Konu: Garrett Stringfellow - Hughie Nash DM  (Okunma sayısı 605 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.11.2022 01:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Garrett Stringfellow - Hughie Nash

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 00:17 - 00.22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Little İtaly GYM'den çıktım aracım ile drift atıyordum, karşıma bullet içinde iki kişşi yani (Garrett Stringfellow - Hughie Nash) çıktı, bir anda dönerek benim peşime düştüler, eğlencesine yapıyorlar sandım. O ara sokağa girdiğimde indiğini ve elinde silah olduğunu gördüm. O yüzden onlardan kurtulmak için kaçmaya devam ettim. En sonunda yakalanıp bana ateş açtılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kovalamaca başlıyor. : https://streamable.com/dznb2p
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Aracından inip ateş etmeye çalışıyor. : https://streamable.com/0pw74s
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Aracından inip ateş açıyor. : https://streamable.com/rvw0xw
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Saklanıyorum, beni bulup ateş açarak yaralı duruma getiriyor : https://streamable.com/h6nnxy

Ek açıklamalar(varsa): Ek açıklamam yok.

#1 - 09.11.2022 02:29
24 saat içinde savunmanızı yapın. @mags @Klawerus

#2 - 09.11.2022 20:43

#3 - 09.11.2022 21:22
Selamın aleyküm, kısa keseceğiz. Savunma @Klawerus  ve benim adıma. IC'de gelişen roller neticesinde Bertuzzi oluşumu ile dost/ittifak/ortak rolü yapıyoruz. Şehirde gerçekleşen savaş durumlarını, savaşa dahil olan oluşumları biliyorsunuzdur. Roller ile aldığımız habere göre Bertuzzi oluşumundan bir kişiye Burnout garajında ateş açılıyor. Bunun haberini aldığımızda Bertuzzi oluşumu ile geçtiğimiz günlerde anlaşıp, karşılık manasında bir rol sergiliyoruz. Bu olaydan bir sonraki gün Bertuzzi'nin üst rütbelisine tekrardan ateş açılıyor. Bu yüzden birlik konseptimiz/IC'de sergilediğimiz rol ve ittifak rolleri üzerine oluşum ile adına tekrardan sergilediğimiz role devam ediyoruz. Ortada "DM" başlığı adı altında isimlendirilebilecek bir durum yok. Khambatta ve Burnout birliklerini sürekli IC olarak yan yana gördüğümz için yapılanlara karşılık manasında rol sergiliyoruz. Bu tarz rollerde savaşın IC ve OOC bilincinde olmalısınız. Burnout oluşum kadrosuna dahilsin, sanırım ekstra detaylandıracak bir şey yok.

IC ORTAKLIK, ROL VE GIDISAT HAKKINDA KANIT NITELIGI OLAN BIR KAC SS: GösterGizle

@YDincer sonuçlanabilir

#4 - 09.11.2022 21:28

savasa katılıp sonra da dm sikayeti acman da bayagı garip  :garip: :garip:

#5 - 09.11.2022 21:34
Peki, benim Burnouttan olduğumu nerden biliyorsunuz?
Forumdaki ss ler ile mi?

Khambatta ile birliktesiniz. Khambatta ile savaştasınız

Durup dururken benim ismimi üstümde görünce bir anda bana dönüyorsunuz vay canına.

#6 - 09.11.2022 21:50
Bu şekilde yazarak şikayeti inceleyen yetkililerin kafasını karıştırmaya gerek yok. Elegy model araç ile kanıt olarak sunduğun ilk videoda görebileceğimiz gibi Burnout çevresinde dolaşıyorsun, drift atıyorsun. Bunun haricinde bizimde o çevrede dolaştığımızı görüyorsun, bu roller iki gündür sürüyor arkadaşlar. Yukarıda toplu çekindiğiniz DM ssi başta olmak üzere, daha öncesinde IC ortaklarımız ile çok kez yüz yüze geldin zaten :d
Spoiler: GösterGizle
Sizi bilmem ama biz bu durumlarda IC olarak birbirimize haber veriyoruz. :d Ek olarak garajın çıkış-girişlerini düzenli olarak takip ediyoruz. Seni daha önce Burnout garajına çıkarken/girerken gördük ve buna göre rol sergiledik. Bütün bunların yanında maskende takılı değildi. IC kumarhanemizi daha öncesinde ziyaret etmen, birlik üyelerimiz ile öncesinde yaptığın roller.. Gider de gider. Sadece şikayet oluşturmak için şikayet açmayın
« Son Düzenleme: 09.11.2022 21:51 mags »

#7 - 09.11.2022 22:03
ekstra olarak madem bilinmeyen ve tanınmayan bir karakterin var. tanımadığın adamlar peşine düştüğü an neden kaçıyorsun? kovalamaca vb. durumlar bahane bizi fark ettiğin an arkana bakıp hızlanıyorsun, vurulmadan önce meta gaming şikayeti açmak varken neden vurulduktan sonra neden dm şikayet açıyorsun? ayrıca koskocaman haritada neden bizim hoodumuza saklanıyorsun? bütün bu maddeleri göz önünde bulundurmak gerekli,

#8 - 09.11.2022 22:28
Oyuna kaç gündür girmiyorsunuz, ooc de bunu bildiğiniz için girdiğinizi biliyorum. Ben daha fazla tartışmak istemiyorum. Yöneticinin kararını bekliyorum.

#9 - 09.11.2022 22:34
Kaçma nedenini yukarıda açıkladım zaten, orası Hood'unuz olduğunu bilmiyordum.