iki modelde örtüşüyor. @hazepoppy modeli nereden temin ettiniz veya kime hazırlattınız?

#4 - 30.11.2022 23:07
Gtasampmod discordunda, Heaven schon gehesen isimli arkadaş bir body rellemiş. Body'den sadece leg çektim, yani leg swap attım. Zaten görüldüğü üzere skinin tek farkı leg kısmı, üst tarafı aynı sadece. Leg'i swapladığım body'i nereden aldığımı hatırlamıyorum, açık konuşacağım. Bilerek olan bir şey değil. Skinin sadece üst kısmı örtüşüyor fakat dediğim gibi, swap attığım body'i nereden aldığımı hatırlamıyorum.

#5 - 02.12.2022 15:32
Şikayet edilen model silinecek. @hazepoppy sunucuya yükleteceğiniz modellerin alıntı olmadığından emin olmalısınız, bir başkasına ait olan yayınlanmamış özel modelleri kullanamazsınız. Şikayet kapatıldı.