Konu: [15.11.2022] Zarya Bogdanova - Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 147 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.11.2022 01:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Zarya Bogdanova @ALEGRİA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gustavo Mendez @zanace - Nacho Garcia @CyLon - Antonio Delgado @schatz
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.11.2022 - 00:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2. Ortak Nezaket
- Hatalı emote kullanımı: Karşı tarafı OOC tahrik edecek şekilde /me /do gibi komutları kullanmak (/me salağa bakar. /do Çirkin adamdan rahatsız olmuştur. gibi)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Rol içerisinde "penisini kaşır." emoteuna karşılık olarak kişi "mikropenise bakar." emotesi verdi.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 15.11.2022 09:11
@ALEGRİA Kısa süre içerisinde savunmanızı yapın.

#2 - 15.11.2022 15:48
Şikayetin sonuçlanmasını istiyorum lütfen dönüş yapacağı yok galiba arkadaşın.

#3 - 15.11.2022 17:53
Öncelik olarak çalışıyorum ondan dönüş yapamadım, ikincisi ise şahsın bana ooc kini olduğu bas baya belli “penisini kaşır” emotesine böyle bir emote gönderdim ve üst üste şikayet açtı

#4 - 15.11.2022 20:06
Öncelikle şunu belirteyim karakterimi tanımıyorsun bu bir.İkincisi penisini kaşır ben bunu toplantı ortamındada yaptım bu benim karakterime ait bir şey.Ooc kin muhabbetine gelince kimin kini olduğunu gördük rolden zevk almak yerine anında ticket açıp şikayette bulunmak oda güzelmiş.Siz bana şikayet açarsanız bende size açarım kısasa kısas.Daha fazla birşeye gerek yok şahısla muhattap olmak istemiyorum uzatmanın bir mantığı yok.Cezasını çekmesini istiyorum.Tarafımca hiç bir türlü yanıt verilmeyecektir.Gerekli kararı yetkili vereceğine inanıyorum.İyi forumlar.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#5 - 15.11.2022 23:23
Karakter hatalı emote kullanımı kapsamında cezalandırılacak.