Konu: Thomas_Hunter - 18.11.2022  (Okunma sayısı 54 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.11.2022 15:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas_Hunter @LAZBABA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15:35 - 18.11.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket
Türkçe Terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aracımı yaptırmak için tamirci önüne geldim bu arkadaş oradaydı, bana bir anda 2 kere aracıma çarptın sal 10.000 dedi, benim aracımın yanına geldi fakat kapım kilitli olduğu için bir şey yapamadı. Geri aracına bindiği sırada karakterim ise pekte komik olmayan bir şaka yaptığını bilerek şakaya şakayla karşılık verip aynen dostum dedi. Karşılık olarak türkçe terim ("anan") kullandı ve ortada bir şey yokken ortak nezaket kural ihlali yaparak ailevi küfür edip kaçtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almasını diliyorum.

#1 - 18.11.2022 23:39
Aracımı yaptırıp garajdan ayrılır iken 2 kere aracıma çarptın bende aracın parçaları değerli rolü yaparak araçtan indim ve IC olarak isyan ettim kişiye ardından 10bin dolar çıkar diye sinirlendim sonrasında yine aracıma döndüm ve bindim ardından Aynen dostum dedi bende IC olarak sinirli iken "Ananı sikerim dostun kim?" dedim kişiye IC olarak sövmüş bulunmaktayım + olarak OOC olarak kişiyle bi derdim yoktur. Ve arkadaş galiba IC den edilen küfürlerin Ortak nezakete girdiğini sanıyor. Bana kalırsa Ortak Nezaketlik durum yok + olarak "Ananı sikerim" türkçe terim olduğunu ilk defa duyuyorum kişiden.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#2 - 19.11.2022 06:40
Tolere edilebilecek bir durum, ceza verilmeyecek.

Ayrıca söylemem gereken bir şey var. "Ana" gibi kelimeler Türkçe terim olarak nitelendiriliyor. Bu konuda dikkatli olalım.