Konu: Brodie Miller, (Maske_25120/32777) - DM  (Okunma sayısı 234 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.11.2022 01:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Brodie_Miller @Sixsens  Maske_25120 - Maske_32777

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.11.2022 23:55

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 
Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Canım az olduğu için Rodeo'da ki Gnocchi adlı mekana girip yemek almak istemiştim, paramın bittiğini fark ettim Rodeo Bank'ın arkasında bulunan ATM'ye gittiğimde iki motor bekliyordu umursamayıp paramı çektim aracıma bindiğimde silah ateşler emotesi geldi. Aracımla oradan uzaklaştım benzinliğe gittiğimde peşimden geldiler komut kullandığım için aracımı çalıştıramadım. Brodie_Miller karakteri sivil ayrıca kendisiyle hiç rol yapmadım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: 

Brodie_Miller karakterinin sivil olduğunun kanıtı..
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Adalet mülkün temelidir.  :manifdog

« Son Düzenleme: 25.11.2022 01:36 Daphne »

#1 - 25.11.2022 13:55
Merhaba, çalıştığım için savunma yapamıyorum,savunmamı akşam yapacağım. :manifdog

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#2 - 25.11.2022 20:37
@Sixsens @cikolataligofret en kısa sürede savunmanızı yapın lütfen.

#3 - 25.11.2022 22:03
Öncelikle merhaba,Aktif çatışma bölgesinde olduğu için ve forumdan bakamadığımız için orada vuruldu
durduk yere vurmadık. Birlikte olmamamın sebebi sistemsel alıcak kişi oyuna giremiyor o yüzden sivil olarak gözüküyorum.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 25.11.2022 22:10
Selamlar.

Diğer karakterler için ceza verilmeyecek, logda sadece emotelar var ve bunlar üzerinden işlem yapmak pek sağlıklı olmaz fakat ss'te gözüken karakter için hem DM, hem de İllegal kural ihlali kapsamında ceza verilecek.

İllegal kural ihlalinden işlem görmenizin sebebi; birlikte değilim çünkü birlik liderim oyunda değil gibi bir bahanenin arkasına sığınıp savaşa katılmanızın karşılığı olarak veriliyor. Bir illegal birliğe katılana kadar illegal bir rol yapamazsınız. Özellikle bu rol savaş gibi ciddi içerikli illegal bir rolse. @Sixsens