Konu: Garrett Stringfellow - Hughie Nash DM  (Okunma sayısı 555 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 09.11.2022 22:42
bunu yöneticiyi kandırmak için söylediğini nereden bileceğiz kuzen? savaş durumu ortada, oluşumları takip etmen gerekli. gerekli şeyleri açıkladık, daha fazla iletiye gerek yok. kaçıp düşmek yerine bekleyip "meta gaming" adına şikayet açabilirdin, bunu bir önceki iletide söylemiştik zaten. :d şikayeti çevirmeye çalışmana gerek yok, ortada dmlik bir konu yok, ic rollere göre rolümüzü yapıyoruz, top dinçerde o karar verecektir şikayeti iki sayfa yaptın zaten artık açıklamaya gerek yok

#11 - 09.11.2022 23:09
Merhaba, tam olarak anlaşılamayan durumlar adına rollerin de karakterimin üzerinden yürümesi adına META GAME kısmına açıklık getirmek istedim. Şikayette gerçekleşen ihlal DM değil META GAME olarak değiştirilmeli, aktif savaşta olan oluşumda bulunan karakter. META GAME kısmıyla ilgili detaylı açıklama:

Chia karakteri birden çok kez kumarhaneme gelip saatlerce oyun oynadı, üzerine de sohbetlerimiz oldu. Kumarhanenin konumu değiştiğinde "neden buraya taşındı?" sorusuna cevap olarakta "yan tarafta ki sokağa yerleştim" gibi cümleler bölgemiz adına ufak spoiler'lar. Unutmuş olabilir admin kandırmaya yönelik algılamıyorum fakat böyle bir role girişmedim diyorsa videolarımı incelerim.(Tanışma, bunun içinde "nerede takılıyorsun?" tarzında sohbetlerimiz de geçiyor.) Bölgemizin orası olduğunu bilmeme kısmı biraz saçma geliyor ki kanıtlarda da vurulma noktası saatler incelenirse pekte tesadüfe benzemiyor. Ki Chia karakteri benim adıma (Marcel Steckel) daha önce Go-Kart turnuvasına telsiz konuşması ile kayıt bile yaptırıyor, kumarhane de yanımda telsiz kullanmaları da Burnout'ta olduğunu ortaya çıkarıyor. Bahsettiklerimde bir yalan/yanlış durum olduğunu söylerseniz şehir dışındayım eve geçince video kayıtlarımı inceleyip gerekli rollerin kanıtlarını sunarım.

İyi forumlar.  :sampanya: @V4LS
« Son Düzenleme: 09.11.2022 23:40 Monky »

#12 - 09.11.2022 23:11
Ekstra olarak Hughie ve Garrett'in Chia'yı tanıması benim oyunda olduğum süreçte sohbetimiz üzerine geçiyor, video kaydını da dolandırıcılık durumları ve FPS sorun olmaması adına sadece kumarhane de alıyorum. Diğer Chia'nın Burnout'tan olduğunu söylediğim kısımları video almadım savaş esnasında FPS kaybı yüksek oranda yaşıyorum.

#13 - 10.11.2022 01:27
Daha fazla uzatmak istemiyorum, yöneticinin kararını bekliyorum.

#14 - 10.11.2022 02:29
@mags Çok boş şeyler yazmışsın kardeşim. Birincisi Khambatta ile Burnout birliklerinin arasındaki rol gidişatı ve diğer birlikler ile olan rollerdeki ters düşme durumlarından ötürü zaten ortada bir savaş söz konusu. Burnout Khambatta'yı bahane edip bizde destek veriyoruz gibi bir durum olamaz. Bunun sebebi birliğim veya Burnout kişisel olarak Bertuzzi birliği ile bir savaşta değil. Yanlış durumlardan ötürü bu birlikler birbirine ateş etti. Khambatta ve Burnout kişisel olarak Ronin ile ters ve savaşıyor. Bertuzzi'den dost müttefik diyip konuyu bağlaman garip.

#15 - 10.11.2022 03:56
Savaşa katıldığım felan yok, silahım bile yok. Bütün savunmalar galiba bitti. Yetkili karar verebilir mi?

