Konu: 24.11.2022 - Robert Bendita - Yetersiz Oyuncu Profili  (Okunma sayısı 222 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 24.11.2022 16:15
Kamera açın çok yanlış orada sağ bile yapsam senin görüş açından çıkmış olurum şu anda sırf ceza yemem için aklına ne gelirse atıyorsun

#11 - 24.11.2022 22:37
Merhaba VCPD oyuncusu olarak bu konuya dahil olmak istiyorum,

Kişi bir çok kez polislerin önüne kırdığından dolayı IC hapise atıldı. Elimde bir çoğunun da kaydı bulunuyor, dosyalarımı kontrol etmem gerekiyor eğer yetkili isterse sunacağım. Kişi sadece araba sürerek günde 20 defa IC para cezası yiyiyor. Akşamları canı sıkılınca kaçıyor, 57V gördü mü önümüze atlıyor. Artık bu durumdan sıkılmış vaziyetteyiz. Şikayeti destekliyorum, bir insan 1 ayda 34 kez 1.26'dan dolayı jail yemesi hiç normal değil. Copbait'ten başka bir şey yapmıyorsun. İnsanlar hapise girmeye korkar, yemek yer gibi 3 öğün seni görüyoruz kodeslerde.

#12 - 25.11.2022 09:21
Copbait dedin ama çoğu zaman sizi görmüyorum bile.Ve önceden dediğim gibi hepsi 1.26 değil,çoğunluğu cezalarımı ödemediğim için hapise girdiğim için.Şöyle br şey farkettim ki eğer savunmam yeterli ise konuyu değiştiriyorsunuz,ek iletilerle jail yemem için saçmalıyorsunuz.Polis arkamda siren çalarsa ve sağa çekersem ödemediğim cezalar yüzünden hapise gireceğim.Kaçarsam içeri girmeme ihtimalim var bu mantıkta yürüyerek kaçıyorum.Bir kere bile ooc jail yemediğim halde her gün ooc jail yiyor,sunucuyu batırmışım gibi yasaklanmamı istiyorsunuz.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#13 - 25.11.2022 20:14
Selamlar.

Eklemem gereken şeyler var. Öncelikle VCPD'e karşı yapılan roller konusunda büyük bir sorun var. Bunu açıklayarak başlayalım.

Sunucunun yazılı kurallarından da görebileceğiniz üzere VCPD'nin kovaladığı aracı, başka birisi olarak engellemek ve buna müdahil olmak kesinlikle yasak. Bu bir kural ihlali ve bundan dolayı ceza alacaksınız.

Bunun dışında uçurumdan uçulduğu da net bir şekilde ortada, bunu da görebiliyoruz. Non-Rp Driving sebebiyle de cezalandırılacaksınız.

Metagame için yeterli bir kanıt yok, farklı yerlere çekilebilir. Kişi gerçekten de orada o polisin tek başına bulunmasıyla ilgili bu cümleyi kurmuş olabilir. Olası benzer bir durumda bu şikayet referans olarak kullanılacak, dikkat edilmesi gerekiliyor.

VCPD'e karşı yapacağımız rolleri seçelim ve ona göre uygun gerçekçilikte hareket edelim.