Konu: Elliot Raghnall - Non rp  (Okunma sayısı 77 defa)

#0 - 27.11.2022 00:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Elliot Raghnall @Kreixz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27.11.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Detaylı bir şekilde videoda belli oluyor, arkadaş yarış esnasında trollemek amaçlı arkadaşlarının aracından inip benim aracıma biniyor. Yarış esnasında aracıma binen kişiyi sorgulamam, klasik. Yarışı takip etmek isteyen herkes bir şey demeden aracın yanına atlayabilir. Bu bilinen bir durum, sorgulamadım binmesini. Sonrasında yarışın başlamasını bekleyip bir kaç sefer /ustara komutunu yersiz kullanıyor. Özellikle öne geçtikten sonra.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gereksiz bir hareket, gerekli cezanın verilmesini talep ediyorum.

#1 - 27.11.2022 00:28
Özür dilerim.

#2 - 27.11.2022 00:32
Özür dileyeceksen, aynı hareketi iki sefer yapmayacaktın. Belki tekrar etmesen, şikayet bile açmazdım. Kasıtlı olarak yapmaya devam ettin.

Yaptığın şaka pek güldürmedi, bu durumun savunma yapılacak bir tarafı yok gibi görünüyor. Yapacağa da benzemiyorsun. Eğer arkadaş tarafından ek bir savunma gelmeyecekse sonuçlanabilir. Gereken cezayı almasını talep ediyorum.

#3 - 27.11.2022 00:34
Yanlışlıkla ikinci üstara atmadan önce kahkaha atacaktım orda herkes birbirine çarptı falan t üst enter yaptım kusura bakma, istemeyerek oldu.

#4 - 27.11.2022 00:39
Pekala, tamamen anlamak için tekrar yazıyorum. Yarışın ortasında "şaka" yapmak için /ustara Eddisen_Louvell yazdın. Sonrasında da kazayı görüp, "aa ne kadar komik" diyerek ": D" atmaya çalıştın. Fakat elin yanlışlıkla t ve üst yön ok tuşuna çarpıp serçe parmağın da enterı tuşladı. Fat fingers diyip geçelim mi bu olaya? Kasıtlı olarak iki defa yapıp oyun zevkimi hiç etmek istedin dostum, aptal değiliz.

#5 - 27.11.2022 00:43
İlk yazdığın /ustara saniye 00:04

ikinci yazdığın /ustara saniye 00:28

yaşanan olaya 24 saniye sonra mı haha atma kararı aldın? Durumu yanlışlıkla yapmışsın gibi göstermeye çalışıyorsun. Dostum her şey ortada. "Evet, bilerek yaptım. Oyun zevkini hiç etmek için üst ara komutunu bu şekilde kullandım" diyemeyecek kadar aciz misin? Yönetimi kandırmaya çalışma daha fazla.

#6 - 27.11.2022 00:49
Yarış başlangıcında olan olay hakkında konuşmuyorum 26 saniye sırasında arkamızda yaşanan kazaya kahkaha atacaktım, t+üst yön yapınca tekrar üstara oldu. İstemeyerek oldu burda kimsenin rol zevkini bozmak istemem.

#7 - 27.11.2022 00:56
Yaptığın bu gereksiz hareketi şaka adı altında hafifletmeye çalışmanı anlayamadım dostum, bu bir şakaya benzemiyor. Kasti olarak yarış zevkimi baltalıyorsun.
Söylenecek pek fazla şey yok, benim tarafımdan daha fazla ileti gelmeyecek. Sonuçlanabilir, iyi forumlar.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#8 - 27.11.2022 20:29
Karakter ceza alacak.