Konu: Bif Taylor, Bill Lockyer, Cesar Ros - Mix şikayeti  (Okunma sayısı 229 defa)

#0 - 08.11.2022 04:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Bif Taylor - Bill Lockyer - Cesar Ros

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/11/2022 - 22:09

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİX

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhabalar. Donald Winchester adlı kişinin ekranından alınmış bir görüntü, "/f" chat kısmından konuşma kısmını ss lerde net göreceksiniz. IC'de iletmesi gerektiği bir şeyi "/f" kanalından konuşarak anlaşıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 08.11.2022 09:54
Karakterler zaten bağıracak, ortada bir savaş narası söz konusu. Narayı aynı şekilde nasıl atacağız acaba? Aynı yazı olmadan aynı şekilde nasıl bağıracaklar yani? Ve aynı zamanda rolün gidişatını etkileyen bir şey yok, üçüncü tarafları etkileyen bir durum söz konusu değil.Nasıl motor kulüpleri yelek emotelarını önceden kopyalıyorsa bu da aynı şey, boşboğazlık yapıp forumu kirletmeyin.
« Son Düzenleme: 08.11.2022 11:32 !Han »

#2 - 08.11.2022 13:55
Bana örnek bir savaş narası yazar mısın? Yazamazsın, adamlar ne diye bağıracağını bilmediğinden yazdım. Alev alma zenci, sizin gibi değiliz. Dengimiz değilsin oğlan.

#3 - 08.11.2022 13:59
Dayko ve Meinar denen eleman yanımızdayken, Dayko motoru çalıyor. Adamın chatten yazdığı bir mesaj yok, telsiz yok, sms yok. Sanırım Allah yoluyla Ronald'dan aldığı emirle motorumuzu çalıyor. Kendisi "Ronald çalmamı söyledi" diyor fakat olay yerinde Ronald yok, Ronald ile iletişim kurulmadı. Dayko kardeşiniz birliğinizin üyesi, illegal faaliyetlerinin çoğunu arşivledim, boşa laf kıvırmayın. Dün kavgada erkek gibi brawl atıp dayağını yemek yerine polise kaçıyor, kaçtıktan sonra tekrar gelip aynı flamei uyguluyor. Benimde, kulübümün üyelerinin de sinirini bozmayın birader, çiğköftemi yedikten sonra hayatsız kişiliğimi ortaya koyarak tüm kaynaklardan yararlanıp şikayetlerinizi açacağım. Fear bile yok  ::)

#4 - 08.11.2022 14:21
Bana örnek bir savaş narası yazar mısın? Yazamazsın, adamlar ne diye bağıracağını bilmediğinden yazdım. Alev alma zenci, sizin gibi değiliz. Dengimiz değilsin oğlan.

nesin kanka ooc drill mi “dengimiz değilsin oğlan - Alev alma zenci” nasıl bir cümle belli ki sunucuya yeni başlamışsınız hatta sunucuya değil rol yapmaya yeni başlamışsınız gibi MİX in anlamını bilmiyorsan git bir oku derim hala savunmanın mantığı yok.

#5 - 08.11.2022 14:21
Dayko ve Meinar denen eleman yanımızdayken, Dayko motoru çalıyor. Adamın chatten yazdığı bir mesaj yok, telsiz yok, sms yok. Sanırım Allah yoluyla Ronald'dan aldığı emirle motorumuzu çalıyor. Kendisi "Ronald çalmamı söyledi" diyor fakat olay yerinde Ronald yok, Ronald ile iletişim kurulmadı. Dayko kardeşiniz birliğinizin üyesi, illegal faaliyetlerinin çoğunu arşivledim, boşa laf kıvırmayın. Dün kavgada erkek gibi brawl atıp dayağını yemek yerine polise kaçıyor, kaçtıktan sonra tekrar gelip aynı flamei uyguluyor. Benimde, kulübümün üyelerinin de sinirini bozmayın birader, çiğköftemi yedikten sonra hayatsız kişiliğimi ortaya koyarak tüm kaynaklardan yararlanıp şikayetlerinizi açacağım. Fear bile yok  ::)

Aç şikayetini başka şikayet üzerinden başka bir olayı anlatarak şikayeti kirletme  :)

#6 - 08.11.2022 15:59
Karakterler zaten bağıracak, ortada bir savaş narası söz konusu. Narayı aynı şekilde nasıl atacağız acaba? Aynı yazı olmadan aynı şekilde nasıl bağıracaklar yani? Ve aynı zamanda rolün gidişatını etkileyen bir şey yok, üçüncü tarafları etkileyen bir durum söz konusu değil.Nasıl motor kulüpleri yelek emotelarını önceden kopyalıyorsa bu da aynı şey, boşboğazlık yapıp forumu kirletmeyin.

Sunucuları eleştirip videoya çekip boş yapan adamsın boşboğazlık eden biz miyiz yoksa sen misin  :garip:

#7 - 08.11.2022 17:00
Savunmanız bittiyse sonuçlanabilir

#8 - 08.11.2022 17:53
vallahi arkadaşım f kanalından fikir alışverişi yapmak ne zamandan beri mix bilmiyorum ama ssleri upload ettiğine değmemiş, dünkü rolden sonra her karın ağrısında şikayet açacağım diye kırk takla atmanıza gerek yok

#9 - 08.11.2022 18:04
@Gonzales discorda kaydettiğimiz yama sdolarını kullanma kirwe mazalllah mixingden gözaltına gideriz :ASFas:FSA :garip: