Konu: İllegal Kural İhlali  (Okunma sayısı 367 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.11.2022 01:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Ryan_Bragan, @zonWe , Patrick Keagnan @Thoros

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Laura Tedrick @Axy , Desh Erwin @cikolataligofret , Jaywon Erwin, @Rawzedna

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal Kural İhlali, muhbirlik rolleri.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, Patrick karakteriyle uzun süren bir kovalamaca içerisine girdik. Polise ihbar vermeye ve şikayet etmeye henüz kovalamaca esnasında iken başladılar. Kovalamacanın sonunda kendisi Ocean View oteline saklandı, peşinden gittiğimizde ise tekrar polise ihbar verdiler ve yakalanmama, deagle marka silahımın gitmesine sebep oldular. Ryan karakteri hala illegal bir birlikte, Patrick karakteri ise illegale bulaşmış, daha önce Thausand Cuts çetesi oluşumunda bulunmuş bir karakter. Yani ihbar veren iki karakter de illegal, doğal olarakta ihbar vermeleri ve polise sığınmaları yasak. Olaya şahit olan ve öncü birim olan Laura Tedrick kendilerinin ihbar verdiğini ve silahıma el konulduğunu kanıtlarla doğrulayacaktır. Ben de polise sığındıklarının ve ihbar verdiklerinin bir kaç kanıtını aşağıya bırakacağım. 

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Polise sığınıyorlar, ihbar verdiklerini IC şekilde dile getiriyorlar. Polise silahımın olduğunu, onların peşinde olduğumu söylüyorlar. Vurulduklarını söylüyorlar lakin böyle bir durum söz konusu değil, onları vurmadık.

Ryan karakteri illegal olmasına rağmen kovalamaca esnasında yine polise sığınıyor.

Ryan karakterinin illegal bir oluşumda olduğuna dair kanıt.

Patrick karakterinin daha önce illegal roller yaptığına, illegal bir oluşumda olduğuna dair kanıt.

Ek açıklamalar(varsa): Şikayet altına yazdıkları " sen şöyle yaptın, sen de böyle yaptın " tarzı yanıtlara savunma niteliği taşımadığı için yanıt vermeyeceğim. Bir ihlal yaptığımızı düşünüyorsanız şikayet oluşturabilirsiniz. Ceza almaları yetkili tarafından uygun görülürse sicilimin silinmesini ve silahımın iadesini talep ediyorum. İyi akşamlar.

#1 - 18.11.2022 01:55
Selamlar şahitliğimi onaylıyorum aynı zamanda arkadaşlar spawnkill yapmıştır kanıt bırakıyorum;

#2 - 18.11.2022 01:58

Aynı şekilde bana da spawnkill yapıldı, cezalarının verileceğini düşünüyorum.

Chatlog'a bakılırsa ihbar verdiğinin bir kanıtı da burda. Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 18.11.2022 12:11

İllegal arkadaş burada da ihbar veriyor.

Axy

*
v2 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında Oyundaydı
#4 - 18.11.2022 15:47
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşlar buna sebep verdiyse ve @Cross isimli arkadaşın silahının gitmesine sebep oldularsa cezalarını almalarını istiyorum bende. Sonuçta Deagle model silah çöpten bedavaya alınmıyor. Bizim rolü sürdürmemiz gerekiyordu sonuç olarak **Sürekli Roleplay** kavramı var.

Arkadaşın 9-1-1'e ilettiği ihbar;
Spoiler: GösterGizle

@Cross isimli arkadaşın silahına el koyulduğuna dair SS;

Savunmam bu kadar, böyle kitlenin yer alması hata. Artık bir şeyler yapılması gerekiyor.

#5 - 19.11.2022 00:32
Neredeyse 24 saat doldu @Hammerlein bir savunma gelmedi.

@Cross bir kaç gün oyuna/foruma giriş yapamayacak o yüzden iletiyi ben atıyorum.

#6 - 19.11.2022 01:52
Yarın yazacağım.

#7 - 19.11.2022 18:12
Şikayeti uzatmaya çalışıyor sanırsam, hala savunma gelmedi.

#8 - 20.11.2022 01:22
Şikayetin ikinci günü hâlâ savunma yok. :sampanya:
@Hammerlein @KSZ yeterince zaman verildi koskoca 48 saat, sonuçlanmasını istiyoruz.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#9 - 20.11.2022 03:31
Selamlar.

Ryan İllegal kural ihlali ve polise sığınma kapsamında cezalandırılacak.

Patrick karakteri de İllegal kural ihlali sebebiyle cezalandırılacak.

Ek olarak, @Cross silah iadesi yapılacak. Şikayet numarasını referans alarak ticket oluşturabilirsiniz.

Spawnkill için ceza uygulamayacağız ama bir sonraki seferde bu şikayet referans alınabilir.