Konu: [29.11.2022] Abraham Queseda - Cesar ColinaDM / Emote Kural İhlali  (Okunma sayısı 359 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 29.11.2022 20:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Manwe Abraham_Queseda Cesar_Colina @Lassians

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Loreks Dustin_Benthley / @MasTin Chris_Maller / @KuzgunArz Rupert_Escalion Sonny_Pochettini @ErenTryki

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video'da mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Şehirde amaçsız yere silah kullanımına girişmek.
Emote vermeden ateş etmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bellavista kulübünün önünde Sonny Pochettini karakteriyle rol yapıyorduk, Sonny karakteri gitti ve biz de ayrıldık, mekanın önünde duran @Manwe birlik üyemize "Bu animeci niye bekliyor?" dedi ve araçtan biz inince bize emote vermeden ateş açtı. Böyle saçma bir DM görmedim ben, yapan kişinin oyun yetkilisi olduğunu görünce de şaşırdık açıkçası.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://streamable.com/4bl2e7

Ek açıklamalar(varsa): İki kişi üzerinden olduğu için, rolün devamı da geleceği için oluşum şikayeti açmadım.

« Son Düzenleme: 29.11.2022 21:32 lencarst »

#1 - 29.11.2022 20:54
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 29.11.2022 20:55
Şahitliğimi onaylıyorum.   O:-)

#3 - 29.11.2022 21:09

Bunu da ekleyeyim.

#4 - 29.11.2022 21:16
Spoiler: GösterGizle
Alıntı
[20:23:05] Caine Blackhand: Luigi'nin karşılığında aldıkları adam hakkındaki görüşlerimi söylemek bile istemiyorum.

[20:23:12] Caine Blackhand: Mekanı siz mi açtınız?

[20:23:14] Sonny Pochettini: Aldıkları adam umrumda değil.

[20:23:19] Sonny Pochettini: Hayır, onlar açtı.

---

[20:24:03] Caine Blackhand: Yok yani, savaşta ezilirken mekan açacak rahatlığı nerede buluyorlar?

[20:24:07] [VC] {C8C8C8}Timur_Aferdita, Oyun Yetkilisi olarak giriş yaptı.

[20:24:27] Sonny Pochettini: Biz rahatlıklarını bozmuştuk, Garza geri verdi.

[20:24:36] Abraham Queseda: Hoş geldiniz baylar, içeri geçebilirsiniz.

[20:24:37] Caine Blackhand (kısık ses): İyi yalamışlardır.

[20:24:38] Sonny Pochettini: Bu konuları burda değil, mekanımda konuşuruz.

[20:24:46] * Caine Blackhand Abraham'a bakar. {FFFFFF}"Dilediğim vakit geçerim."{C2A2DA}

---

[20:24:57] Caine Blackhand: Anlaştık, cenaze merasimi olacak mı?

[20:25:04] Abraham Queseda: Dün pek çok kayıp yaşadık bugün silahların patlamaması yerinde olur.

[20:25:10] Sonny Pochettini: Yok dostum, cesedi vermediler orda.

----

[20:25:38] * Caine Blackhand asabı bozulur, alnını sıvazlar. {FFFFFF}"Siktiğimin herifleri dağdan indiler bağdakini kovuyorlar."{C2 ...

[20:25:38] A2DA}

[20:25:38] ...

Rol saati 20:25, @Manifesto duyurusunu 20:58'de geçmiş.

Yukarı chatlog üzerinde bellavista önünde tahrikiniz ortada en son hood onaylı bir birliğin hood bölgesinde "Siktiğimin herifleri dağdan indiler bağdakini kovuyorlar." yalamışlardır vs. pek çok tahrik vardı buna rağmen pek çok kez silahlar patlamasın savaş çıkmasın diye çabaladım. Bu tarz tahrik yaptıktan sonra neden savaş çıktı demek mantıksız oluyor. Kendi adıma gerekli savunmayı yaptığımı düşünüyorum, tahrik etmenin dahi belli bir seviyesi var ancak rol ortada. Teşekkürler, iyi roller.

#5 - 29.11.2022 21:18
Emote niye atmadın ki :D

#6 - 29.11.2022 21:20
Ekstra olarak bildiğim kadarıyla sadece chatlog kanıt olarak sayılmıyor, kolayca oynanılabiliyor. Daha güzel bir şekilde savunmanı yaparsan tarafımızca makbule geçer. :)

#7 - 29.11.2022 21:22
[spoiler]
Alıntı
[20:23:05] Caine Blackhand: Luigi'nin karşılığında aldıkları adam hakkındaki görüşlerimi söylemek bile istemiyorum.

[20:23:12] Caine Blackhand: Mekanı siz mi açtınız?

[20:23:14] Sonny Pochettini: Aldıkları adam umrumda değil.

[20:23:19] Sonny Pochettini: Hayır, onlar açtı.

---

[20:24:03] Caine Blackhand: Yok yani, savaşta ezilirken mekan açacak rahatlığı nerede buluyorlar?

[20:24:07] [VC] {C8C8C8}Timur_Aferdita, Oyun Yetkilisi olarak giriş yaptı.

[20:24:27] Sonny Pochettini: Biz rahatlıklarını bozmuştuk, Garza geri verdi.

[20:24:36] Abraham Queseda: Hoş geldiniz baylar, içeri geçebilirsiniz.

