Konu: Isaac Juderias - VDM  (Okunma sayısı 93 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 16.11.2022 00:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Isaac Juderias - @Beta44

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
VDM

Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyuna girdiğim gibi beni araçla ezdi, ooc kinden ibaret başka bir şey değil. O:-) Şahıstan şikayetçiyim, pmden yazdığım zaman ise elim kaydı kusura bakma gibi bir cevap veriyor. Bizim birlikteydi, birlikten çıktığı için bunu kine çevirdi. Bizimle rol yaptığı sslerden birisini aşağı bırakacağım. Jevonne Motts karakteri ile rol gerçekleştiriyordu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın alabileceği en yüksek cezayı almasını istiyorum, böylelerinin rol zevkimi bozmaya hakları yok.

#1 - 16.11.2022 00:05
Önce ki şikayetinde beni tanımadığını söylemiş, bizim birlikte rol yaptığının ssini ekledim ve yanlışlıkla çarpıp geçtiğini söylüyor. SS'lerde görüldüğü üzere ben daha oyuna yeni giriyorum, canımın düşük başlama olasılığı bulunmuyor silahla yaralanmadıktan sonra. Oyuna girdiğimiz gibi sıfırdan canımız 100 olur. Bunu da göz önünde bulundurarak değerlendirin. Savunmasını da arkadaş ona göre yapsın, iyi forumlar.

#2 - 16.11.2022 00:06
Önce ki şikayetinde beni tanımadığını söylemiş, bizim birlikte rol yaptığının ssini ekledim ve yanlışlıkla çarpıp geçtiğini söylüyor. SS'lerde görüldüğü üzere ben daha oyuna yeni giriyorum, canımın düşük başlama olasılığı bulunmuyor silahla yaralanmadıktan sonra. Oyuna girdiğimiz gibi sıfırdan canımız 100 olur. Bunu da göz önünde bulundurarak değerlendirin. Savunmasını da arkadaş ona göre yapsın, iyi forumlar.

R$U

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı
#3 - 16.11.2022 00:27
Şikayetlere normalde müdahalede bulunmam fakat sametin arşiv hatası ile kapanan şikayette tanımadığını söylemiş Jayden'ı fakat Real Boss Playaz birliğini açtığım ilk gün ve bu son dört gün içinde bizim birlikte bulunup aktif rol yapıyordu. Tanımama gibi bir durum söz konusu bile olamaz sadece bunu açıklamak istedim. Kolay gelsin.

#4 - 16.11.2022 01:06
IC ile OOC birbirine karıştırmayalım, IC her türlü samimiyet olur IC IC de kalır. OOC de senin ismini bile bilmiyorum, benim için allaha söven birisisin o kadar. Real Boss Playaz birliğinde bulunmam her birlikteki adamla samimiyet kurmak/konuşmak anlamına gelmiyor. Asıl olaya gelirsek sokaktan geçince nos basmıştım kaydırdım ve yanlışlıkla Jayden'e çarptım. Kutular beni blokladı ve hızlıca geçeyim derken tekrar çarptım. Tam ona yazacak iken o bana yazdı ve durumumu söyledim. Admin inisiyatifine bırakıyorum.

Ayrıca birlikten çıktığım için kimseye kin taşımıyorum, flame ile hala konuşuyoruz :)

#5 - 16.11.2022 01:09
Kullandığım araç Blade, zaten tereyağ gibi akıyor bir de nos açınca daha kötü :)

#6 - 16.11.2022 12:59
IC ile OOC birbirine karıştırmayalım, IC her türlü samimiyet olur IC IC de kalır. OOC de senin ismini bile bilmiyorum, benim için allaha söven birisisin o kadar. Real Boss Playaz birliğinde bulunmam her birlikteki adamla samimiyet kurmak/konuşmak anlamına gelmiyor. Asıl olaya gelirsek sokaktan geçince nos basmıştım kaydırdım ve yanlışlıkla Jayden'e çarptım. Kutular beni blokladı ve hızlıca geçeyim derken tekrar çarptım. Tam ona yazacak iken o bana yazdı ve durumumu söyledim. Admin inisiyatifine bırakıyorum.

Ayrıca birlikten çıktığım için kimseye kin taşımıyorum, flame ile hala konuşuyoruz :)

O zaman çarptığın gibi yanımda duracaktın ve kaza yapan bir herif rolü gerçekleştirecektin. Kaza yapıp kaçmak ne oluyor?

#7 - 16.11.2022 14:25

O zaman çarptığın gibi yanımda duracaktın ve kaza yapan bir herif rolü gerçekleştirecektin. Kaza yapıp kaçmak ne oluyor?
Kaçtım kardeşim benim o kadarını düşünemiyor musun? Arasan beni çevre mahallelerde bulurdun zaten. Daha fazla ileti atmayalım ve adminin kararını bekleyelim.

#8 - 16.11.2022 15:49
Şikayet incelendi.

Eğer ki yanlışlıkla dahi olsa çarpıyorsanız rolünü yaparsınız, tekrar tekrar çapmışsınız üstelik. Karakter ceza alacak. K&A