Konu: Jean Horvath @cnrgnscnr - Şikayet  (Okunma sayısı 97 defa)

#0 - 12.11.2022 21:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jean Horvath @cnrgnscnr

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı kural ihlali, /b, "Legal" birlik politikası, NonRP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyle @DeRaynN yani Deep James karakterinin önünde fazlasıyla atıştık, atışmanın sonucunda karakterim kışkırdı ve kavga çıkarmak zorunda kaldı. Kavga esnasında kişiyi yere düşürdüm ve sonrasında maske takıp silahla ateş etmeye başladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/1014745788561244251/1041049502771052564/sa-mp-092.png
Üstteki fotoğrafta net bir şekilde yerde olduğu ve canımın durumu görülüyor, maske İD diğer SS'te net bir şekilde görülüyor.
https://cdn.discordapp.com/attachments/1014745788561244251/1041049540809216090/sa-mp-093.png
Emotesi ve silah ateşleme esnasında gelen kurşunlar canımı düşürüyor, düşürdüğüm zaman net bir şekilde görülüyor..
Ek olarak rolünüde yapmadığını görüyorsunuz, karakteri herhangi bir tepki vermiyor. Sanki hiç bir şey olmamış gibi öylece yatıyor.

Ek açıklamalar(varsa): Gereğinin yapılmasını istiyorum, birlik sahibi @Nraxy 'nin konuya bakmasını öneririm.

#1 - 13.11.2022 00:44
Rol hayatım boyunca bir çok sunucuda ve farklı oyun platformlarında rol yaptım, şuana kadar hiç birinde ceza almadım /b'den yazma sebebim o sıra sol altımda güvenli bölge yazıyor olması kendisine karşılık vermedim, silah çekme sebebim şimdiye kadar rol yaptığım tüm sunucuda karakter yaralı durumuna düşerse bu kurala uymak zorunda olduğudur karakterim yaralı durumuna düşmüyor ayrıyetten kişi madem beni yere düşürüyor, düşürdükten sonra RK'lı olma rolüme neden uymuyor ve darp etmeye devam ediyor ki bunun için kanıtım var aşağıda paylaşacağım (/do Devam ediyor mu diye soruyorum) Legal birlik işleyişindende şikayet açmış karakterim Burnout birliğinden yeni ayrıldı ve illegal bir karakter Vice News'e girme sebebim bana bir teklifin gelmesidir, açıklamam bu kadardır ve iyi akşamlar dilerim.

Soracağım tek bir durum var bu şikayeti inceleyecek olan kişiye, birinin silah çekmiş birine karşı yumruk ile koşması tanrı vergisi bir güç müdür yoksa o kişi kuşun geçirmez midir?

https://www.hizliresim.com/lxw74wm

#2 - 13.11.2022 00:55
Bir şey söylememe gerek yok, arkadaş tüm yaptıklarını kabul ediyor, konuşmasını değiştireceğine inandığım için bir kopyasını buraya koyuyorum. Ek olarak adminleri "Düşmedim" diyerek kandırmaya çalışıyor. Üstteki olan fotoğraflarda yere düştüğü rahatlıkla görülebiliyor. Son olarak ekleyeceğim şey şu, Şikayetlerde "Kırpılmış" olan görüntüler kabul edilmez, küçük bir bilgi.

« Son Düzenleme: 13.11.2022 00:58 JPWLONGSS »

#3 - 13.11.2022 03:32
Arkadaşın bana karşı bir garezi var sanırım çözemedim hiç bir yazdığımı değişterecek değilim, ve yazdıklarım arasında düşmedim vs. gibi bir şey geçmiyor, Attığım fotoğraftan bunu anlayacak kadar potansiyeliniz varsa lütfen incelenmeyi bekleyin iyi forumlar.

#4 - 13.11.2022 10:51
Sistemsel olarak düştüğünüz görülüyor, yaralı süreniz bitince kalkıp silahla sıkmışsınız. Bir kafa karışıklığı yaşamış olsanız dahi Sürekli RP gereğince yaralı rolünüzü yapmalıydınız. Jean Horvath karakteri Revenge Kill kapsamında cezalandırılacak.