Konu: Yaheem_Bullock ~ @pleb1umutt  (Okunma sayısı 1002 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.11.2022 14:38
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Yaheem_Bullock ~ @pleb1umutt
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/11/2022 14:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ammo.cs ile birlikte 2000 mermiye yakın bir mermi basmış.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): İki bin mermiye yakın bir mermi her hangi bir admin tarafından verilmediyse alabilmesi imkansız. Log kontrolleri yapılsın, aktarımlar da.
« Son Düzenleme: 27.11.2022 14:56 whippped cream »

#1 - 27.11.2022 14:39
2000 MERMİ Mİ?

#2 - 27.11.2022 16:28
arkadaş kurtuluş savaşına girmis herhalde mekanı cennet olsun 

#3 - 27.11.2022 19:35
Arkadaş malvarlığını büyük ihtimalle aktaracak, kontrol edilirse seviniriz. O:-)

#4 - 27.11.2022 21:21
Merhaba, ssin kontrol edilmesini istiyorum, ss'e dikkatli bakılmasını istiyorum, benim normal ss'imi editlemişler, üç troll kişi sokağa gelip troll yapıp da sokakta çatışma başlayınca düşürüp, bunun da ss ini alıp şikayet açınca benim de açığımı arayıp böyle bir ss editlemişler, benimle bir ilgisi yoktur. Troll yaptıklarına dair @Bloody  ve @Raskol doğrulayacaktır ve ek olarak arkadaşlardan birisi troll yaptıkları için Nyarko  tarafından karakteri yasaklandı bize sıkarken (Kenvante_Willy). Silahımın içinde kaç mermi olduğuna bakıla bilir incelene bilir.
« Son Düzenleme: 06.12.2022 16:56 pleb1umutt »

#5 - 27.11.2022 21:23
.

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#6 - 27.11.2022 21:23
Yönetim kandırmaya gerek yok ssi bana discord üzerinden yanlışlıkla attın ve hemen sildin 30 saniye öncesini kayıt ederek aldım ssi kanıtını buraya yollayabilirim.

#7 - 27.11.2022 21:34
Merhaba, ssin kontrol edilmesini istiyorum, ss'e dikkatli bakılmasını istiyorum, benim normal ss'imi editlemişler, üç troll kişi sokağa gelip troll yapıp da sokakta çatışma başlayınca düşürüp, bunun da ss ini alıp şikayet açınca benim de açığımı arayıp böyle bir ss editlemişler, benimle bir ilgisi yoktur. Troll yaptıklarına dair @Bloody  ve @Raskol doğrulayacaktır ve ek olarak arkadaşlardan birisi troll yaptıkları için Nyarko  tarafından karakteri yasaklandı bize sıkarken (Kenvante_Willy). Silah id 9722 içinde kaç mermi olduğuna bakıla bilir incelene bilir.
@pleb1umutt Yazdıklarının hepsini onaylıyorum.

#8 - 27.11.2022 21:54
Merhaba, ssin kontrol edilmesini istiyorum, ss'e dikkatli bakılmasını istiyorum, benim normal ss'imi editlemişler, üç troll kişi sokağa gelip troll yapıp da sokakta çatışma başlayınca düşürüp, bunun da ss ini alıp şikayet açınca benim de açığımı arayıp böyle bir ss editlemişler, benimle bir ilgisi yoktur. Troll yaptıklarına dair @Bloody  ve @Raskol doğrulayacaktır ve ek olarak arkadaşlardan birisi troll yaptıkları için Nyarko  tarafından karakteri yasaklandı bize sıkarken (Kenvante_Willy). Silah id 9722 içinde kaç mermi olduğuna bakıla bilir incelene bilir.

naptın 2000 mermiyi bos duvara mı sıktın :))

#9 - 27.11.2022 22:03
Yönetim kandırmaya gerek yok ssi bana discord üzerinden yanlışlıkla attın ve hemen sildin 30 saniye öncesini kayıt ederek aldım ssi kanıtını buraya yollayabilirim.
Discord ss leri kanıt olarak geçerli sayılmıyor, ve ek olarak sizin ile discordda hiç bir zaman konuşmadım kendi aranızda konuşarak buraya atmanın bir manası var mı? Bence adminler yoklasın fazla konuşup admin arkadaşları yormaya gerek.