Bazı çocuklar, çocuk diye hitap edicem ciddiye almadığım için bu sunucuda daha önce hile açıp dm atmaktan ve dm videosu çıkartmaktan başka başarısı olmayan, (Artık bunuda yapamıyorlar.) neden bizi bu kadar yakından takip ediyorlar bazı tahminlerim var. Başarılı bir birlik olduğumuz için yada bu insanlarla aramızda yaşanmış birşey olmalı diye düşünüyorum. Aramızda yaşanan birşey olmadığını biliyorum, daha önce bu seviyede bir başarı elde edemediğiniz için bu şekilde davranıyorsunuz anlıyabiliyorum. Objektif olarak düşündüğüm zaman bu seçeneklerden başka seçenek gelmiyor aklıma, neden bu şekilde yaklaşım sergiliyorsunuz onuda tahmin ediyorum, küçük çocuklar oldugunuz için sizlere bu ViceRP'nin rol sunucusu olduğunu kabul ettirmek biraz zor oluyor. Anlama problemlemlerinizide anlıyorum çocuksunuz çünkü, evet ic de benim birliğime hile ile dm attınız ve kapandınız. Bunlar sizler için hazmetmesi zor şeyler olabilir fakat ben bir oyun gözüyle bakıyorum, sizlerede oyun gözüyle bakmanızı tavsiye etmek isterdim fakat anlayacağınızı düşünmüyorum şımarık küçük çocuklardan başka birşey değilsiniz benim gözümde. Birkaç yıl sonra, biraz daha olgunlaştıgınız zaman ViceRp gibi kaliteli rol yapılan sunuculardan daha fazla zevk alacaksınız.
Bir insanı yada bir ekibi karalayarak ön plana çıkmaya çalışmayın, o kişiden daha başarılı bir iş yapın ortaya koyun ve o şekilde başarılı olun. Birliğinizden kaç kişi hileden banlandı, hile kullanmadan oynamayı öğrenin. Ooc olarak yazdığınız bazı şeyler var, burası bir oyun web sitesinin forum bölümü. Bu tarz şeyleri yazarak ne yapmayı amaçlıyorsunuz bilmiyorum fakat terbiyesizlik yaptığınızda açık. Gereken ceza verilene kadar tanıtım daha fazla sizler gibi çocuklar tarafından kirletilmemesi için kilit.