Öncelikle, olayın başından başlayalım.
Bertuzzi'nin adamları mekanımızdaydı, çıkıyorlarken siz geldiniz ve birlikte Bertuzzi ile rol yaptınız. Bizim onaylı hoodumuz içerisinde, mekanımızın önünde iki birlik bizi aşağıladınız. Bertuzzi ile savaşımızın bitmesinden dolayı sıkmadık, biz yine de iyimser davranarak sizi içeriye davet ettik. Caine orada R17 karakterini tersledi. Bertuzzi gittikten sonra Abraham rolde bir şeyler söyledi, doğal olarak. Siz arabaya bindiniz ve Abraham'ın sözlerinden sonra araçtan "Bize mi dedin?" diyerek indiniz. Biz de orada sıkacağınızı düşündük ki büyük ihtimalle de öyle bir şey olacaktı. Hood içerisinde aşağılandığımız ve üstüne bu şekilde araçtan inmenden dolayı sıktık. Gayet normal bir durum.
Ayrıca, orası bizim onaylı bölgemiz. Alan içerisinde bizi çokca kez tahrik ettiniz, sıkmamız için elinizden geleni yaptınız. Kimse kendini, kendi hoodunda küçük düşürmez, düşürtmez.
Kendi hoodumuz içerisindeydik, Abraham'ın lafından sonra sıkmak için araçtan indiler. Onlar bizi vuracak durumdaydı. O yüzden biz de direkt olarak karşılık verdik, sıktık.
Daha fazla savunma gelmeyecek. Ne yazdıysanız onlara kendi açımdan savunmamı yaptım. Sizden isteğim, siz de karşı savunma yazarak adminlerin işini zorlaştırmayın. Onlar gerekeni yaparlar zaten. Teşekkürler.
Kanıtları atmayı unuttuğum için tekrar düzenliyorum. Kanıtlar sıra sıra aşağıda.
Caine'nin karakterinin bizi aşağılaması. "Savaşta yeniliyorlar, ne bu rahatlık?" şeklinde konuşması. Bizim bölgemiz içinde böyle konuşursan, vurulursun. Basit.
Abraham Queseda karakteri Caine'e laf atıyor, Caine de arabasından inerek "Bana mı dedi?" şeklinde konuşuyor. Orada sıkabilecek bir konumdalar. Bizim sıkmamız kadar normal bir durum yok. Rolde bu kadar aşağılayan adam bir anda böyle diyerek neden arabadan insin?