#16 - 10.11.2022 10:13
İlk başta Bertuzzi v Dyakonov savaşında, Burnout garajında Bertuzzi'nin adamı Dyakonov'a teslim edilmesi sonucu tarafınıza durum ile alakalı uyarı ateşi açılıp karşılığı olarak 2 kişi vuruluyor. Onun üzerine konuyu IC yollar ile konuşmak yerine tekrar Burnout ve Khambatta oluşumu beraberinde Sonny Pochettini (Bertuzzi R19) vurulup savaşa girilme ihtimalini arttırıyor ve Bertuzzi'den talimat geliyor. Khambatta konuyu Bertuzzi ile konuşmaya gittiğinde, Bertuzzi Khambatta'yı vurup savaşa resmen dahil olduğunu belirtmekte. Bunun üzerine de Burnout x Khambatta müttefiklerine bir gecede tarafımızca ateş açılıp bir kaç üyesi vuruluyor ve savaş süreci böylece başlıyor.

Uyarı ateşi gecesi, Khambatta ve Burnout'tan iki kişi beraberken vuruluyor.
Spoiler: GösterGizle

Devamında Sonny Pochetti vurulması üzerine, Bertuzzi tarafından Khambatta vurulma kısmı:

Bertuzzi ile beraberinde karşılık veriliyor, tek başımıza savaşa girmiyoruz.

Ronin oluşumuyla sıcak savaştayken oluşum üyelerinin Bertuzzi yüksek rütbelisini vurması bizim tarafımızca savaşa yönelik bir davranış, sizlerin nasıl yorumladığı umurumuzda olmaz rolümüzü oturup konuşarakta halledebilirdik fakat yüksek rütbeli vurulması savaş çağrısına yol açıyor. Gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayıp, savaşta kazanamadığınızı şikayette aramayın.

Ekstra olarakta aynı gecede birden fazla kişi vuruluyor, bu kişiler bir ihlal varsa neden şikayete koşmadı? Bu demek oluyor ki gücenemediğiniz durumu aleyhinize yararlandırmak için boş şikayet oluşturmak oluyor.

@YDincer Mags'ın ve benim sayfanın başında attığı iletilir geçerli savunmalardır, konuyu uzatarak savunmaları kılçıklamaya çalışmışlar, detaylı incelenirse sevinirim.
« Son Düzenleme: 10.11.2022 10:22 Monky »

#17 - 10.11.2022 10:38
@mags Çok boş şeyler yazmışsın kardeşim. Birincisi Khambatta ile Burnout birliklerinin arasındaki rol gidişatı ve diğer birlikler ile olan rollerdeki ters düşme durumlarından ötürü zaten ortada bir savaş söz konusu. Burnout Khambatta'yı bahane edip bizde destek veriyoruz gibi bir durum olamaz. Bunun sebebi birliğim veya Burnout kişisel olarak Bertuzzi birliği ile bir savaşta değil. Yanlış durumlardan ötürü bu birlikler birbirine ateş etti. Khambatta ve Burnout kişisel olarak Ronin ile ters ve savaşıyor. Bertuzzi'den dost müttefik diyip konuyu bağlaman garip.
Sorununa yanıt olarak üst iletide detaylı açıklama sağladım, OOC yakınlığın üzerine kendine müttefik seçip rollerini böyle ilerleten bir oluşum R20'sinin böyle bir yorum yapması garip. Ayrıyetten şikayette Chia karakterinin ait olduğu kişiyle diyalog halindeyim, yorumlarını kendini saklamalısın. Tarafımızca ekstra ileti gelmeyecek, sayfa atlamadan bir sonra ki yorum yönetici kararı olsun lütfen.

Savunma iletilerim Klaw ve Mags adına atılmakta, kendileri evde olmadığı için yönetici karar vermeden savunmalarını ilettim.

#18 - 10.11.2022 22:09
Selamlar şikayetteki videolar Streamable'den silinmiş elimde kalan videoları tekrar dan buraya atıyorum.

https://streamable.com/1glqi1

https://streamable.com/jqh9of

#19 - 11.11.2022 14:14
Şu an attığınız videolar ile ilk attığınız videolar farklı, orijinal videoları yeniden yükleyin ve şu an olan videoları da silmeyin. Şikayet incelemede. @V4LS

@Justice
« Son Düzenleme: 11.11.2022 14:16 YDincer »