[20:24:37] Caine Blackhand (kısık ses): İyi yalamışlardır.

[20:24:38] Sonny Pochettini: Bu konuları burda değil, mekanımda konuşuruz.

[20:24:46] * Caine Blackhand Abraham'a bakar. {FFFFFF}"Dilediğim vakit geçerim."{C2A2DA}

---

[20:24:57] Caine Blackhand: Anlaştık, cenaze merasimi olacak mı?

[20:25:04] Abraham Queseda: Dün pek çok kayıp yaşadık bugün silahların patlamaması yerinde olur.

[20:25:10] Sonny Pochettini: Yok dostum, cesedi vermediler orda.

----

[20:25:38] * Caine Blackhand asabı bozulur, alnını sıvazlar. {FFFFFF}"Siktiğimin herifleri dağdan indiler bağdakini kovuyorlar."{C2 ...

[20:25:38] A2DA}

[20:25:38] ...

Rol saati 20:25, @Manifesto duyurusunu 20:58'de geçmiş.

Yukarı chatlog üzerinde bellavista önünde tahrikiniz ortada en son hood onaylı bir birliğin hood bölgesinde "Siktiğimin herifleri dağdan indiler bağdakini kovuyorlar." yalamışlardır vs. pek çok tahrik vardı buna rağmen pek çok kez silahlar patlamasın savaş çıkmasın diye çabaladım. Bu tarz tahrik yaptıktan sonra neden savaş çıktı demek mantıksız oluyor. Kendi adıma gerekli savunmayı yaptığımı düşünüyorum, tahrik etmenin dahi belli bir seviyesi var ancak rol ortada. Teşekkürler, iyi roller.

"Siktiğimin herifleri dağdan indiler bağdakini kovuyorlar." chatlog'un tamamını okursak Garza Karteli için söylenmiş bir şey olduğu aşikar. Sonuçta bir anda hikayede belirip gelen ve 10 aydır aynı karakterle rol yapan Luigi Barone'yi öldüren bir birlik. Karakterim tabii ki de daha tanışmadığı biri yerine on aydır hukuku olan Luigi Barone'yi savunacak. Orada misilleme Garza Karteli'ne size değil.

"Mekanı siz mi açtınız?" ise savaşın akıbetini bilmeyen üçüncü bir kişi olarak savaştığınız adamları mekan önünde gören bir kişinin soracağı bir soru.

Bu denli gereksiz bir silah kullanımına şehirde sıcak bakılmadığı da kapatılan Baby Angels birliğinden dolayı ortada.

#8 - 29.11.2022 21:27
Öncelikle, olayın başından başlayalım.

Bertuzzi'nin adamları mekanımızdaydı, çıkıyorlarken siz geldiniz ve birlikte Bertuzzi ile rol yaptınız. Bizim onaylı hoodumuz içerisinde, mekanımızın önünde iki birlik bizi aşağıladınız. Bertuzzi ile savaşımızın bitmesinden dolayı sıkmadık, biz yine de iyimser davranarak sizi içeriye davet ettik. Caine orada R17 karakterini tersledi. Bertuzzi gittikten sonra Abraham rolde bir şeyler söyledi, doğal olarak. Siz arabaya bindiniz ve Abraham'ın sözlerinden sonra araçtan "Bize mi dedin?" diyerek indiniz. Biz de orada sıkacağınızı düşündük ki büyük ihtimalle de öyle bir şey olacaktı. Hood içerisinde aşağılandığımız ve üstüne bu şekilde araçtan inmenden dolayı sıktık. Gayet normal bir durum.

Ayrıca, orası bizim onaylı bölgemiz. Alan içerisinde bizi çokca kez tahrik ettiniz, sıkmamız için elinizden geleni yaptınız. Kimse kendini, kendi hoodunda küçük düşürmez, düşürtmez.

Kendi hoodumuz içerisindeydik, Abraham'ın lafından sonra sıkmak için araçtan indiler. Onlar bizi vuracak durumdaydı. O yüzden biz de direkt olarak karşılık verdik, sıktık.

Daha fazla savunma gelmeyecek. Ne yazdıysanız onlara kendi açımdan savunmamı yaptım. Sizden isteğim, siz de karşı savunma yazarak adminlerin işini zorlaştırmayın. Onlar gerekeni yaparlar zaten. Teşekkürler.

Kanıtları atmayı unuttuğum için tekrar düzenliyorum. Kanıtlar sıra sıra aşağıda.

Caine'nin karakterinin bizi aşağılaması. "Savaşta yeniliyorlar, ne bu rahatlık?" şeklinde konuşması. Bizim bölgemiz içinde böyle konuşursan, vurulursun. Basit.

Abraham Queseda karakteri Caine'e laf atıyor, Caine de arabasından inerek "Bana mı dedi?" şeklinde konuşuyor. Orada sıkabilecek bir konumdalar. Bizim sıkmamız kadar normal bir durum yok. Rolde bu kadar aşağılayan adam bir anda böyle diyerek neden arabadan insin?
« Son Düzenleme: 29.11.2022 21:30 Lassians »

#9 - 29.11.2022 21:33
Ek olarak dün Abraham'ın karakteri CK yemesine ve NC atmasına rağmen 48 saat geçmeden illegal role katılmış, bunu da belirtelim zaten rolden çoğu kişi haberdar.