Konu: DM - Troll  (Okunma sayısı 334 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#0 - 27.11.2022 21:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Memphis_Blackwell @barrylex  Kian_Davis @Andrean

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Tüm Grape Street üyeleri.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video da gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM - TROLL

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokağımızda rol yaparken Memphis Blackwell karakteri troll yapmaya başladı ayriyetten sokakta ki afk olan çoğu kişiyi vurdu karşılık vermedik çünkü troll olduğunu biliyorduk. Yapılan ihlaller bariz belli gereken neyse onun verilmesini arz ederim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/ewvluy
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ayriyetten şunu belirtmek isterim; önüne çıktığım sırada reload yaparken bir anda bana üç hit vuruyor ve düşüyorum ayrıca sivil karakterdeler o şekilde dm atıyorlar. Şüphe bile olsa bunun da göz önünde bulundurulmasını isterim hile açtığını düşünüyoruz.

« Son Düzenleme: 27.11.2022 21:53 FlameRainn »

#1 - 27.11.2022 21:55
Savunma gelicek.

#2 - 27.11.2022 21:56
Diyecek pek bir şey yok. Ana forum hesaplarına kadar banlanan, banlandıkça tekrar hesap açıp sunucuda barınmaya çalışan tayfa. Canları sıkılmış, aktif bir birlik görünce önce trolleyerek kışkırttılar, daha sonra sıkmak için bahane bulunca sıktılar. Umarım gereği yapılır.

#3 - 27.11.2022 22:04
Ben hiç bN yemedim kanka ne anlatıyon. 58level karakter var. Savunmam barrylexe salak saçma bir şey yüzünden ateş açıyorsunuz o da benden yardım istiyor ve ben denileni yapıyorum. Kanıtları barrylex sunacaktır. Sivil karakterin ateş etmesi yasak ancak ilk ateşi açan sizssiniz. İyi günler

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#4 - 27.11.2022 22:13
Ben hiç bN yemedim kanka ne anlatıyon. 58level karakter var. Savunmam barrylexe salak saçma bir şey yüzünden ateş açıyorsunuz o da benden yardım istiyor ve ben denileni yapıyorum. Kanıtları barrylex sunacaktır. Sivil karakterin ateş etmesi yasak ancak ilk ateşi açan sizssiniz. İyi günler

Duyduğuma göre shotgun ile sıkan olmuş fakat o sıkan da bizden değil. Sokağa gelip troll yapıp karşılık bekliyorsunuz ve sıkmak için bir bahane bekliyorsunuz bunu anlamak çokta zor değil.

#5 - 27.11.2022 22:15
Sokakta motorum kaldığı için onu almaya gidiyorum. Hatta orada q atmıştım, direk oyuna orada giriyorum. Sonrasında karakterime agresif bir rol sergiliyorlar, aynı şekilde onlara karşılık veriyorum. Ve sonra karakterimi dövmeye çalışıyorlar kaçıyorum. Geri motorumu almaya giderken 1 Sanchez geliyor ve birlik üyelerinden birisi gelip shotgun ile ateş açıyor, sonrasında karşılık verdiğimde ise arkadaşlar üstüme koşuyor. Yumruklamaya başlıyorlar, diğerleri ile silahla sıkıyor. Savunmam bu kadar gerekli ssleri aşağıya bırakacağım. Herhangi bir troll veya DM söz konusu değil, arkadaşlar bir anda agresif rol yapıyor ve brawl atıyor. Üstüne silah çekiyorlar, karşılığını alıyorlar. Keyifli roller arkadaşlar.
AGRESİF ROL VE BRAWL SS'İ

SİLAH ÇEKİP SIKTIKLARI İLK AN

#6 - 27.11.2022 22:20

Duyduğuma göre shotgun ile sıkan olmuş fakat o sıkan da bizden değil. Sokağa gelip troll yapıp karşılık bekliyorsunuz ve sıkmak için bir bahane bekliyorsunuz bunu anlamak çokta zor değil.
Aynen kanka bahane bekliyoruz. O yüzden mi adamınız sanchezli adamı getirip sıktırıyor?

#7 - 27.11.2022 22:22
Açtığım bir ticket'a duyduğuma göre  sivilken sıkmak yetersiz oyuncu profiline giriyor.

#8 - 27.11.2022 22:22

Aynen kanka bahane bekliyoruz. O yüzden mi adamınız sanchezli adamı getirip sıktırıyor?

video yu atda benim arkamda mı değil mi görek daha ne uğraşıyon dostum

#9 - 27.11.2022 22:22
silahsız adamları düşürünce seviniyorsun  :-\