Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Chad Davenport - Garrett_Stringfellow
@Theon @mags Marcel_Steckel -
@Monky Olaya dahil olan şahit karakter adı: Madelyn Caron -
@MiniBoys11 Lara_Enriquez
@Sorre , Ramirez Quaroulli - @LosTRa213
@Un Dolce Copperleaf @Dokan1 @cnrgnscnr Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterim departmandan sorgudan çıkıyor. Bu sırada yolda denk geldiği Madelyn karakterinin motoruna biniyor. Hile ile karakterimin yerini tespit eden Chad Davenport ve Garret Stringfellow, DM atmaya hazır bir halde karakterimi izliyorlar ve motora biner binmez saldırıyorlar. Bir süre kovalamacadan sonra motoru süren Madelyn karakteri kaza yapıyor, benim karakterim duvardan map buguna düşüyor. Oyuncu bu nedenle bana hile şikayeti açmış, kendisine teşekkür ederim bir video kaydı almış. Bu kesilmiş halde paylaşılan video kaydının tamamını yükleyerek savunma yaparsa sevinirim.
İki Sanchez ellerinde silahlar ile saldırmaya hazır halde karakterimi hile ile izledikleri ortada. Benim karakterim polis sorgusundan çıkmış, buna da şans demesinler. Bu birlik üyeleri tarafından birlik üyelerim alakasız yerlerde bulunuyor ve DM yiyorlar. Tüm kanıtları ekliyorum, hepsini şans eseri bulmuş olamazlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:DM Youtube videosu için kayda girilmiş, burada kesilmiş video var. Videonun tamamı ile karakterimi nasıl bulduklarını kanıtlayabilirler.
Map'e bakıldığında konum belirli, o karakterleri siz orada nasıl buldunuz? -
@cnrgnscnr ekleme yapacaktır.
San Fierro'da vurulan karakterler. -
@Un Dolce Copperleaf daha detaylı açıklama yapacaktır.
Diğer oyuncular ellerinde kanıtlar ile bu şikayet altına ekleme yapacaktır. Geç saatte şikayet açtığım için onlardan geri dönüş alamadım.
Ek açıklamalar(varsa): Ellerinde nasıl olsa video var, bu video ile sorgudan çıkan bir karakteri nasıl bulduklarını kanıtlayabilirler. Bu birlik üyelerinin hile kullandığını platformda bilmeyen yok. Benim birlik üyelerim alakasız yerlerde alakasız bir şekilde vuruluyorlar. Hepsinin şans eseri bulunmadığı, karakterlerin vuruldukları alakasız konumlardan belirlidir.